Reklama

Reklama

Containment

(seriál)
  • USA Cordon (neoficiální název)
Trailer 1
USA, 2016, 9 h 6 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Julie Plec

Hudba:

Michael Suby

Hrají:

David Gyasi, Christina Moses, Chris Wood, Kristen Gutoskie, Claudia Black, George Young, Hanna Mangan Lawrence, Trevor St. John, Zachary Unger (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Policejní strážník Lex Carnahan (David Gyasi) je pověřen úkolem udržet klid v ulicích poté, co se uprostřed Atlanty rozšiřuje smrtelně nebezpečný virus a město je rozděleno na dvě půlky. Na tu zdravou a na tu kontaminovanou. Seriál je americkým remakem belgického dramatu Cordon. (geklon)

Recenze uživatele Sayko k tomuto seriálu (9)

Pilot (2016) (E01) 

Úplně mi nesedla kamera a rychlé přeskakování ze záběru do záběru, jelikož to působilo velmi laicky a béčkově, uvedení do děje bylo také hodně rychlé a téměř jsem nestíhal pobírat, co se děje, herecké výkony a jejich dialogy příšernost a všechno dohromady to dává nižší průměr. ()

Be Angry at the Sun (2016) (E03) 

Víte, když selhávají herecké výkony, v některých béčkách to zachraňují aspoň efekty / kulisy. Tohle je ale tak moc umělý (a nejenom ty kulisy), že se mi zvedá žaludek. A určitě také znáte ten pocit, kdy si říkáte: "Kruci, jak to, že neudělala tohle?! Běž tam!" a další řvaní na obrazovku. Každej z nás to občas udělá, když se postavy chovají trochu debilně. V případě Containmentu je tomu ale každý dvě minuty a moje mozkový buňky mizejí v houfech. ()

With Silence and Tears (2016) (E04) 

Cliché after cliché after cliché (a dojemná hudba v pozadí). Už mi to došlo, já celou dobu koukám na teenage vztahovou ždímačku. Protože jinak už si nevím rady. ()

Like a Sheep Among Wolves (2016) (E05) 

Vždycky jsem měl za to, že jsou v amerických filmech hrozbou Rusáci nebo někdo z Blízkýho východu. Až do pátého dílu této série mi přišlo, že si Amíci serou na hlavu, protože byla hlavním enemákem jejich debilita, což se většinou snaží zakrýt, aby si svět pořád myslel, že jsou to ti badass guys s žvejkačkama, ale teď se všechno změnilo a přišel nečekaný plot twist, který celou situaci obrátil a já se konečně po pěti dílech usmál ne z debility seriálu, ale z originality. ()

He Stilled the Rising Tumult (2016) (E06) 

Netuším, zda je to tím, že jsem si na tu debilitu seriálu už zvykl, nebo přestal být tak debilní, ale začínám si to docela užívat. ()

Inferno (2016) (E07) 

Vcelku dobrá akce protkaná debilním chováním a nesympatičností postav. Docela dokážu Containment připodobnit k The Walking Dead nebo Van Helsingovi, ale tvůrci dobře pracovali s emocemi a vykreslováním postav. Tady je to všechno jako jednorázovej ubrousek, u kterýho každej ví, jak to s ním skončí. ()

There Is a Crack in Everything (2016) (E08) 

Tak jo, první čtyř-hvězda tohohle seriálu. Zaslouží si to, dobře sestavená (střih) epizoda, zajímavý zvrat a uvěřitelnější chování postav, to se přeci musí ocenit. Doufám, že tomu tak bude i v dalších dílech a nestane se z Containment pouze další brak, na který všichni koukají jenom hned po vydání a pak se na něj zapomene. ()

A Kingdom Divided Against Itself (2016) (E09) 

Taaak jo, nejspíš jsem byl v minulý epizodě hodně mírnej, protože to, co prováděli tady, bylo absolutně debilní, nelogický a nervy trhající ve špatným slova smyslu. V každým záběru jde vidět neprofesionalita, scény nijak nenavazují, scénář je chaotický a nic nedává smysl. Ztráta času. ()

Path to Paradise (2016) (E13) 

Tak alespoň poslední díl překvapil v pozitivním slova smyslu. Nejspíš to bude tím, že jsem si na herce už zvykl a přestává mi vadit, že každá postava hýří jeden motivační citát za druhým, příběh a scény jsou nelogické, vizuál je až podprůměrně béčkový a celá tahle matlanina dává dohromady Containment. Skvělé. ()

Reklama

Reklama