Reklama

Reklama

Nedotknutelní

  • USA The Upside (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ani jeden z nich nemá budoucnost, přesto si lze jen těžko představit rozdílnější dvojici. Na jedné straně milionář Phillip, vzdělaný sběratel umění, renesanční člověk s kulturním rozhledem a vybraným vkusem z vyšší společnosti, který je po nehodě během paraglidingu ochrnutý a upoutaný na vozík. Na druhé straně černošský mladík z předměstí. Díky energii, odvaze a bezprostřednosti by mu měl patřit svět, ale jako čerstvě propuštěný vězeň nemá šanci získat práci a zjišťuje, že svět o něj ani trošku nestojí. Setkají se spíš omylem, nejspíš o to moc nestojí, Phillip si i tak vybere živelného kluka téměř z ulice jako svého ošetřovatele. Možná to byl krok zoufalé nudy, dost možná i řízená sebevražda. Ať tak či onak, jejich soužití po krátké nedůvěře překoná všechny rozdíly a oba charaktery z jiných vesmírů života do sebe zapadnou jako Lego. Jejich neočekávané přátelství nabízí dojemný, zábavný a hlavně neuvěřitelně silný zážitek. (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Crooss

Crooss (hodnocení, recenze)

Obvyklé americké vykrádání jiných zemí, sračka ala amerika.

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Sethlans

Počkaj, oni prerobili Fakjů pane učiteli? Inak s tým, že "nechcú čítať titulky" súhlasím, možno sa tiež nevedia zmieriť s tým, že neamerický film je úspešnejší, než ich domáca produkcia. Potom to dopadne tak, že si vytvoria svoju verziu, ktorá je vždy o niekoľko úrovní horšia. Vždy. Ale hlavne, že ju majú.

na příspěvěk reagoval Sethlans

Sethlans

Sethlans (hodnocení, recenze)

k4n9ur

Blbec k večeři, Brutalní Nikita,Taxi,Náštěvníci v USA... Ted poslední dobou Fakjů pane učiteli... Filmy ze Skandinávie předelávají často.... Holt nechtějí číst titulky,tak udělají svojí USA verzi.. Tak to prostě chodí.

na příspěvěk reagoval RigorMortis

Uživatel Sethlans smazal svůj příspěvek.

mm13

mm13 (hodnocení, recenze)

Jedno s druhým. Originál bude vždy originál, vždy pred svojou kópiou, či už totálnou alebo čiastočnou. To by musela byť riadna pridaná hodnota, aby napríklad odo mňa dostal remake aspoň rovnaké hodnotenie ako originál...

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Otázka je, jestli je ten remake fakt tak špatnej nebo to už z principu hodnotěj lidi blbě jen kvůli originálu (kterej je samozřejmě vynikající)...

Readyxx

Readyxx (hodnocení, recenze)

predelavka taxi usa, okresek 13 usa ,rec 1 usa , fakju pane uciteli  mexiko /usa  a ted i nedotknutelni :D ..ty amici se uz vazne pos..li

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Česká distribuce je fakt legrační. Od doby ignorace Marie Antoinetty se nedivím ničemu. Jen při pohledu na filmografii Kidmanky je jasné, že tenhle film u nás do kin jít nemusel, když jsme už viděli ten francouzskej. Stačilo by DVD a spol. Z titulů, které mi naopak v kinech chybí je např.: GeniusKrálovna pouštěStrangerlandZvláštní příběh rodiny FJak balit holky na mejdanech a nebo Destroyer (a to vybírám jen z posledních dvou tří let).

Pierre

Pierre (hodnocení, recenze)

Tak herci teda vypadají příšerně. Hlavně náhradník Syho. To bude hrůza...

Brtniik

Brtniik (hodnocení, recenze)

Vážení, doufám, že jste si žádný z toho „hnusu“ nehodil mašli. Jsou-li tací a k tomu znalí, byli byste někdo tak laskavý a dal sem odkaz na onen původní skvost? Probrodil jsem diskusí až sem, ale ani dle domnělého názvu „Nedotknutelný“ nemohu nic nalézt.
Díky.

na příspěvěk reagoval callix

Trsto

Trsto (hodnocení, recenze)

Dufam, ze to bude sracka... trpajzlik Hart ... a amici potrebuju zasa vykradat...

phoenix9

phoenix9 (hodnocení, recenze)

Kvôli Weinstein company očakávam že to nebude mať vysoké tržby hlavne v USA ( aspoň nie také aké dúfali )

NinadeL

NinadeL (hodnocení, recenze)

Pamatujete na Táta nebo milenec / Můj táta hrdina? Občas se povede, že obě verze jsou minimálně srovnatelné. Ale určitě to není pravidlo. 

Script

Script (hodnocení, recenze)

Jako Nicole Kidmanová je výborná herečka, ale Kevin Hart je tak příšerný herec!!! Já ho tak nesnáším! Má tak děsný filmy, že se na ně vůbec nedá koukat!! A Bryan Cranston? To si děláte prdel, kdo měl na starosti obsazování herců doprdele?!!!

Vyděl jsem původní film natočený ve Francii a je výborný. Herci jsou super, děj je kvalitní a vtipný,... prostě je neuvěřitelný. Jen nechápu jak někdo proboha může točit remake na film podle skutečné události!! Děj se odehrával ve Francii a teď ho přesouvají do New Yorku? Jako tohle nejde brát ani jako parodii, ale jako katastrofu.

DJ_bart

DJ_bart (hodnocení, recenze)

Doufám, že to bude kvalita a né absolutní propadák. Bryan Cranston hraje perfektně, ale celý film asi neutáhne :/ Uvidíme

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

Nezmenili obsadenie? Pamätám, ako tu ešte dávnejšie uvádzali v hlavných úlohách Firtha a Tuckera.

na příspěvěk reagoval Spiker01

Uživatel maroco1990 smazal svůj příspěvek.

Delock

Delock (hodnocení, recenze)

Děláte si pr**l? Ach jo. Kdyby aspoň to obsazení nebylo tak dobrý.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Miller

Miller (hodnocení, recenze)

nesnáším sprostě mluvící děti, ale TO KURVA AMÍCI, NEDOKÁŽETE JEDNOU, JEDNOU JEDINKRÁT NEUDĚLAT REMAKE NA KRÁSNÝ FILM ?! JEŠTĚ DO TOHO S KEVINEM HARTEM (klasický vtipný americký humor, zatímco nedotknutelní jsou humor suchý, britský) ALESPOŇ TOHO JACKSONA NE ?!

na příspěvěk reagoval Spiker01

Iktus

Iktus (hodnocení, recenze)

No dopíči...další film který se jmou zkurvit. A a jako třešničku - k Heisenbergovi dají to vylízaný neherecký poleno. Moje nervy....

Rezet

Rezet (hodnocení, recenze)

Wallis3

Je to jednoduchý. U nich stejně jako u nás se na titulky nijak zvlášť nehraje. Takže u nás se film předabuje a u nich se zahraniční pecka rovnou přetočí. Publikum u televize si ještě pochrochtá blahem jak nemusí číst ty debilní titulky. A velký studium použije jednoduchou rovnici, kam umístí úspěšný film a zasadí ho známějšího prostředí a přídá oblíbené herce. A jsou snadný prachy./(?)

na příspěvěk reagoval Wallis3

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Je naivní si myslet, že to překoná původní film, ale takovejch 75% to snad dá, je zbytečný předem odsuzovat film, u kterého nevyšel ani trailer. 

Wallis3

Wallis3 (hodnocení, recenze)

Proč že to dělají, protože původní film není jejich? Tak si potřebují něco dokázat?

na příspěvěk reagoval Rezet

fimler

fimler (hodnocení, recenze)

Doufám, že když už to teda fakt natočí tak, že to nebude tak hrozné.Snad vědí do čeho se pustili a bude to i na nějaké té úrovni aby to nakonec nedopadlo jako totální odpad.A kdyby to překonalo originál což si myslím, že asi nikdo nečeká (ani já) tak by to bylo vážně úžasné!

RigorMortis

RigorMortis (hodnocení, recenze)

lukyno40

Pretože 'murica. Asi sa nedokážu preniesť cez to, že nejaký zahraničný film je úspešnejší, než ten ich. Alebo považujú svojich ľudí za tak hlúpych, že nevedia pochopiť film pokiaľ nie je americký, Vyber si.

na příspěvěk reagoval lukyno40

Související novinky

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

Chris Rock bude režírovat remake dánského Chlastu

30.01.2024

Lamentovat nad tím, že vznikají anglicky mluvené remaky světových filmových hitů, by už nemělo příliš smysl. Občas z toho může alespoň vzejít fajn snímek, který podnítí zájem o danou látku, případně… (více)

Režisér Všemocného chystá novou sci-fi

Režisér Všemocného chystá novou sci-fi

28.04.2019

Režisér Neil Burger (Všemocný, Divergence) spoustu lidí překvapil svým letošním odklonem od oblíbeného žánru sci-fi, když natočil remake francouzské komedie Nedotknutelní s Bryanem Cranstonem a… (více)

Kevin Hart sesadil Aquamana

Kevin Hart sesadil Aquamana

14.01.2019

Je to oficiální, Aquaman je první superhrdinský film ze stáje DC od Temný rytíř povstal, který v kinech překonal miliardu. Úspěch je to zejména pokud se ohlédneme na předloňskou Ligu spravedlnosti,… (více)

Kdy dorazí američtí Nedotknutelní?

Kdy dorazí američtí Nedotknutelní?

16.06.2017

Ačkoliv o tom ještě spousta lidí neví, francouzský hit Nedotknutelní se opravdu dočkal remakeu. Divokou roli Omara Sye převzal Kevin Hart (Centrální inteligence) a místo Françoise Cluzeta se na… (více)

Reklama

Reklama