Reklama

Reklama

V krvavém ringu

  • USA Enter the Blood Ring

Obsahy(1)

Taxikář Luke (Ben Maccabee) se dozví, že jeho syn je vážně nemocný. Aby vydělal peníze na operaci, začíná se účastnit nelegálních zápasů. Jednoho dne mu jeho kamarád vezme našetřené peníze, aby zaplatil svoje dluhy. Luke je zoufalý, a proto se účastní turnaje pořádaného mafiánem (Robert Z'Dar), kde vítěz získá 500 000 dolarů. (ČSFD)

(více)

Recenze (2)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Chvílema se mi u tohohle filmáku zdálo, že čumím na relikt dávných časů. Takhle už se dneska fajty netočí ani nesnímají. Je to příjemná nostalgická změna oproti všem těm dnešním zrychlovačkám a zpomalovačkám, nicméně navážu na Sheera a sice je fakt, že bitek je tu hodně, ale není na nich nic extra, navíc zabaleno do takový tradiční omáčky o bojovníkovi kterýmu umírá synek a on musí vybojovat prachy na operaci, navíc po něm ještě jde jakási prašivá hydra ze sociálky, takže klasická ždímačka na city. Ve finále nic jinýho než průměrná arénovka jakých jsou tucty, ale vidět se dá, už kvůli těm aspektům co jsem v úvodu zmínil.55% ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem to chtěl vypnout,ta studiová kamera,herecké výkony,ale pak mě to chytlo. Film byl natočen podle skutečné události. Nevím,nevím. Souboje v ringu jsou natočeny dobře. Aááááááááno. Kamera klasicky zabírá to co má jak je zvykem u takových filmů. Ale muži bojují dobře a zvládají,borci. Španělský bojovník,který musí vyhrát peníze,aby mohl se synem odjet do Austrálie,aby ho mohli operovat a zachránit mu život. Film se snaží chytit jako jiné filmy,ale ta studiovka jde znát. Přesto mě to chytlo a dobrá hudba všemu jen nahrávala. A co Robert "Maniac Cop" Z'Dar? Čumí na bojovník a něco sem tam prohodí. "Já to všechno propiju s kurvama." Po technické stránce bída,bídoucí,ale hudba,zvládnutá choreagrafie a snaha trochu procítnutí dělá z filmu docela dobrý dojem. Já hodnotím jak hodnotím,nestraně a upřímě. Stejně jako v jiném fingovém braku KONTAKT SMRTI jsem byl nadšenej. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama