Reklama

Reklama

Šílená bejvalka

(seriál)
  • USA Crazy Ex-Girlfriend
Trailer 2
USA, (2015–2019), 41 h 52 min (Minutáž: 22–43 min)

Hrají:

Rachel Bloom, Donna Lynne Champlin, Santino Fontana, Vincent Rodriguez III, Vincent Rodriguez III (a.z.), Vella Lovell, Gabrielle Ruiz, Pete Gardner (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Obsahy(1)

Geniální právnička Rebecca Bunch pořád touží po Joshovi, který jí kdysi dal kopačky. Hodí proto celý New York za hlavu a vrátí se do Kalifornie, aby ho získala zpátky. (Netflix)

Recenze uživatele hansel97 k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2015) (S01) 

Výborná a svěží komedie na úrovni, kterou bych rozhodně nečekal s teenagerské dílny CW. Rachel Bloom hraje famózně a i kdyby v tom nebyly vedlejší postavy, dokázala by snad celý seriál táhnout sama. Umí si to ze sebe dělat srandu, což je dost důležité, muzikálová čísla pak působí velmi patřičně. A dějová linie sice není nějak úžasně spletitá, ale je scenáristicky zvládnutá velmi dobře, kromě dle mého hloupě napsaného cliffhangeru ve finále. ()

Série 2 (2016) (S02) 

O poznání slabší, co se týče kompletního příběhu a bohužel i konkrétních hudebních čísel. Nabírá to sílu někdy uprostřed a pak to jednoduše ztrácí drive během finiše, naprostými wtf dějovými linkami, které se aní nedají odůvodnit tím, že je Rebecca "crazy." I tak je obstojná komedie a třetí řadě ještě dám šanci. ()

Série 4 (2018) (S04) 

A se čtvrtou sérií se z kdysi skvělého seriálu stal kompletně skomírající patvar bez šťávy. Více epizod tomu akorát ublížilo, protože série nemá žádný spád, ani opěrné body. Minulá série sice byla slabší, ovšem měla své skutečně dobré momenty (Rebeccy pokus o sebevraždu, finále). Tady už je to totální dějový flat-lining, zbytečné soustředění na vedlejší postavy, u kterých běžný divák ani nemůže tušit jména. Finále je vlastně příjemné ne-klišé, ale svým způsobem to do něj tak nějak dojelo setrvačností... ()

Reklama

Reklama