Reklama

Reklama

Tango libre

  • Francie Tango libre
Trailer 1

Obsahy(1)

Tango není jen tanec. Tango je emoce, která vás pohltí.  Jean-Christophe (François Damiens) je rozpačitý, trochu nešťastný a velmi osamělý vězeňský dozorce a člověk bez historie i bez vyhlídek do budoucnosti. Jeho jedinou radostí je účast na tanečním kurzu argentinského tanga, na který chodívá jednou do týdne. Jednoho dne pozná nováčka kurzu – Alice (Anne Paulicevich). Setkají se i mimo hodiny tanga, když Alice navštíví svého manžela ve vězení, kde Jean-Christophe pracuje. JC je nepozorovaně vtažen do jejího složitého romantického života a nakonec pod vlivem nového citu porušuje všechny zásady a nepsaná pravidla, kterými se doposud v životě řídi.
Snímek belgického režiséra Frédérica Fonteyna (Pornografický vztah, Gillesova žena) odráží dusnou atmosféru vězení a v rytmu tanga mapuje složitou síť mezilidských vztahů. (oficiální text distributora)

(více)

Galerie (30)

Související novinky

Nová přehlídka francouzského filmu v Praze

Nová přehlídka francouzského filmu v Praze

17.05.2014

Francouzská kinematografie oslovuje tradičně široké masy diváků, a tak se distribuční společnost Film Europe Media Company rozhodla zrealizovat festival Crème de la crème, kde slovenským divákům… (více)

Reklama

Reklama