Reklama

Reklama

A dost!

(pořad)
Trailer
Publicistický / Krátkometrážní
Česko, 2012, 4–11 min

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream zaměřený na kvalitu produktů, které kupujeme. Moderuje Jan Tuna. (5150)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Tessie 

všechny recenze uživatele

Nechápu pár věcí.. Jednak, že A dost! se dá najít na čsfd.. Ale tak budiž, jsou to krátké reportáže, někdo to točil kamerou, někdo to sestříhal.. Říkejme tomu teda krátkometřážní film (snad se tady ale pomalu nebudou hodnotit reklamy z TV!). Co ale nechápu více, je hodnocení uživatelů. Dokumentární pořad má coby klíčovou roli předaní divákovi informace. Přijde mi poněkud nefér se tady bavit o kameře apod. Je rozhodně jenom dobře, že někdo testuje výrobky a zboží za nás, že někdo informuje o tom, co nemůžeme sami z etiket rozpoznat (opravdové složení a poměry surovin).. Evidentně je ale obyvatelům jedno, jaké sračky do sebe cpou a jaké shity si domů kupujou za elektroniku, pneumatiky a podobně.. Hlavně zas nenadávejte v diskuzích všude možně, jak jste sami proti celému světu!!! ()

MartinTerran 

všechny recenze uživatele

Výborný pořad, ve kterém vám ukážou výsledku testů jednotlivých výrobků a poradí vám na co si u podobných výrobků dávat pozor. Také se zde poukazuje na různé nečisté praktiky "šmejdů", či jiných podobných živlů anebo informují o rizicích určitých látek přidávajících se nejen přímo do potravin, ale například do postřiků apod. Jan Tuna se do tohoto pořadu náramně hodí a celkové zpracování je slušné. Dokud nás výrobci budou šidit bude potřeba takových pořadů. Za mě určitě plus a jen tak dál. Hodnocení: 85/100. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Je dobré, že někdo upozorňuje na nekvalitní potraviny a výrobky. Ostatně, hodnotitelé pode mnou nemají pravdu, skutečně nemusí chodit na pastvu, protože pokud by byly seriózní, museli by dodat, že v pořadu se pokaždé říká, jaké značky a výrobky naopak kvalitní jsou a lidé je kupovat mohou. Takže nesmysl, že pořad dokazuje, že se nemůže jíst nic. Nicméně vyšší hodnocení si nezaslouží právě díky osobě Jana Tuny. Je to největší výhoda i nevýhoda pořadu zároveň. Bohužel to někdy Tuna přehání, nenechá lidi domluvit, skáče jim do řeči a hlavně neposlouchá jejich argumenty a mele si svou. Občas tak působí jako rozmazlený puberťák, co si trvá na svém za každou cenu, ať to stojí co to stojí. Někdy podle mě klade až dětinské otázky a neumí se přizpůsobit odpovědím. Například, když ministr nechce odpovědět, bude mu klást stejnou otázku třeba hodinu v kuse, a z většiny videa pak vidíte omílání jednoho a toho též pořád dokola. Zkrátka je to dobré obsahem, ale mohlo by to být lepší jeho průvodcem. ()

ludva10 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že takovýchto pořadů by mělo být víc. Hlavně těch, kde se odhalují šmejdi a podvodníci. A co se týče testů, podle mne zase není dobré vždy věřit tomu, jak to dopadne v testu ( tento názor u mě přetrvává hlavně z dob, kdy začal dtest vydávat svá první čísla a podle mne nebyly testy úplně objektivní ). ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

První problém : Nevím proč se Tuna ověšuje korálema jak lidojed z Indonesie, nebo účastník Survivora, čili působí jak idiot. Druhý problém je, že v kombinaci s jeho vystupováním je to spíš k neprospěchu v celkovém dojmu, ačkoliv informace podávané význam mají. Pořad jako varování před potravinami, co by jsme neměli konzumovat, nebo službami co by jsme neměli využívat vcelku funguje. Jen je to prostě obsahově příliš banální (jedna kauza se rozvede do několika dílů, ačkoliv by se dal obsah nahustit více a mělo by to větší výpovědní hodnotu). Pořad se dá vyjádřit v kostce " když vám někdo něco nabídne, pošlete ho pryč, když kupujete levné potraviny čtěte obal". Jestli se tím dá živit, pan Tuna našel díru na trhu. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama