Reklama

Reklama

Papíry

(festivalový název)
  • USA Paperman
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie / Romantický
USA, 2012, 7 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátký animovaný film s českým názvem Papíry sleduje příběh osamělého mladého muže v polovině minulého století v New Yorku. Jeho osud nabere nečekaný spád po náhodném setkání s krásnou ženou na jeho ranní cestě do práce. Mladík je přesvědčen, že dívku svých snů po letmém setkání navždy ztratil. Dostane však druhou šanci, když ji ve své kanceláři zahlédne v okně protějšího mrakodrapu. Nemá víc než své srdce plné citu, představivost a hromadu papírů, aby upoutal její pozornost… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (165)

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Tento příběh který je němý ,ale krásný,nádherný poetický,romantický ,milý ,sympatický krátký animák stojí rozhodně za to vidět!!!! Srdceryvný biják. Doporučuji všem romantikům a nejen jim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Související novinky

Oscars 2013 - výsledky

Oscars 2013 - výsledky

25.02.2013

Letošní udělování cen Akademie máme za sebou. Diváci i přímí účastníci slavnostního večera zřejmě přežili ostrý humor letošního moderátora Setha MacFarlanea. Kromě tradičního vzpomínání na ty, kteří… (více)

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

Oscarovým nominacím vládne Lincoln a Pi

10.01.2013

Nikoho asi nepřekvapí, že se žádné překvapení nekoná. Letošní nominace na Oscary jsou opět nudně konzervativní a předvídatelné. Emoce opět budí spíš nenominování některých filmů – fanoušci Temný… (více)

Reklama

Reklama