Reklama

Reklama

Filmové novinky

(pořad)
TV spot
Publicistický
Česko, 2012, 28 min

Obsahy(1)

Co nového se děje na stříbrném plátně? Na co jít do kina, na co pět chválu a čemu se vyhnout jak přesolenému popcornu? Filmové novinky – pořad o tom, co se točí ve světě filmu. (oficiální text distributora)

Recenze (12)

castor 

všechny recenze uživatele

Docela šok, kdo všechno a hlavně díky čemu se dnes může považovat za recenzenta a vyjadřovat se k filmovým novinkám. Příště raději bez zvuku. Odvyprávět děj filmu svede i školák. Dokážu ocenit snahu vytvořit filmový magazín, tenhle nicméně trpí hned několika nešvary. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak sem se hned v jednom díle dozvěděl, že policista John Mclýn ( asi rybář bo co ) vtrhne na vodní hladinu rybníků už po páté, na začátku jsem se taky dozvěděl, že Looper je průměrné sci-fi, které je místy naivní, ale na konci jsem se dozvěděl, že Bruce Willis válcuje kina v novém a nabitém akčním sci-fi trháku Looper...... a jako třešničku na dortu jsem zjistil, že Tomáš Vorel natočil Cestu do Lesa....pokračování filmu Cesty z Lesa....... a když jsem se tohle všechno v jednom díle dozvěděl tak jsem zjistil, že úplný kreténi který nemaj absolutně žádné filmové znalosti makají v našem zpravodajském filmovém průmyslu, to si pak totiž na Postradatelných 2 v kině přečtete, že Barneyho tým vystřílel Vídeň...... ( island Vilena ) Jesus Mother Fucking Christ!!!! ()

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

Dobrý den, vítáme vás na Filmových novinkách. Během půl hodiny probereme hity, které aktuálně míří do kin. A to podle jednotného kopyta: Představíme postavy, odvyprávíme o čem to celé je, pustíme všechny nejzajímavější scény a nakonec vyzradíme, jak to dopadne. To abyste mohli jít do kina perfektně připraveni a nic vás během promítání nepřekvapilo. ()

MajklCZsk

všechny recenze uživatele

Ano, je pravdou, že dříve FN nebyly kdovíjakým highlightem, ovšem dnes už se drží na lepší úrovni a z toho podprůměru se dokázali alespoň vyškrábat na zlatý průměr - hlavně když do něj nyní píše nadějný, ale vůbec ne egoistický, Majkl! ()

kapsomut odpad!

všechny recenze uživatele

Ok viděl jsem pár dílů a snad v každým byla nějaká chyba. Nejhorší byla výslovnost (Bruce Willis jako John Maklín atd.) Navíc Hodný, zlý a ošklivý je prý western i ????komedie???? !!!! Jako tipy na filmy dobrý, ale jako pořad naprosto nepoužitelný! Hlavně zásluhou moderátora ()

Angelic-77 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdu dávám jenom za snahu vytvořit nějaký filmový magazín, i když v tomhle případě se to zrovna dvakrát nepovedlo. Ten pan komentátor by se měl především naučit hovořit (nejen) anglicky, nemluvě o té spoustě - v ostatních komentářích již zmiňovaných - hovadin a nesmyslů, co v průběhu každého dílu vypustí z úst. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Mám rád pořady o filmech a když je to trochu lépe zpracované podívám se. Tohle se ale třeba na takový Kinobox ve své době nemůže vůbec rovnat. ()

Hookah 

všechny recenze uživatele

Jenom škoda, že už nejsou další díly. :( Ale Byly hodně přísný nepamatuju kdy dali filmu 5 hvězdiček. ()

JosefTomas odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle pořad je jeden z nejzbytečnějších pořadů v televizi, protože tohle? Neznají filmy, ani snad na ně nekoukají a hodnocené stojí za ho**o. Dřív jsem na to koukal, ale vše co tam říkají, si můžete v klidu přečíst na ČSFD a ne koukat na tuhle nehorázní blbost. Vykecají vám skoro vše, co ve filmu je a kdo psal sakra ten scénář? 5% za snahu, ale alespoň jsou ukázka, jak chtějí vydělat na všem, čem se dá a také ukázka, jak se nemají pořady dělat. ()

Reklama

Reklama