Reklama

Reklama

In Our Nature

Trailer

Obsahy(1)

Chyba pri plánovaní vedie k tomu, že odcudzený otec a syn zdieľajú dovolenkový dom so svojimi priateľkami. (dwdb)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

blueskin 

všechny recenze uživatele

solidní konverzačka pro čtyři herce a... ale ne, to by byl přece jen moc velký spoiler. počáteční matný dojem umocněný nesehnatelností jakýchkoli titulků u mě postupně ustupoval ve prospěch čím dál tím většího zaujetí. katarzí v podobě narušení pečlivě budovaného intimního prostoru nečekaným návštěvníkem si mě pak savelson omotal kolem prstu. bod navíc ode mě dostává za to, že odolal pokušení dopřát svým postavám happy end a film ukončil prakticky tam, kde ho před 100 minutami rozjel. ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Příjemně plynoucí konverzačka dvou párů, co si náhodně vybrali na trávení víkendu stejnou destinaci. Hlavní téma jsou oblíbené Daddy Issues, ale každá postava má nějaké problémy, se kterými se může ztotožnit běžný člověk. ()

Reklama

MiGi87 

všechny recenze uživatele

100 minut dialogů syn - otec, otec - přítelkyně, otec - synova přítelkyně, syn - přítelkyně, syn - otcova přítelkyně a konečně taky přítelkyně - přítelkyně. Jen výjimečně obsahuje rozhovor i víc než dva lidi a v kreditovaných hercích v titulcích najdete celkem osm jmen, přičemž 4 zbývající role se vyskytují možná 30 sekund. Čekal jsem více děje, protože nejakčnější scénou je vloupání medvěda do domu, což jako někdo, kdo má sám s medvědy zajímavější zážitky, zdaleka nedocením jako dostatečné množství akce pro stominutový film. Prostě film o krizi středního věku v případě otce a o pochybnostech jeho syna, jak se do budoucna vyhnout stejnému údělu. 50% = 3*. Největším plusem jsou herci, hlavně duo Zach Gilford a John Slattery; bez dobrých herců by pro mě konverzační film nefungoval vůbec. ()

Reklama

Reklama