Reklama

Reklama

Odysea rockových mimozemšťanů

(festivalový název)
  • USA Voyage of the Rock Aliens
Trailer

Obsahy(1)

Zkuste si vybavit estetiku MTV videoklipů z poloviny dekády, kdy hitparádám vládl synthpop a zhůvěřilé kombinace pastelových barev platily za vrchol módy. V tomto stylu vznikl celovečerní muzikál, jehož soundtrack zahrnuje takové megafláky jako When the Rain Begins to Fall a v němž americké městečko Speelburgh navštíví mimozemšťané. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

Karala 

všechny recenze uživatele

-FOD2015-Pomádová romance mixlá roztomilou pařící mimozemskou návštěvou plná superchytlavých songů, psychopatů s motorovou pilou a hýřící zákony divočiny (hlavně u jezírka). Díky povedenému dabingu zážitek nad očekávání bujarý! Soundtrack doma sjíždíme už 3 dny a na youtube možné i repeté: https://www.youtube.com/watch?v=T9P6fXXjwIU. Jinak dle průzkumu je to v Evropě tak kultovní, že úvodní song prý umí nazpaměť každej německej důchodce :-D ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Dáda, Felix a menší krize jejich vztahu, způsobená mimozemšťany v chytlavém osmdesátkovém popovém muzikálu. Obsahuje 2 zdrhající psychopaty z Bohnic, ulítlou postarší šerifku a zajímavý atomový jezírko s ještě zajímavější faunou. BTW Felix je větší drsňák než sem si myslel, ale jeho závěrečná písnička byla srdcervoucí. ()

Reklama

nanamarak1

všechny recenze uživatele

Osmdesátkové elektro peklo s absolutně vydrapaným scénářem a bandou kosmických čuramedánů, kteří vypadají jako kdyby utekli s gay baru. Ono celkově kostými dostali pěkně na prdel (ty brejle, co má Pia Zadkora v úvodu, jsou luxusní). Soundtrack je ale peckovní (nebo katastrofální, záleží na náladě). Herci jsou v pohodě a ta chobotnice, no ty vole. ()

Bluesun 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Prostě muzikál z 80. let. Trochu trhlý námět a scénář, ale žánr muzikálu prostě snese všechno. Muzikálová čísla a hudba OK, a to je to důležité. Osobně nevím, co tento film dělal na FOD. Třeba nás dramaturgové připravují na to, že příští rok budou pouštět Everyone Says I Love You nebo High School Musical. Každopádně live dabing včetně přezpívaných songu byl parádní a smekám zajeména před Samantou Bifidus. ()

r_t_fish

všechny recenze uživatele

Peklo! Vse obludne, co prinesla 80. leta, v jednom baleni. Hudebni cisla, co vas budou pronasledovat ve snech. Pia Zadora, zhmotnena predstava doboveho taxikare o zenske pritazlivosti. Scenar, snazici se o humor s urputnosti strycka Jedlicky. Na druhou stranu uvodni muzikalove cislo "motorkarskych" "gangu" pusobi az psychedelicky a hudebni clash novovlnnych emzaku vs. psychobilly pozemstanu si mozna budete jeste par dni pobrukovat bez vyrazky. Nehodnotim, index zabavnosti zalezi na vhodnem momentu. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama