Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva naprosto odlišní chlapci - rozmazlený běloch z předměstí, truchlící nad smrtí svého otce a tvrdý černoch z ulice - se stanou přáteli a také partnery ve zločinu, ve snaze nalézt ukradené náramkové hodinky. Otec jedenáctiletého Obieho zemřel na infarkt a chlapec, sžíraný žalem, utíká ze světa bílé smetánky. Skončí v ponuré čtvrti chicagského ghetta, kde dostane výprask od tamního gangu. Následně se seznámí s vychytralým Jeremym "Scamem" Hendersonem. Ti dva se společně pustí do hledání Scamova otce, při kterém mají co dělat s gangstery i policií... (HBO Europe)

(více)

Recenze (5)

freddy 

všechny recenze uživatele

Někdy vám nečekaný výlet může změnit život, tak jako se to přihodilo hlavnímu hrdinovi tohoto filmu, který před žalem ze smrti otce utekl do nebezpečné čtvrti, kde je přepaden a díky tomu najde kamaráda, s nímž prožije docela velké dobrodružství. Tato dětská krimikomedie vlastně není ničím jiným než příběhem o hledání ztraceného otce, jednoho z chlapců, zároveň ale pojednává i o přátelství, které je schopno překonat nejednu nástrahu. Prostě normální film, který si na nic nehraje, který nemá žádné větší cíle, ale prostě je to jen film na odreagování, u kterého se může pobavit celá rodina. Žádné výraznější kvality u filmu nehledejte, prostě pokud se chcete odreagovat, je tenhle film pro vás ideální, pokud si chcete vzpomenout na vaše dětská léta a vaše první kamarádství, je tenhle film určen přímo pro vás. O hereckých výkonech se ani není třeba zmiňovat, v hlavních rolích jsou dětští neherci, takže v rámci možností to ujde. Ve výsledku film hodnotím průměrně a uděluji tři hvězdy. ()

Reklama

5150 

všechny recenze uživatele

Taková "dětská" krimi komedie, která si na nic nehraje a vcelku pobaví. Hlavní role ztvárnili Ricky Busker a Darius McCrary. ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Příjemný film, na který po shlédnutí nejspíš zapomenete.. ale musím přidat třetí hvězdu za skvělý soundtrack. Osmdesátý to je prostě moje. :-) ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama