Reklama

Reklama

Jak ztratit kluka v 10 dnech

  • USA How to Lose a Guy in 10 Days (více)
Trailer

Obsahy(1)

Andie Andersonová je mladá novinářka, která by moc ráda psala články o politice, historii, umění a podobně, ale pracuje v ženském časopise Composure, kde píše do rubriky Jak na to, a to ji netěší. Když její kolegyně a kamarádka Michelle opět přijde o přítele ve velmi krátké době, rozhodne se, že napíše článek o tom, co takové dívky dělají špatně, když si neudrží přítele. Se šéfredaktorkou se dohodne, že sbalí muže a během deseti dnů se bude chovat tak, jak se mnoho žen na začátku vztahu chová a on se s ní raději rozejde. Pak napíše článek o tom Jak ztratit kluka v 10 dnech a pak si může psát, co chce. Večer s přítelkyněmi vyrazí do baru, kde narazí na Bena Barryho. Ben pracuje v reklamě a jejich firma právě dostala zakázku na reklamní kampaň na prodej diamantů. Ben tu práci moc chce a je si jistý, že ji také dostane, ale jeho šéf ji hodlá dát kolegyním Judy Spearsové a Judy Greenové. To Ben nemůže připustit a snaží se šéfa přesvědčit, že on je ten pravý pro tuto kampaň. Šéf je pobavený, a protože Ben je známý tím, že s žádnou dívkou nevydrží chodit více jak jeden den, vsadí se s ním, že pokud s někým vydrží 10 dní a přiměje ji, aby se do něj zamilovala, kampaň bude jeho. Na důkaz ji za 13 dní přivede na večírek, který se bude pořádat na počest firmy, která tuto zakázku zadala. Obě Judy jsou u toho, a protože shodou náhod byly v Composure v době, kdy Andie dostala za úkol napsat článek, navrhnou mu, aby sbalil právě ji a tím by neměl šanci vyhrát. Ben si je jistý, že Andie bude jeho, ale netuší, že Andie přišla do baru se záměrem někoho sbalit a během deseti dnů ho dokonale otrávit. Andie se do svého úkolu pustí s vervou a Ben má co dělat, aby její šílené nápady vůbec ustál. Přesto, že se ani jeden z nich nechová přirozeně, pomalu ale jistě si začínají trochu rozumět... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (326)

kinej 

všechny recenze uživatele

Absolutně bezduchá, tupá a neoriginální komedie. Vše se zde odehrává dle vyjetých kolejí a zažitých šablon. Aby bylo vidět co postavy cítí, svěřují se kamarádům, popřípadě kamarádi jim radí. Scéna kdy hrají v rodině karty není vtipná, ale patetická. McConaughey je v hlavní roli doslova ubohý. Například ve scéně, kdy se snaží předstírat jak si užívá vaření, je prostě vidět, že to zkrátka nezvládá. Na konci ji honí trapně po New Yorku na motorce...Co dodat...zbytečnost. Až na pár štěků, navíc film opravdu není vtipný. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Kdo je princezna Sofie ??" ;) Správná otázka zní poněkud jinak.. Kdo je tady vlastně větší princezna Sofie ?? Donald Petrie, protože vzal tuhle hrůzu ?? Nebo ten dobytek z distribuce, co vylhal obsah téhle žumpy, byť s několika opravdu vtipnými momenty, kterou nezachrání ani můj oblíbenec Mattie McConaughey v době, kdy by ještě nepoznal dobrý scénář, ani kdyby ho s ním hodinu a půl tloukli do hlavy ?? Zato já "poznal" za ta léta už velkou spoustu šílených žen, takže budu shovívavý, Donalde.. Ale nejdřív už konečně slez z toho lustru..;) ()

Reklama

Lolita 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem se solidně bavila, zejména když Andie přejde do útoku, ale jakmile se najelo na vážnější strunu, bylo to v háji. Některé klišovité scény byly opravdu úplně zbytečné, bez nich by mohl mít celý snímek větší šmrnc, takhle plnily funkci pro mě naprosto zbytečných natahovaček. Já osobně ale řadím mezi vcelku příjemné oddechovky, protože ďábelská Kate se úporně snaží třičtvrtě filmu, aby jí protějšek Matthew uškrtil, chemie mezi nimi je i funkční. Zbytek filmu většinou přeskakuju... ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Ok - je to bejkárna, ale pro takový ty věčný puberťačky, což já nejsem :D :D dost typický film :) Proto se dost divím, že se mi to tak líbí :) Dvojice Hudson/McConaughey se mi jako pár líbí - dokázala bych si je představit společně i v soukromém životě ;) Téma je skvělé a je dobré jak má každý z nich jiný cíl a jen se čeká, komu dříve rupnou nervy a ukončí to :) Bavila jsem se a to hlavně z veliké části proto, že tam bylo několik situací, které byli improvizované a proto je někdy lepší výraz opravdu překvapeného, než toho, kdo to čeká :) Krásná Hudson - krásné šaty a celkově je to prostě kus a McConaughey - to samé - taky je to kus a ukáže nám hodně ;) Pokud by spolu pár trávil opravdu každý den a tolik intenzivně - myslím si, že by to bylo možné. Skvělá situace a dost příkladná - upřímně - to, jak se ho snaží Hudson odehnat - těch pár situací udělalo nejspíš mnoho žen ;) Ale mě nejvíc pobavilo, jak přišla s velikou krabicí a dala mu do bytu tolik "roztomilých osobních maličkostí" a on nemohl říct ani ň. :) ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se koukla až dneska, nic jsem od něj nečekala, ale když už ho dávali, nahrála jsem si ho. No, nic extra to není. Neurazí a už vůbec nenadchne. Námět se jeví jako fajn, někdy film není stoprocentní, ale jinak docela v klídku. Prostě americká romantická něco jako komedie, na kterou se stačí podívat jednou a pak film klidně zapomenout... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (22)

  • Tržby ze severoamerických kin byly 105,8 milionu amerických dolarů, součet těch celosvětových pak dosáhl 177,5 mil. (NIRO)
  • Ve scéně, kdy Andie (Kate Hudson) jí hamburger, lze vidět, že se snědená část burgeru mění. (CaptainBlaf)
  • Andie (Kate Hudson) na slavnosti nosí diamantový náhrdelník od Harryho Winstona s 84karátovým žlutým diamantem (nazvaný "Isadora") v ceně asi 5 280 000 $ a pár 5karátových naušnic se žlutým diamantem v ceně asi 125 000 $. (HappySmile)

Související novinky

Další hledači pokladů

Další hledači pokladů

09.08.2006

Matthew McConaughey a Kate Hudson budou hlavními hvězdami dobrodružné komedie FOOLS GOLD z dílny režiséra Andyho Tennanta (Hitch: Lék pro moderního muže). Nebude se však jednat o první spolupráci… (více)

Reklama

Reklama