Reklama

Reklama

Jak ztratit kluka v 10 dnech

  • USA How to Lose a Guy in 10 Days (více)
Trailer

Obsahy(1)

Andie Andersonová je mladá novinářka, která by moc ráda psala články o politice, historii, umění a podobně, ale pracuje v ženském časopise Composure, kde píše do rubriky Jak na to, a to ji netěší. Když její kolegyně a kamarádka Michelle opět přijde o přítele ve velmi krátké době, rozhodne se, že napíše článek o tom, co takové dívky dělají špatně, když si neudrží přítele. Se šéfredaktorkou se dohodne, že sbalí muže a během deseti dnů se bude chovat tak, jak se mnoho žen na začátku vztahu chová a on se s ní raději rozejde. Pak napíše článek o tom Jak ztratit kluka v 10 dnech a pak si může psát, co chce. Večer s přítelkyněmi vyrazí do baru, kde narazí na Bena Barryho. Ben pracuje v reklamě a jejich firma právě dostala zakázku na reklamní kampaň na prodej diamantů. Ben tu práci moc chce a je si jistý, že ji také dostane, ale jeho šéf ji hodlá dát kolegyním Judy Spearsové a Judy Greenové. To Ben nemůže připustit a snaží se šéfa přesvědčit, že on je ten pravý pro tuto kampaň. Šéf je pobavený, a protože Ben je známý tím, že s žádnou dívkou nevydrží chodit více jak jeden den, vsadí se s ním, že pokud s někým vydrží 10 dní a přiměje ji, aby se do něj zamilovala, kampaň bude jeho. Na důkaz ji za 13 dní přivede na večírek, který se bude pořádat na počest firmy, která tuto zakázku zadala. Obě Judy jsou u toho, a protože shodou náhod byly v Composure v době, kdy Andie dostala za úkol napsat článek, navrhnou mu, aby sbalil právě ji a tím by neměl šanci vyhrát. Ben si je jistý, že Andie bude jeho, ale netuší, že Andie přišla do baru se záměrem někoho sbalit a během deseti dnů ho dokonale otrávit. Andie se do svého úkolu pustí s vervou a Ben má co dělat, aby její šílené nápady vůbec ustál. Přesto, že se ani jeden z nich nechová přirozeně, pomalu ale jistě si začínají trochu rozumět... (TV Prima)

(více)

Recenze (326)

golfista 

všechny recenze uživatele

Tak tuhle romantickou komedii jsem si půjčil fakt jenom proto, že už nic jiného z novinek neměli (hlavní důvod byly recenze, které film totálně odepsaly). A ono to není až tak špatné ! Mezi hlavními hrdiny to jiskří a to je u takových filmů předpoklad "koukatelnosti". Oddychovka u které jsem se zasmál víckrát než u "vyhlášených" komedií tohoto roku ... P.S. Kate Hudson by to svým zjevem a hlavně výkonem stejně vytáhla do nadprůměru :) ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Klasická atmosféra romantických komedii, ale ne úplně zabitá zápletka. Komické je už to, jak mají ti dva protichůdné motivace, které se v jednotlivých situacích vyhrocují tak, že už si říkáte, kterému dřív cáknou nervy a položí to. Kate a Matthew jsou k sobě dobře vybraní a uhrát právě některé z těch na nervy hrajících scén není až taková brnkačka, ale jde jim to fakt dobře. Ale proč musí být v každé druhé RK vyřizování osobních traumátek na podiu s mikrofonem před fórem a nebo ujíždění jednoho z páru taxíkem a dohánění druhým..........? Toť otázka. ()

Cival 

všechny recenze uživatele

...aneb jak ztratit šanci natočit dobrou romantickou komedii. Potenciál tu určitě byl. Slušný námět, krásná Kate a sympaťák Matt v hlavní roli - ale scénář je hodně zmatený a režie ještě bídnější než prachbídná. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Dvě herecké pseudoosobnosti ani zdaleka nevyhovující mému vkusu, se sešly u romantické komedie. To není dobrý vklad ani pro hodnotitele, který se snaží být objektivní;) Řeči o originalitě zápletky nejsou ničím než snůškou lží, neboť - a u po všech stránkách průměrného žánrového vzorku nemůže být řeč o spoileru - vše dopadne tak, jak by divák čekal. Anebo jinak - pro moji (tehdejší) přítelkyni velmi vtipný a zábavný film s tím správným koncem, pro mě takřka ztracené takřka dvě hodiny. Divná a bezvkusá Kate Hudson ale dokáže (coby prodloužení ruky scénáristovy samozřejmě) vytvořit několik skutečně lahůdkových "ja toho Bacigalu zabijem" scének - u mě osobně vede Celine Dion - které mi brání toto směšné dílko zdupat do placata. I o jakési jiskře mezi těmi dvěma hentými onými by se dalo mluvit, takže i přes silné osobní antipatie dám 40%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Já jsem spíš postelovej romantik, takže tady bych Kate zabalil a poslal bych jí na hraní fousatejm klukům z al kajdy hned po prvním dni. Prej kapradí lásky.... a pak že Charles Manson byl nejkrutější člověk. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $50miliónovTržby USA $105,813,373Tržby Celosvetovo $177,371,441║ Ďalšia z tých zbytočných sladkých komédii. Fakt moc otravné na to aby to malo nejaký význam, vôbec sledovať. /40%/ ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Sympatický výkon Matthew McConaugheyho a Kate Hudson neudrži tento film na nohou, ale dělá z něj oddechovou romantickou komedii na chvíle kdy člověk touží po happyendech. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Když Kate Hudson dělá blbku, nebo když Matthew McConaghuey najde v koupelně milión ženskejch serepetiček a hraje k tomu hororová hudba, tak je to fakt sranda. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Andie je novinářka. a aby měla úspěch v práci, dostane nápad, že napíše článek o tom, JAK ZTRATIT........ . Benjamin dělá v reklamě a aby získal kšeft o který moc stojí, vsadí se, že vydrží s ,,ženskou" víc jak 10 dní. lstí spolupracovníků se dají dohromady právě oni dva. zápletka a děj je potom jasný. oběma se dílo ze začátku daří (kupodivu). pak Andie začíná být nesnesitelná, ale Benjamin musí všechno vydržet. a tak je to stále dokola. ženy ocení proporce (nic jinýho mě nenapadá) M.McConaughey a K.Hudson je taky hezká (a občas i hraje). sem tam se vyskytne úsměvná scéna, vtipný gag. ale celkově tuto komedii ocení spíš ženy, protože chlapi (všeobecně) ženským nerozumí. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Newman: 1. Somebody Like You - Keith Urban [3:51] ,2. Good Day - Luce [4:06] ,3. Feels Like Home - Chantal Kreviazuk [4:41] ,4. Who Do You Love - George Thorogood [4:21] ,5. Let's Stay Together - Al Green [3:15] ,6. Follow You Down - Gin Blossoms [4:29] ,7. You're So Vain - Carly Simon [4:18] ,8. Kiss Me - Sixpence None The Richer [3:19] ,9. L-O-V-E - Fisher [2:37] ,10. Catch Me If You Can - The Beu Sisters [3:35] ,11. Weight of the World - Chantal Kreviazuk [3:34], ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Kate na prahu svého nástupu do rom-com žánru a Matthew v období, kdy si neuměl vybírat filmy. Jinými slovy prvotřídní příklad toho, jak se několik dobře natočených romantických scén dá utopit v záplavě ukřičených pokusů o vtip. Jako celek na každý pád nepřijatelné, podivné a z logiky zápletky i zoufale děravé, v jednotlivostech s odstupem alespoň trochu fajn. 50% ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Kate Hudsonová je opravdu - jakkoli nerada to slyší - druhá Goldie. To je docela příjemné zjištění a jen díky tomu se dá tento film přežít. Jinak je to hrůza. Scénář psaný na koleně, humor odpovídající mentalitě dvanáctileté posluchačky Britney Spearsové a trapný Matthew McC, těžící z dojmu, že je neodolatelný. Prozradím vám překvapivé tajemství - není. 30% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Jestli mi ho opravdu chceš pojmenovat, tak mu aspoň vymysli něco pořádně mužného. Něco jako Tágo, Drsňák, Krull, král válečníků, ale ne princezna Sofie." Lepí se na něj, dolízá, kňourá, šišlá, zesměšňuje jeho mužství, otravuje s mladým kapradím, znechucuje mu basket, tahá ho od přátel a mě to má bavit? No to si pište, že mě to baví. Já jsem totiž zlomyslnej parchant a Ben je namistrovanej alfasamec. Ty opravdu nesnáším. Patří mu to, když se hloupě vsadil. Já se nesázím, o kariéru mi nikdy nešlo a tak by Andie nešťastnou náhodou proletěla zavřenými dveřmi přibližně po deseti sekundách svýho experimentu. Ben to ale musí vydržet. Jak já jsem si to užil. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Jsem už za ty leta docela alergický na podobné komedie s klišovitým příběhem a hollywoodskými hvězdičkami. To samé se sice dá říct i o tomto filmu. Na druhou stranu nevím proč ale mě to prostě neuvěřitelně bavilo. Skvělá komedie na odreagování s ještě krásnější Kate Hudson. McConaghey také hraje skvěle a opravdu mile mě ve filmu překvapil. Já jsem byl spokojen a zcela se ztotožňuji s názorem Golfisty. 85% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je náhodou velice dobrá komedie, která dokáže bavit a to je to hlavní. Bohužel druhá věc je, že občas to sklouzává až do moc velký grotesky a konec je kapitola sama pro sebe, ale jinak fakt výborný a zábavný a se super zápletkou ()

flanker.27 

všechny recenze uživatele

Náhodou jedna z mála romantik, které jsem schopen snést i opakovaně, zvláště díky Kate Hudson. A některý ty věci opravdu platěj. Je to tak na 3,5*, ale vzledem k tomu, že spousta blbostí dostává víc, zaokrouhluju nahoru. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Zaroste princezna Sofie kapradím lásky, nebo bude nakonec po stíhací jízdě na motocyklu ve stavu pohotovosti? Zkuste hádat.. Co se romantických komedií poslední dekády týká, tak K.Hudson podává jeden z nejpřirozenějších výkonů, zatímco McC stěží balancuje na tlusté hranici mezi okouzlujícím šarmem a slizkostí. Chtěl bych vědět, kdo mu kdy napovídal, že se pro takové role hodí, protože když si třeba vzpomenu na jeho výkon v 13 Conversations About One Thing, tak potenciál pro dramatičtější role v něm rozhodně dřímá, ale on zkrátka raději bude mrskat před kamerou Krullem válečníkem.. ()

Související novinky

Další hledači pokladů

Další hledači pokladů

09.08.2006

Matthew McConaughey a Kate Hudson budou hlavními hvězdami dobrodružné komedie FOOLS GOLD z dílny režiséra Andyho Tennanta (Hitch: Lék pro moderního muže). Nebude se však jednat o první spolupráci… (více)

Reklama

Reklama