Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bobby (Daniel Greene) neustále tvrdě trénuje, jeho největším snem je také titul šampiona v boxu. Trenér mu stále nedává šanci a jedinou oporou je mu přítelkyně Anna (Keely Shaye Smith), jejíž otec Victor (Ernest Borgnine) ho však nemůže vystát. Svět profesionálního ringu je ovládán penězi a nepoctivostí a tak zdá se, že jediná cesta k úspěchu vede přes stáj mafiána Durantiho (Giuliano Gemma). (J.Connor)

(více)

Recenze (4)

J.Connor 

všechny recenze uživatele

Koukatelné, a to nikoli překvapivě. Sergio Martino je zručný režisér a narozdíl o svých italských soukmenovců dokázal na své filmy často sehnat peníze, takže nepůsobí tak příšerně levně a papundeklově. Jeho další spolupráce s toporným obrem Danielem Greenem mě sice nepotěšila tak jako výborný Pacco: Stroj smrti, ale i tohle prostinké sportovní drama má neodolatelnou osmdesátkovou příchuť. Zprvu se může zdát, že jde o tradiční italský parazitismus, tentokrát na Rockym, ale zdání naštěstí klame. I tady sice sledujeme cestu amatérského boxera na vrchol, ale za úplně jiných okolností, zde navíc všemu vévodí krimi zápletka. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Pokial je Roky Brambora, pardon Roky Balboa film o tom, ako sa jeden clovek stal boxerom, tu je box podany dost brutalne. podvody, uplatky a nepoctivost tomu vladnu. Kvalitny herec bol Ernest Borgnine /Marty 1955, Emperor of the North/  : 73 % ()

Reklama

Reklama