Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se začínající, avšak velmi ambiciózní závodní auto Blesk McQueen během cesty na velkolepý šampionát Zlatý píst neočekávaně zatoulá do ospalé Kardanové lhoty u Silnice 66, naučí se, že opravdová radost ze života se neskrývá za cílovou rovinkou, ale na cestě k ní. Auta ze lhoty, s nimiž se v průběhu svého putování napříč Amerikou seznámí, mu ukáží, že na světě existují i důležitější věci než trofeje, sláva a sponzoři. (HBO GO)

(více)

Diskuze

pleba

pleba (hodnocení, recenze)

Odpad dávám za totální rozvrácení výchovy. Malá se na to dívala a já s ní a když se sklopí ve filmu závory a hlavní hrdina přivře oči aby na červenou projel železniční přejezd, no dopr..... jako rodič to svému dítěti už nikdy nepustím a to nemluvím o dabingu typu: " vole, blbec apod.....tohle pro malé fakt není....od 15 let možná ale i tak za mne zklamání...

Ozzy2

Ozzy2 (hodnocení, recenze)

Zer0cz

Srdce mám, ale na tohle jsem třeba moc starej.K autům mám jako velkoměstský člověk veskrze negativní, takže fuck off.

BloodyBeast

BloodyBeast (hodnocení, recenze)

Auta mě dostali nečekal jsem to z prvu ale nakonec teda s otevřenou pusou jsem koukal když běželi závěrečné titulky a jsem sakra rád.

na příspěvěk reagoval Ozzy2

 (hodnocení, recenze)

cože ?? "nemam rad animovane filmy ani auta" tak proc to hodnotis jako odpad ? :-D proč se divaš na tu recenzi vubec ?

ocelotak112

ocelotak112 (hodnocení, recenze)

pro mě jednoznačne animak cislo jedna da se na to divat ikdyz jste starsi ale nemene se to libilo mojemu brachovy kteremu je 5 a diva se na to furt dokola vytecny film

matador88

matador88 (hodnocení, recenze)

takmer som si ho nikdy nepozrel, myslel som, ze je to prilis detska vec. nie je. je to velmi prijemny film. najviac ma bavila kopa odkazov na vsetko mozne. ako fanusik nascar som videl vela veci, ktore drviva vacsina ludi v nasich koncinach proste nepozna, ktore film este vylepsuju. a bavil som sa od zaciatku do konca. odporucam!

Steawi

Steawi (hodnocení, recenze)

Ať tento příběh má sebewíc dopadnout šťastně,ten celkowý děj je pro mě hodně smutný,ale žádný jiný animowaný film,se tomuhle newyrowná

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Juj čo povedať k tomuto animovanému filmu.Je to rozhodne film pre celú rodinu.Baví mladých či starých.A mňa bavil veľmi.Musím uznať,že tento "animák" ma dokonca dojal k slzám.Vrelo odporúčam pozerať s deťmi alebo jednoducho s každým.Určite nebudete sklamaný.

Brmátko

Brmátko (hodnocení, recenze)

Ulítla jsem na Autech. Ač jsou místy poněkud infantilní a děsně moralizující, ač to asi není nejlepší film, který v pixaru natočili... Rezignuji na svou hru na intelektuála. Mluvící autíčka! Nostalgicky jsem si zavzpomínala, jak jsem si jako malá hrála s angličákama... přesně takhle. :-)

Pickun

Pickun (hodnocení, recenze)

Muzete mi presne rict kde byli ty gagy a inteligentni humor, jak tady psal nekdo v diskusi?

Bajda

Bajda (hodnocení, recenze)

Tohle mělo vyhrát Oscara a ne Happy Feet!! =((( Škoda škoda

WoodoX

WoodoX (hodnocení, recenze)

vyborny film ktory sa da pustat stale do kola davam 85 % ale 5 hviezdiciek >D

Nogard

Nogard (hodnocení, recenze)

Jeden z nejlepších animovaných filmů. Zábavné i pro dospěláky. Příběh není zbytečně zaplácáván infantilními gegy jen aby se divák zasmál. Samotná dějová linie je samozřejmě dost předvídatelná, ale to u tohohle typu filmu vůbec nevadí. Takhle si prostě představuju odpočinkový film pro celou rodinu.

Mack

Mack (hodnocení, recenze)

nadherny anymovany film ktory si moze snad pozret kazdy, auticka su roztomile, animacia je nadherna, pribeh je taky ze kazdy si snad trochu poplace na tej pesnicke " Our Town " kde postavili tu dialnicu a nikdo nechodil do ich mestecka, aj na konci co ten Blesk urobil pre toho Kinga, ale jedno ma trapi: preco nedostal tento dokonaly film Oskara????? dokonca mal 2 nominacie!! taky film ako je Happy Feet co je o tucniakoch dostal Oskara, vsak uz je tolko filmov o tucniakoch, nechapem...povedzte mi to :((

ing.man

ing.man (hodnocení, recenze)

Obvykle mám plnou hubu keců, ale tenhle film mě fakt dostal. Fakt. Jo...... a Civala vyndávám z oblíbenejch.

kiwisip

kiwisip (hodnocení, recenze)

Nevím jak vám, ale vůbec se mi nelíbí český dabing.. naopak slovenskej se mi líbí hodně :-) nejlepší je to samozřejmě v angličtině :)

LordMysti

LordMysti (hodnocení, recenze)

K filmu který mi doma ležel dlouho jsem se dostal náhodou, čistě z nudy a o to větší bylo mé překvapení. Výborný príběh, parádní zpracování, roztomilá animace, proste Pixary mám rád a trefily se do mé noty. Chvilkami vtipné, poučné, dojemné, napínavé - prostě vše co si představuji od dobrého filmu. A hlavně, u tohodle filmu jsem se nenudil ani chvilku a to je co říct!

SK_sprco

SK_sprco (hodnocení, recenze)

Tak toto som necakal, naozaj nie :D parada - prekvapko a mozno pre mna aj prekvapko roka po tom co som zhliadol, icq age 2, madagascar, divocina, za plotom, carcoolka - asi by som vsetkym ubral hviezdicku heh niektore by dosli rovno k odpadu :) ptuuuj. AUTA ICH nehali za sebou velmo velmo daleko.

vendy63

vendy63 (hodnocení, recenze)

Báječny film báječne obsazení dabingu jak naše tak i originální,báječné animace prostě tomuto filmu nemám absolutně co vytknout,snad jen že nebyl ještě tak o 2 hodinky delší:)

LasVegas

LasVegas (hodnocení, recenze)

jj sla jsem na to uplne nahodou do kina a musim rict ze hlasky typu polib mi vejfuk a zveda se mi nadrz se chytaj hooooodne rychle:-)))tvurci filmu si s tim hooodne vyhrali a je to vdet na kvalite!!!:-))))

Dudek

Dudek (hodnocení, recenze)

Dělník: A člověku, který hodnotí více než průměrem, stačí opravdu velmi málo. Sakra chlape, soustřeď se na sebe...

Dělník

Dělník (hodnocení, recenze)

Člověk, který tento film hodnotí jako průměrný nebo méně, bude mít přinejmenším nedostatek soudnosti.

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

no, kdybych si mohl vybrat tak bych radši tu huličskou dodávku, kterou Macháček odaboval přímo úžasně...ostatně pochybuju, že by se na to našel vhodnější člověk :-))

Saishi

Saishi (hodnocení, recenze)

Auta chladná nejsou, z porschandy fešandy ta tělesná horkost přímo sálá ;D Jinak mě zaujala ta reklama na cornflaky, kde v krabici najdete s vločkami i postavičky aut. Asi se dám na zdravou výživu, protože Bleska musím mít.

PAVLIS

PAVLIS (hodnocení, recenze)

Koukam, ze tvurci animaku nasli zaruceny recept na uspech. Vezmu milionkrat ve hrane podobe provareny pribeh, soupnu ho do jineho prostredi, pekne zanimuju, pridam nekolik vtipku a a napadu vychazejiicich hlavne z noveho prostredi a je to. Idealni priklad z posledni doby Za plotem a ted Auta. U Za plotem se nad tim dalo mavnout rukou vzhledem k fantastickemu finale, ale u chladnych Aut? Prijde mi, ze se animakum az moc nadrzuje jen proto, ze by pry mely byt hlavne pro decka. A zatim Shrek neprekonan...

Související novinky

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

Disney posílá do kin letadla a velký mráz

24.12.2012

Vánoce bez pohádky? Nebojte, máme pro vás hned dvě. I když jedna z nich bude vlastně letní hit. Možná. Studio Disney původně chtělo uvést Planes, spin-off k pixarovských Autům, rovnou na DVD a blu… (více)

Adios, Hombre... :-(

Adios, Hombre... :-(

27.09.2008

A taky Luku, Butchi, Gondorffe či Johne Rooney. Paul Newman, jeden z největších sympaťáků filmového plátna vůbec a ikona své generace, dnes ve věku 83 let podlehl rakovině plic. Je zhola zbytečné… (více)

Čtyřka Pirátů přece jen bude

Čtyřka Pirátů přece jen bude

05.03.2008

Alespoň to tak vypadá podle plánů studia Disney na rok... 2011. Ano, zatímco my pořád netrpělivě vyhlížíme největší trháky léta 2008, Hollywood už plánuje premiéry na období, které nám připadá jako… (více)

Reklama

Reklama