Reklama

Reklama

Strašidlo cantervillské

  • Slovensko Strašidlo cantervillské (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Po tři staletí strašil Sir Simon de Canterville ve svém sídle Canterville Chase a vskutku dobře se u toho bavil! Jenže jednoho krásného dne koupili dům Američani! Tahle moderní rodinka se nenechá jen tak vystrašit a staré dobré čáry na ni neplatí. Podaří se Siru Simonovi ty otravné cizáky vyhnat ze svého domu? Vydejte se s námi na strašidelný výlet do staré dobré Anglie, kde i duchové stále ještě mají úroveň. (Bohemia MP)

(více)

Recenze (4)

Nonna 

všechny recenze uživatele

Četla jsem vícekrát, viděla jako muzikál i divadelní hru živě, shlédla několik filmových zpracování. Srovnání tedy jakési mám. Tato verze ničím neurazí, ale ničím ani nepřekvapí. Asi bych si ji měla ještě jednou poslechnout nezatížena tunou nudících se malých dětí chroupajících popcorn, které nalákalo, zcela scestně,  kino na Halloweenské strašidlo a ony se, pochopitelně (včetně rodičů), smrtelně nudily/i, protože tam nebyly dýně a příběh starého dobrého Oscara Wildea prostě pochopit nemohou. Radost mi udělalo celkem dobré dobové zpracování tématu, autoři neměli potřebu děj zasazovat do moderní doby. ()

Korpy22 

všechny recenze uživatele

Snaha o novou pohádku se strašidelnou tematikou. Je zde spousta vtipných momentů a hlubokých myšlenek, ale něco té pohádce chybí. Je taková velmi průměrná, ale je zde vidět snaha o nový styl tvorby, ale něčím to nefunguje. Pohádka zkrátka ani nenadchne ani neurazí. ()

0liverT3kel 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z rozprávok ktorá nezapadá do dnešnej doby pokročilej animácie alá Kozí príbeh ktorý vyšiel v 2008 a má zrovnateľnú animaciu práve s týmto filmom. Príbeh je veľmi priemerný no neurazí ani nenadchne. Je to len ďalší z pokusov o rozprávku so strašidelnou tématikou ktorá ale zlyháva takmer vo všetkých ohľadoch... ()

Reklama

Reklama