Reklama

Reklama

Loupež po italsku

  • USA The Italian Job (více)
Trailer

Obsahy(1)

Vedená Johnem Bridgerem a Charliem Crokerem se skupina zlodějů chystá na poslední akci – vykradení pečlivě hlídaného sejfu v Benátkách se zlatými cihlami v hodnotě 35 milionů dolarů. Po úspěšné akci se ale jeden z členů týmu, Steve, hnán chamtivostí a žárlivostí, rozhodne nechat si všechno zlato pro sebe a zbavit se ostatních členů skupiny. Ve víře, že všichni ostatní jsou mrtví, se vrací do Los Angeles i se zlatem. Charlie a další členové ale přežili a zrádci se hodlají pořádně pomstít. Charlie sežene na pomoc nové členy do týmu, Johnovu dceru Stellu, která je specialistkou na sejfy, a Lyla, hackera. Přidají se k nim ještě „Levé ucho“, odborník na výbušniny, a řidič Rob. Nový tým má v plánu získat to, co jim po právu patří, a získat při tom pomstu. (Viacom)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (611)

genetique 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie mánie vykrádačských filmíkov typu Dannyho atď. Ale priznám sa, že podľa mňa oveľa kvalitnejšie spracovaná najmä z pohľadu akcie a premyslenosti! Nápad s tunelom na autíčkach Mini (reklama jak sviňa), alebo váženie prepravovaných kamiónov ma dostali. Navyše s príjemným obsadením a námetom. 80%.. ()

ORIN 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, jak se film nesnaží doslovně kopírovat originál, protože to byla především komedie a navíc britská. Remake vcelku promyšleně pracuje s jednotlivými zápletkami/náměty - otrocky je nenapodobuje, ale vsazuje do nových dějových rámců a jednotlivá kauzální schémata nabírají nových významů, žánrová modifikace je oproti originálu již jen logickým vyústěním úvodní zápletky/motivu celého filmu. ()

Reklama

cheyene 

všechny recenze uživatele

Svižný akčňák, lze vidět víc jak 1, pak už to není ono...perfektní výkon M. Wahlberga, J. Stathama, E. Nortona a samozřejmě CH. Theron..... Nějaké chybičky jsem ale také našel: a) Při honičce v metru sjedou Mini do dráhy metra. Poslední auto (bílé Mini) trochu nabourá metro, což v následujících záběrech není vidět. Ani v okamžiku, kdy auta stojí a detaily aut jsou zřetelné. b) Při loupeži propadne trezor do vody a potápěči ho vybírají. Nahoře u hladiny ochranka pozoruje hladinu a po bublinách z dýchacích přístrojů ani památka. Záhada!!! c) Jak je možne, že ty mini vyskočí z kanalizace a dopadnou na předek, když mají v kufru několik kilo zlatých cihel? ()

nascendi 

všechny recenze uživatele

Ani sa neodvažujem odhadnúť, koľko filmov o sofistikovaných zlodejstvách už bolo nakrútených. Aby som sa v nich vyznal, hľadám odlišnosti, ktoré film vyselektujú z masy ostatných. A u tohto filmu bolo, aj pri opakovanom zhliadnutí, moje úsilie márne. Možno tie malé autíčka, ktoré s tonou zlata uháňali po trávniku, stopy v ňom nezanechávajúc. Herci boli známi, Charlize pekná, chvíľami to bolo aj napínavé, tak čo? Tieto filmy potrebujú diváka ohromiť a ukázať mu, že keď sa dá dohromady niekoľko machrov, nič nemôže byť prekážkou. Na to sa dobre pozerá, málokto nad tým uvažuje a iba hlupáci by to chceli napodobniť. Nových nápadov je pri toľkých filmoch stále menej a tak sa treba uspokojiť aj s Lúpežou po taliansky. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Hvězdné obsazení a zručná, byť nikoliv oslnivá režie táhnou film nahoru, jenže co naplat, scénář, který řadu věcí neřeší a některé řeší jak z rychlíku, pro změnu stahuje snímek dolů... Pro mě jen průměrná podívaná na jedno použití. Akce pro mě ve filmech až na vyjímky není lákadlem a mozek vypínám jen málokdy, takže přes sympatické postavy a pár fungujících vtípků celkový dojem jen 55 %. ()

Galerie (98)

Zajímavosti (31)

  • Úvodná scéna v Benátkach, bola veľmi prísne sledovaná miestnymi orgánmi vzhľadom k vysokej rýchlosti lodí. (Greenpeacak)
  • Po premiére filmu výrazne vzrástol záujem o auto Mini Cooper. (damine178)
  • Počas záverečnej naháňačky si je možné povšimnúť na Charlieho (Mark Wahlberg) modrom Mini Coopri pri vjazde do mesta a počas niekoľkých nasledujúcich scén veľkú nepeknú preliačinu na zadnom blatníku na spolujazdcovej strane. No v momente, kedy sa modrý Mini Cooper oddelí, aby zlákal Steva (Edward Norton) v helikoptére, nie je až do konca filmu po tejto preliačine ani stopa. (Basic_SVK)

Související novinky

Rychle a zběsile shání režiséra

Rychle a zběsile shání režiséra

06.10.2015

Kdo bude režírovat Rychle a zběsile 8? Máma Vina Diesela chce za kamerou svého synáčka, sám Diesel navrhuje návrat ke kořenům s Robem Cohenem (Rychle a zběsile). Studio Universal ale situaci vidí… (více)

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

Nolan lanaří Deppa do sci-fi

26.10.2012

Pořád není úplně jasné, jaký bude další režijní počin Christophera Nolana. Film Transcendence, o kterém je řeč, bude totiž „jenom“ produkovat (jak jinak, spolu se svou manželkou Emmou Thomas). Režii… (více)

Krvavý prachy Erica Bany

Krvavý prachy Erica Bany

13.10.2008

Oldschoolově zaměřený F. Gary Gray měl už touto dobou pracovat na pokračování Loupeže po italsku pod názvem The Brazilian Job, ale projekt se ne a ne odlepit od země. Místo něj teď Gray chystá pro… (více)

Reklama

Reklama