Reklama

Reklama

Žena v černém 2: Anděl smrti

  • Velká Británie The Woman in Black 2: Angel of Death (více)
Trailer 2

Skupina osmi školáků, evakuovaných za druhé světové války z Londýna, přijíždí v doprovodu ředitelky skoly Jean Hoggové a mladé učitelky Eve Parkinsové do téměř opuštěné odlehlé vísky Crythin Gifford. Jejich cílem je zchátralá rezidence Eel Marsh, která se nachází na ostrově, spojeném s pevninou pouze úzkým náspem zvaným Nine Lives Causeway a schůdným pouze za odlivu. Ve snaze ukrýt se tu před hrůzami války svou přítomností brzy znovu probudí k životu zlé síly, které tuto působivou osamělou budovu pronásledují po celá desetiletí. S tím, jak se po pozemcích na Eel Marsh znovu rozléhají dětské hlasy, se z temnoty vrací také pomstychtivý přízrak ženy v černém. (Falcon)

(více)

Diskuze

Volodimir2

Volodimir2 (hodnocení, recenze)

Dej sa odohráva v roku 1941, za 2 svetovej vojny, kedy je skupina ôsmych žiakov evakuovaná z Londýna v doprovodu riaditeľky školy a mladej učiteľky na odľahlú rezidenciu v Crythin Gifforde. Medzi žiakmi je aj Edward, ktorého mama zahynula pri leteckom nálete. Do deja sa zapojí aj pilot RAF Harry, ktorý má s nimi spoločnú cestu. A to by bolo všetko, čo na tomto filme je k pozeraniu. Pointa filmu, ukryť deti pred bombardovaní a inými hrôzami vojny, sa nenaplnila.

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Zbytečné a špatné pokračování naprosto skvělého prvního dílu.

Žena v černém 2: Anděl smrti postrádá vše, co by měl dobrý horor mít. Napětí, strach, šok. Vůbec nic to nemá a hraje si to na temné, gotické veledílo. 

Pro mě, jako velkého znalce hororového žánru a věřím, že i budoucího ´´hororového´´ režiséra velké zklamání.

Horor nedoporučuji a s ohledem na nedůstojnost pokračování dávám 1*. 

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Tak nic - nuda, nefunguje tu skoro nic, lekla jsem se jen jednou a strach nebo mrazení nebylo vůbec žádné.  S jedničkou nesrovnatelné.  No nic - budu doufat a čekat. 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Cech

prosím jen to ne, to neříkej to sto lidí sto chutí, tohle hrozně tady zlidovělo a mně je  z toho špatně jen když to vidím z dálky 

na příspěvěk reagoval Cech

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

100 lidí 100 chutí. Já třeba nemůžu pochopit, jak může mít horor jako je Sinister přes 70 % a tak pochvalný ohlas. Já jsem se u Sinistra akorát popadal smíchy a nevěřícně kroutil očima. Raději jsem se na to koukl 2x, ale prostě se mnou to nehnulo. Tak jsem poprosil pár lidí, jestli by se na to taky nekoukli a většina se mnou to znechucení sdílela. Jak říkám... někomu prostě sedne horor, který má horší ohlasy (u mě je to například Hněv duší, Sedmý měsíc, Pitevna, Sleepwalkers a mnoho dalších) a někdo zase kroutí hlavou, jak může některý horor mít naopak úplně zaslepené vyznavače (Osvícení, Sinister). Však od toho tu tato stránka je, aby se každý mohl vyjádřit.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Bloody13

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

maxcold

no právě, sem čekal že to bude totální průser a ono to mělo sympatické herce, výborné efekty (docela děsivý bubák) a né tak hloupý příběh, jak by se mohlo na první pohled zdát, holt někteří měli přemrštěné požadavky a čekali od toho bůhví co 

na příspěvěk reagoval Cech

maxcold

maxcold (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Mám stejný pocit. Když se chce, vždycky jde něco najít, ale opravdu milé překvapení. Celkem mě překvapily docela negativní komenty, než jsem si to pustil.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no špatné to nebylo......teď když nad tím přemýšlím, nemám důvod do tohle filmu rejpat 

na příspěvěk reagoval maxcold

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Četl jsem knižní předlohu Ženy v černém 2, která docela předčila mé očekávání. Ovšem ač se zdá, že se tato filmová adaptace drží předlohy zuby nehty, není tomu tak. Spousta postav je upozaděná (slepec, stará rašple, letec), dozvíme se akorát to, co už dávno víme (z prvního dílu nečekaně). Herecké výkony otřesné, dialogy o ničem, děj odfláknutý a lekačky naprosto vnucené (ale fungují). Bohužel gotický horor, kterým se pyšnila jednička, je v tomto pokračování naprosto mimo. Jediné, co mě na filmu bavilo, byla žena v černém, která svojí vizáží stále naháněla strach. To ovšem nestačí. Základem nemá být ani tak mrtvolný ksicht nějakého ducha, ale hutná atmosféra, které jsem se nějak nedočkal. Za mě jen 2*. Něco málo podprůměrný horor, který se s původními dvěma filmovými adaptacemi (The Woman in Black z roku 1989 a Žena v černém z roku 2012) nedá vůbec srovnávat.

movieband

movieband (hodnocení, recenze)

Snad nepude o bezduchou ždímačku solidní jedničky.. byla by to škoda, ale už ten trailer mě nenavnadil tak dobře, jak trailer na jedničku 

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Já nevim, co už v tomto světě dál dělat. Tohle vypadá na další zbytečnej horor ve stylu těch posledních moček jako Anabele, Ouija, The Canal, Honeymoon apod. Ten, kdo to točí za to dostává miliony. Já jsme poctivý, dobrý člověk, který by natočil daleko lepší filmy pro lidi a jsem vedený na úřadu práce bez podpory a peněz. To je ta slavná demokracie. Každá nula si může natočit hnůj a vydávat to za umění. Ve světě jde jen o peníze a sex. Na hodnocení csfd určitě nedám a  na film se podívám a uvidíme.

na příspěvěk reagoval Bloody13, Cech

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Rob Roy

tak já třeba nečekal, že to bude špatné a nic tomu nenasvědčovalo, navíc sochoking arogantní vulgární prase (né jako verbal, verbal je mucík) a na ty já sem prostě silně alergický

Cech

Cech (hodnocení, recenze)

Rob Roy

Prý jsou zahraniční recenze špatné. No jako knižní předloha pokračování byla určitě povedená, ale filmové pokračování je nejspíš jen využití značky pro slušný výdělek. Vem to čert, že to bude hovadina, hlavně, že si někdo namastí kapsy. A to je tak pořád. Osobně ještě doufám, že film bude dobrý.

Uživatel Forsberg11 smazal svůj příspěvek.

Bloody13

Bloody13 (hodnocení, recenze)

Jj, můžeme bejt vlastně rádi i za ten únor.

(Díkes, ve většim ale lepší, takhle moc nevynikne :))

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

Bloody13

Tj., klasika, ale aspoň se uvolili to do těch kin vůbec dát (v jedničce byl přeci jen největší tahák Potter, tady je nejzajímavější jméno Adrian Rawlins, kterej vlastně hrál už v té televizní verzi).

 

(Dobrej avatar ;-).

-Dawe-

-Dawe- (hodnocení, recenze)

Trvalo to 3 roky, tak snad to bude stát za to. Jednička byla super

Korra

Korra (hodnocení, recenze)

Zdá se, že dvojka bude klasicky ve stylu všeho víc - krve, mrtvol, lekaček, i samotné ženy v černém, kterou jsme v jedničce jen několikrát zahlédli, ale o to víc jsme se jí báli. Na film se určitě podívám, ale mám z toho traileru pocit, že veškerá pečlivě budovaná atmosféra jedničky půjde do háje.

Šimpy

Šimpy (hodnocení, recenze)

Sice trailer nevypadá nejhůř, ale stejně se bojím. Protože z komorního horrorového příběhu první Ženy v černém (i knihy apod.) udělali další vyvražďovací masovou lekačku...

na příspěvěk reagoval 1Legend1

Pítrs85

Pítrs85 (hodnocení, recenze)

JohnMiller

Jo jo, dříve tohle nedělali, viz. Halloween nebo Pátek třináctého... ;-)

Ale jinak máš pravdu, ovšem pokud to bude vydařený pokračování (třeba jako u Insidious), tak rozhodně nejsem proti, těch opravdu dobrých duchařin zas tak moc taky není.

Miagy

Miagy (hodnocení, recenze)

Deti, hračky, starý dom, "stará pieseň, myslím, že v konečnom dôsledku môže film dosť prekvapiť.

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Falconica

Falconica (hodnocení, recenze)

Koukám, že se rozhodli jakýkoliv kvality prvního dílu totálně do**bat "bubákama lezoucíma po stropě". Vážně, to tenhle typ nehororovejch hororů ještě lidi baví?

na příspěvěk reagoval JohnMiller

Reklama

Reklama