Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brat a sestra vyzvú na súboj čarodejnicu, ktorá vábi teenagerov do svojho domu s pomocou svojej špeciálnej odrody marihuany. Tí, ktorí jej skočia na lep, zväčša skončia ako potrava v jej žalúdku. Tento rituál čarodejnica vykonáva pravidelne s cieľom udržať si svoju mladosť a krásu. (Ragefyre)

Recenze (18)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

No čekal jsem, že to bude shit, ale nakonec to byl kousek na pohodu, kterej se mi zrovna trefil do noty. Parádní zhulenecká hororová komediální záležitost se spoustou dobrejch nápadů. Řekl bych, že tady opět platí : Za málo peněz hodně muziky. Humor mě sice neposlal do kolen, ale přesto fungoval. Gore mohlo být určitě lepší, ale přesto to sem bohatě stačí. Prostě jedna z těch lepších variací na Jendu s Mařenou. Tady je prostě všechno. Od čarodějnice, přes pec a perníkovou chaloupku až po fízli, dealery, zombie a spoustu trávy. Tohle nesedne každýmu, ale za mě spokojenost. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Samozrejme, ako väčšina chlapov oceňujem na tomto snímku hlavne Marienku, ktorá sa tu stala akousi ozdobou, na ktorej mohol spočinúť môj unavený pohľad, keď už nič iné. Hororovo to bolo totižto slabé a až na pár záberov u ježibaby v pivnici absolútne nevýrazné. Veľmi slabý priemer. 50/100 ()

Reklama

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z hororových Janíčko-Marienkových variácií, tento krát s trochou čierno humornej nadsázky. Súrodencov tu zláka stará čarodejnica, ktorá v nenápadnom malomeste vábi teenagerov na špeciálnu marihuanu, aby ich potom mohla zjesť a získať ich mladosť. Nebolo to zlé, aj keď sa pri tom zrejme nebudú báť ani malé deti, no je to schopne natočené, objavilo sa zopár krvavých scén, slušné efekty, ale bohužiaľ aj občasná nuda. Páčilo sa mi to približne rovnako ako Asylumácky Hansel & Gretel z minulého mesiaca, takže to aj rovnako hodnotím. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Byl jsem hodně zvědavý na tuhle černou komedii, nebo lépe řečeno parodii. Celý film se nesmí brát vůbec vážně, protože jej tak ani sami tvůrci nebrali, takže podle toho jsem k tomu i přistupoval. Ten kdo by snad očekával áčkový horor, tak ať se podívá rovnou po něčem jiném, protože tohle je čistá céčková podívaná, určená převážně pro „výhuly“. Omamného kouře tu bude víc než dost a vzhledem k tomu, jak se všichni herci prezentovali, bych se ani moc nedivil, kdyby byli během natáčení všichni pod vlivem. Naštěstí to netrvalo moc dlouho, protože větší dávku bych asi nezvládl. Humorných situací a hlášek je tu víc než dost, ovšem otázkou je, jak je kdo pobere. Milovníci suchého humoru si zřejmě přijdou na své, já se asi nejvíc zasmál při konfrontaci čarodějnice s trojicí dealerů. Tvůrci vědomi si nedostatků svého díla vsadili všechno na jednu kartu a tou byla Lara Flynn Boyle. Ta se opravdu snažila a většina děje se točila jen kolem ní, ale ani tu průměrnou kvalitu sama zachránit nedokázala. Jeniček a Mařenka toho totiž moc nepředvedli a hlavně „Jenda“ tu byl odsunutý až na druhou kolej. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,…CO KDYŽ TI CHCI SNÍST TO TVOJE NÁDOBÍČKO?“ …,, MYSLÍTE, JAKO...POLYKAT? TO JE JINÁ. ALE NECHCI SE DÍVAT..…“ /// Takže horor říkáte… To je silný slovo! A komedie…hmm, tož na to už fakt nemám co říct. Práce amatérů, kteří dostali víc prachů než si zasloužili. Blbej casting, Honza s Mařenou v názvu - nechápu proč (asi kvůli tý čarodějnici, což je taková gore bába, co má ráda mladý člověky). Mařena je rezavá, ale spíš bych řek, že blondýna, páč se tak i chová, ale buďte v klidu, jsou tady i větší idioti. Píčovina pro mladý, který chtěj vidět hulení (trávy) a píchání (no jo, dočkáš se…) s trochou krve (ne úchyle, to nepatří k tomu slovu před tím!). /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nechápu, proč nemám kupovat matroš vod starejch lidí. 2.) Rád se hrabu v černým lese. 3.) Thx za titule ,,Elanne“ a ,,skuru1“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama