Reklama

Reklama

Odysea rockových mimozemšťanů

(festivalový název)
  • USA Voyage of the Rock Aliens
Trailer

Obsahy(1)

Zkuste si vybavit estetiku MTV videoklipů z poloviny dekády, kdy hitparádám vládl synthpop a zhůvěřilé kombinace pastelových barev platily za vrchol módy. V tomto stylu vznikl celovečerní muzikál, jehož soundtrack zahrnuje takové megafláky jako When the Rain Begins to Fall a v němž americké městečko Speelburgh navštíví mimozemšťané. (Festival otrlého diváka)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

r_t_fish

všechny recenze uživatele

Peklo! Vse obludne, co prinesla 80. leta, v jednom baleni. Hudebni cisla, co vas budou pronasledovat ve snech. Pia Zadora, zhmotnena predstava doboveho taxikare o zenske pritazlivosti. Scenar, snazici se o humor s urputnosti strycka Jedlicky. Na druhou stranu uvodni muzikalove cislo "motorkarskych" "gangu" pusobi az psychedelicky a hudebni clash novovlnnych emzaku vs. psychobilly pozemstanu si mozna budete jeste par dni pobrukovat bez vyrazky. Nehodnotim, index zabavnosti zalezi na vhodnem momentu. ()

Karala 

všechny recenze uživatele

-FOD2015-Pomádová romance mixlá roztomilou pařící mimozemskou návštěvou plná superchytlavých songů, psychopatů s motorovou pilou a hýřící zákony divočiny (hlavně u jezírka). Díky povedenému dabingu zážitek nad očekávání bujarý! Soundtrack doma sjíždíme už 3 dny a na youtube možné i repeté: https://www.youtube.com/watch?v=T9P6fXXjwIU. Jinak dle průzkumu je to v Evropě tak kultovní, že úvodní song prý umí nazpaměť každej německej důchodce :-D ()

Reklama

Bluesun 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Prostě muzikál z 80. let. Trochu trhlý námět a scénář, ale žánr muzikálu prostě snese všechno. Muzikálová čísla a hudba OK, a to je to důležité. Osobně nevím, co tento film dělal na FOD. Třeba nás dramaturgové připravují na to, že příští rok budou pouštět Everyone Says I Love You nebo High School Musical. Každopádně live dabing včetně přezpívaných songu byl parádní a smekám zajeména před Samantou Bifidus. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2015] Dáda, Felix a menší krize jejich vztahu, způsobená mimozemšťany v chytlavém osmdesátkovém popovém muzikálu. Obsahuje 2 zdrhající psychopaty z Bohnic, ulítlou postarší šerifku a zajímavý atomový jezírko s ještě zajímavější faunou. BTW Felix je větší drsňák než sem si myslel, ale jeho závěrečná písnička byla srdcervoucí. ()

JFL 

všechny recenze uživatele

"Odysea rockových mimozemšťanů" je famózní camp úlet, který přináší zahuštěný koncentrát osmdesátkové pokultury, a to včetně jejích kořenů v braku předchozích desetiletí. Překvapivě ale film nepředstavuje nezamýšlený výsledek bláznovství, ale naopak vznikla jako zcela uvědomělý projekt. Podle slov scenáristy (ano, opravdu tento film měl scénář), bylo jeho záměrem vytvořit film, který bude replikovat efekt, který zažívá divák, jenž pozdě v noci surfuje napříč různými televizními kanály. Pak už zdejší míšení videoklipů, teen romancí, brakových monster filmů, sci-fi béček a horoů o vraždících maniacích najednou dává smysl. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama