Reklama

Reklama

Šílená bejvalka - Série 1

(série)
USA, (2015–2016), 12 h 42 min (Minutáž: 40–43 min)

Hrají:

Rachel Bloom, Esther Povitsky, Bunnie Rivera, Santino Fontana, Gina Gallego, Isabella Hofmann, Carla Jeffrey, Ashlee Füss, Shanna Strong, Tovah Feldshuh (více)
(další profese)

Epizody(18)

Recenze (2)

hansel97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná a svěží komedie na úrovni, kterou bych rozhodně nečekal s teenagerské dílny CW. Rachel Bloom hraje famózně a i kdyby v tom nebyly vedlejší postavy, dokázala by snad celý seriál táhnout sama. Umí si to ze sebe dělat srandu, což je dost důležité, muzikálová čísla pak působí velmi patřičně. A dějová linie sice není nějak úžasně spletitá, ale je scenáristicky zvládnutá velmi dobře, kromě dle mého hloupě napsaného cliffhangeru ve finále. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť uletený seriál, niekedy až pritiahnutý za vlasy, ale to sa podľa názvu dalo čakať. Je tu dosť seriálových cliché, ale len jedna posadnutosť, okolo ktorej sa to celé točí (a ja nechápem prečo Rebecca - nemáš oči? :D). Každopádne hudobné vsuvky sú topka! Rebecca je svojim spôsobom taká rozkošne otravná ako aj Jess v New Girl (som sama, kto vidí túto podobnosť?). Prvá séria bola čistý binge-watching. Sexy getting ready song! ()

Reklama

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Píseň „Group Hang“ paroduje videoklip Whenever Wherever (2001) od Shakiry. Rebecca (Rachel Bloom) má podobný outfit a také tančí před zeleným plátnem, na které jsou promítány vodopády a běžící koně. (hansel97)

Reklama

Reklama