Reklama

Reklama

Nedotknutelní

  • USA The Upside (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ani jeden z nich nemá budoucnost, přesto si lze jen těžko představit rozdílnější dvojici. Na jedné straně milionář Phillip, vzdělaný sběratel umění, renesanční člověk s kulturním rozhledem a vybraným vkusem z vyšší společnosti, který je po nehodě během paraglidingu ochrnutý a upoutaný na vozík. Na druhé straně černošský mladík z předměstí. Díky energii, odvaze a bezprostřednosti by mu měl patřit svět, ale jako čerstvě propuštěný vězeň nemá šanci získat práci a zjišťuje, že svět o něj ani trošku nestojí. Setkají se spíš omylem, nejspíš o to moc nestojí, Phillip si i tak vybere živelného kluka téměř z ulice jako svého ošetřovatele. Možná to byl krok zoufalé nudy, dost možná i řízená sebevražda. Ať tak či onak, jejich soužití po krátké nedůvěře překoná všechny rozdíly a oba charaktery z jiných vesmírů života do sebe zapadnou jako Lego. Jejich neočekávané přátelství nabízí dojemný, zábavný a hlavně neuvěřitelně silný zážitek. (Bontonfilm)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (105)

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Co si budeme povídat. Původní film zůstane nepřekonán. Kevin Hart i Bryan Cranston se snaží a dávají postavám něco trochu jiného, přeci ale je to až na pár scén, obšhlenuté až na půdu a nedá se na to koukat s větším respektem. Průměrný film, který amíkům přidal do peněženky pár drobáků navíc, takže to asi stálo za to. ()

rublik05 

všechny recenze uživatele

Sice nechápu, proč měli pánové z Emeriky potřebu přetáčet už tak vynikající originál z roku 2011, ale k mému překvapení se nejedná o žádný velký průser. Jasně, s původními Nedotknutelnými se to ani ve snu měřit nemůže, v to snad nikdo ani nedoufal, že to Hameričani natočí líp jak Francouzi. Nutno dodat, že většina herců je krajně nesympatická a vůbec jim role nesedly. Filmu zachraňuje prdel nečekaně Kevin Hart, který celý film neskutečně táhne dopředu a v podstatě je celý film na něm postavený. Jako tahoun obstál senzačně, jeho role mě bavila. Je to také jediný důvod, proč filmu dávám nějaké hodnocení, jinak se stejně každý raději podívá na původní film. 5/10 ()

Reklama

Sydonai 

všechny recenze uživatele

Nechápu tolik plánované nenávisti, jako kolem tohoto snímku. To, že se jedná o zbytečný remake, bylo jasné od začátku, ale odsuzovat film, který člověk neviděl? Zbytečnost! Film má spoustu svých světlých momentů a od srdce se zasmějete nejednou. Ano, 2-hodinová délka filmu bohužel škodí a určitě by to šlo sestříhat lépe, ale já nakonec viděl vlastně velmi milé překvapení, které má s originálem společného všechno a nic. Bryan Cranston si roli mrzouta vyloženě užívá a Kevin Hart mi poprvé ve filmu nevadil. Za mě solidní průměr 55%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jsem se podíval co předvedou Amíci s nejlepším evropským filmem tohoto milénia, ale samozřejmě odpadli už na začátku. Kevin Hart mě v této roli moc neseděl. Moji manželku film vadil už ze své podstaty. Často nuda, občas něco trapně nechutného. A jedna povedenější rande naslepo v restauraci tohle nemohlo zachránit. 50% ()

drake31 

všechny recenze uživatele

Francúzky originál milujem a musím povedať, že touto "hollywoodskou" verziou som ostal milo prekvapený. The Upside funguje. Smial som sa, cítil som s charaktermi a to ako si film šiel vlastnou cestou ma nijako neštvalo. Ústredne herecké trio je skvelé, no taktiež si myslím, že to ako človek dokáže zniesť Kevina Harta hrá dosť veľkú úlohu. Z čoho som bol najviac otrávený bola kamera. V mnohých momentoch, obzvlášť hneď na začiatku ma jej štýl naladil na nemilú vlnovú dĺžku. Tejto verzii chýba mnohé. Mnohé, ktoré perfektný originál obsahuje - hudba je asi tá najpodstatnejšia časť pre mňa či väčší a silnejší emočný punch... no koniec koncov, The Upside nepostráda toľko toho ako film aby som trpel počas tých dvoch hodín, práve naopak - ja som si tie dve hodiny vcelku užil. 3.5* ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo od 30. ledna do 4. dubna 2017 pouze ve státě Pensylvánie v USA. (Varan)
  • Film měl premiéru už 8. září 2017 na Torontském filmovém festivalu. Poté, 7. října 2017, proběhla premiéra v USA na Aspenském filmovém festivalu. (Varan)

Související novinky

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

30.01.2024

Lamentovat nad tím, že vznikají anglicky mluvené remaky světových filmových hitů, by už nemělo příliš smysl. Občas z toho může alespoň vzejít fajn snímek, který podnítí zájem o danou látku, případně… (více)

Režisér Všemocného chystá novou sci-fi

Režisér Všemocného chystá novou sci-fi

28.04.2019

Režisér Neil Burger (Všemocný, Divergence) spoustu lidí překvapil svým letošním odklonem od oblíbeného žánru sci-fi, když natočil remake francouzské komedie Nedotknutelní s Bryanem Cranstonem a… (více)

Kevin Hart sesadil Aquamana

Kevin Hart sesadil Aquamana

14.01.2019

Je to oficiální, Aquaman je první superhrdinský film ze stáje DC od Temný rytíř povstal, který v kinech překonal miliardu. Úspěch je to zejména pokud se ohlédneme na předloňskou Ligu spravedlnosti,… (více)

Kdy dorazí američtí Nedotknutelní?

Kdy dorazí američtí Nedotknutelní?

16.06.2017

Ačkoliv o tom ještě spousta lidí neví, francouzský hit Nedotknutelní se opravdu dočkal remakeu. Divokou roli Omara Sye převzal Kevin Hart (Centrální inteligence) a místo Françoise Cluzeta se na… (více)

Reklama

Reklama