Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Recenze (81)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Čo sa týka obsahovej náplne a posolstva, je relácia jednoznačným prínosom. Formálna stránka už trochu zaostáva. Moderátor je konfrontačný, no niekedy nevyzerá seriózne. ()

Tessie 

všechny recenze uživatele

Nechápu pár věcí.. Jednak, že A dost! se dá najít na čsfd.. Ale tak budiž, jsou to krátké reportáže, někdo to točil kamerou, někdo to sestříhal.. Říkejme tomu teda krátkometřážní film (snad se tady ale pomalu nebudou hodnotit reklamy z TV!). Co ale nechápu více, je hodnocení uživatelů. Dokumentární pořad má coby klíčovou roli předaní divákovi informace. Přijde mi poněkud nefér se tady bavit o kameře apod. Je rozhodně jenom dobře, že někdo testuje výrobky a zboží za nás, že někdo informuje o tom, co nemůžeme sami z etiket rozpoznat (opravdové složení a poměry surovin).. Evidentně je ale obyvatelům jedno, jaké sračky do sebe cpou a jaké shity si domů kupujou za elektroniku, pneumatiky a podobně.. Hlavně zas nenadávejte v diskuzích všude možně, jak jste sami proti celému světu!!! ()

Mleako odpad!

všechny recenze uživatele

Přehlídka demagogie a pořad, který jen zbytečně plaší lidi. Tuna si záměrně vybírá jen negativní tvrzení z wikipedie a to "ale", které za danou informací pokračuje nikdy nezmíní. Záměrně si vybírá jen ta fakta, která se mu hodí a která budou neznalé lidi šokovat. Viz třeba tvrzení: "Kyselina benzoová se může odbourávat na benzen, který může způsobovat rakovinu." Nikdy ale neřekne, že se látka uvolňuje jen v tak miniaturním množství, že to nemůže lidské tělo ovlivnit. Vždy v pořadu padne, co je tam za aditiva, ale nikdy nepadne že jejich limity jsou stanoveny záměrně na tak nízké hranice, aby to zaručeně neovlivnilo lidské zdraví a že aditiva výrobce taky něco stojí a nesypou je zbůhdarma všude jen proto, že můžou. Jakožto studovaného potravináře mě tenhle pořad uráží a považuji ho za potravinářský bulvár. ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Baví mě místní zaprdění Češi, kteří tento užitečný pořad kritizují pro uvolněnější a odlehčenější přístup a dokonce pro vizáž Tuny. Co chcete? Ať tam sedí za stolem v obleku a s pravítkem v prdeli, tabulí grafů za sebou a vše odříkává jak ve zprávách? Vzpamatujte se a vystrčte hlavy z řití. Tohle není přenos z parlamentu nebo za komančů. A určitá úroveň bulvárnosti daným tématům jen prospívá. Samozřejmě, ono těžko člověk bude třeba všechny éčka a složení nosit v hlavě a v obchodě uvažovat nad detailním rozborem složení, ale je dobré mít alespoň nějaké povědomí na co si dát bacha a co člověk například jí nebo kupuje. A jak vidím, tak Čechům právě to stravování dělá problém a osvětu by dost potřebovali! Stačí se podívat co člověk potkává na českých chodnících. ()

Heero 

všechny recenze uživatele

Někdy přemýšlím o tom, jestli lze v dnešních době v obchodech koupit vůbec něco, co by jen byť vzdáleně nezpůsobovalo rakovinu, alergii, astma, infarkt, kopřivku, hyperaktivitu, trávící a dýchací potíže, vyrážky, ekzémy, bolesti a průjmy. Radši půjdu sát přímo z cecku od krávy a maso budu jíst jedině ze zabijačky. ()

Amper01 

všechny recenze uživatele

Jéhehehe, jak je možné, že jsem to zapomněl zhodnotit? Když už to znám léta... (ikdyž původně jen z DTESTu) ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Občas trochu zavádějící, ale hlavně nešvary pranýřující pořad, který má smysl. Pravda prezentace pořadu je poněkud bulvární, občas kontroverzní, někdy i neobjektivní, ale jako celek funguje dobře. Za mne až na výjimky(výjimkou byl třeba silvestrovský díl - děsně trapný a hloupý) 80%. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi kámoš řekl, že Tuna je zuřivý reportér a po pár letech tomu skutečně tak je. Nesleduji pravidelně, ale je dobré vědět jaké produkty jsou kvalitní. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že takovýchto pořadů by mělo být víc. Hlavně těch, kde se odhalují šmejdi a podvodníci. A co se týče testů, podle mne zase není dobré vždy věřit tomu, jak to dopadne v testu ( tento názor u mě přetrvává hlavně z dob, kdy začal dtest vydávat svá první čísla a podle mne nebyly testy úplně objektivní ). ()

Lucas87 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten Tuna je fakt šašek to je děs. No ostatně skvěle zapadne mezi ty ostatní ze streamu myslím ty dementy. ()

akvidzerp 

všechny recenze uživatele

Při pohledu na Tunu se mi zvedá žaludek. Extrémně nesympatický člověk prahnoucí po senzacích. Tím sráží jinak chvályhodnou myšlenku pořadu. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Pořad založený na výsledcích d testu a ve spolupráci s mnohými odborníky, přesně to, co je u nás třeba, aby si lidi uvědomili, co jedí. ()

RAY~ 

všechny recenze uživatele

Dřív mi přišel Tuna divnej. Teď už z něj jde vyloženě strach. Na rukou má pletený koberce a gumový náramky, kroutí se jak Hranáč a podezřele často se pohybuje poblíž dětem předškolního věku, kterým nabízí svojí domácí limonádu. Pořad sám o sobě asi má svoje místo a Tuna mu navíc dává takovej jemnej pedo-nádech, kterej v divákovi udržuje napětí a přiměje ho dokoukat se do konce. ()

Hannibal1913 odpad!

všechny recenze uživatele

Ten člověk je pro mě tak hrozně nesympatickej. Stačí náhled videa, nadpis a ... slušně řečeno rychle co nejdál od tohoto pořadu. ()

iKosser 

všechny recenze uživatele

Moc mi nevadí že devadesát procent z toho je o hovně, těch zbylých deset procent je o věcech které se dotýkají opravdu nás všech. Je dobré mít někoho nezaujatého, kdo je vypíchne! ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Skvělý způsob, jak dát možnost dozvědět se, co píší v dTestu i těm, kteří jsou líní si ho kupovat (jako třeba já). Díl se Sexy game je špička. ()

Reklama

Reklama