Reklama

Reklama

Koho jsem si to jen vzal?

(pořad)
  • Česko Proč jsme se proboha vzali? (více)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Svatba je sice krásná věc, ale někteří až teprve po ní zjišťují, s kým se to vlastně nastěhovali pod společnou střechu. Najevo přitom postupně nevychází jenom drobné prohřešky jako zvednuté prkýnko a po ránu rozmazané oční stíny nebo snad skutečné povahové rysy. Někteří z nás se teprve po vyřčení rozhodujícího ANO dozvídají, že jejich drahá polovička má za sebou kriminální minulost a pobyt za mřížemi s nucenou vězeňskou vyhlídkou. Dokumentární seriál S kým to sakra žiju vypráví právě takové příběhy. Všechny spojuje šokující moment překvapení. A skoro všechny se staly nic netušícím ženám. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (7)

Bodega_Bay 

všechny recenze uživatele

Výborné doku-reality o tom, jak nějaká životem zklamaná žena potká na večírku/v letadle/v obchodě sympatického doktora/pilota/plukovníka/agenta FBI, CIA, KGB, 007 a za měsíc si ho vezme, protože se těší, až bude paní doktorová/plukovníková/ Bondová atd. No a asi tak za rok zjistí, že manžel nechodí každé ráno do práce, nýbrž v uvedeném čase vraždí, krade nebo zpronevěřuje miliony jakýmkoli nesmyslným způsobem. Supr podívaná. A je to teda mnohem zábavnější, než ten pořad, ve kterém parta důležitých lidí s výrazem Muldera pátrá po přízracích a divných zvucích, načež zjistí, že tajemné úkazy má na svědomí místní blázen lupající za nedalekým keřem bublinkovou folii. Ovšem zjistí to až za použití termovize, pušky s nočním viděním a rotačního laseru. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Shlédl jsem díl s běžným příběhem. Manželka je překvapena, že je manžel podvodník, ale stále mu věří než uteče. Pro mě průměr. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pri 50%nej rozvodovosti to bude nekonečný seriál. Rôznorodé prípady, ale keď tu niekedy bručí bohatý chlap, ktorý si zobral o 20-30 rokov mladšiu krásku a nechápe, že ona sa ho chcela potom zbaviť, tak ten asi žil doteraz v kráľovstve bez zrkadiel a jeho starecký obraz sa tam neodrážal ani na hladine vody. ()

Galerie (89)

Reklama

Reklama