Reklama

Reklama

Šílená bejvalka

(seriál)
  • USA Crazy Ex-Girlfriend
Trailer 2
USA, (2015–2019), 41 h 52 min (Minutáž: 22–43 min)

Hrají:

Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Santino Fontana, Vincent Rodriguez III, Vincent Rodriguez III (a.z.), Vella Lovell, Gabrielle Ruiz, Pete Gardner (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Geniální právnička Rebecca Bunch pořád touží po Joshovi, který jí kdysi dal kopačky. Hodí proto celý New York za hlavu a vrátí se do Kalifornie, aby ho získala zpátky. (Netflix)

Recenze uživatele kockodan k tomuto seriálu (1)

Šílená bejvalka (2015) odpad!

Opět mladá, úspěšná, newyorčanka, single a (jak jinak) po třicítce, ale nenaplněná a s otřepaně typickou vlezlou matkou co jí neustále volá a buzeruje (a debilní seriálová a dávno nevtipná klišé se nám kupí a kupí...), se rozhodne hledat štěstí a lásku, a tím jakoby začíná spousta "roztomilých ztřeštěností" a úletů "k popukání"... Ano, znechucený sarkazmus a ironie ze mě přímo tryská, a to dávám standardně šanci každému seriálu vždy třemi epizodami, tady ale opravdu ne, a už po prvním dílu tuhle otřepanou příběhovou linii s radostí vzdávám. Ráchel Blůmová je bezesporu nadaná (nejen) muzikálová umělkyně. Bohužel typ příběhu ani zpracování scénáře mě nenadchlo. Kupodivu nejmíň mi na celé té nenápadité a vyšumělé slátanině vadilo muzikálové zpracování, a ty písňové vložky byly de facto docela úleva od jinak všudypřítomné trapnosti a předvídatelnosti. Musíme znova vidět už do mrtva a ze všech možných i nemožných stran probrané, vypreparované a dokonale úhledně přetřesené (a dyzajnově do detailu vystajlované) útrapy mladých třicátnic z USA, kterým biologické hodiny bijí na poplach a tím spouští frenetický závod o nalezení toho správného chlapa, lásky, štěstí a smyslu života? (How relatable, right?). Nestačila za všechny a jednou pro vždy (jako odstrašující případ) Carrie Bradshaw??? Odpad jako bič! ()

Reklama

Reklama