Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajt Kurt Harris po nezhodách so šéfom opustí policajný zbor a rozhodne sa navštíviť svojho starého priateľa "šampióna" (bývalý boxer). Ten je však ešte tej noci zabitý šéfkou "misie" (B. Nielsen - áno, tá s tými kozami:-)) organizácie navonok pôsobiacej ako dobročinná, vskutočnosti však zločineckej. Polícia smrť šampióna označí za nepodarený pokus o lúpež, no Kurt vytuší niečo nekalé rozhodne sa do misie dostať a zistiť ako to bolo skutočne so šampiónovou smrťou. Zvyšok je každému asi jasný - klasický akčný karate film ničím nevybočujúci z b-kategórie. (Derek)

(více)

Recenze (42)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela milé překvapení z těchto USA/Kanada starších "mlátiček". Wincotta jsem sice nikdy moc nemusel, ale zde mi nevadil a celý film je na poměry původu a doby vzniku vysoce kvalitní. Nebudu rozebírat - málo střihu, výborná kamera, hrdina používá různé styly boje, film odsýpá od jedné akce k druhé, vše je pěkně přehledné, prostě vyložená pohodovka. Byl jsem i v dnešní době naprosto spokojen ... ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Ako prvý film z tejto akčnej béčkovej série som si pozrel titul "Misia spravodlivosti 2" (Martial Law 2). Dostal som sa ku nemu viac menej náhodou a pustil som si ho len preto, že v ňom hrala Cynthia Rothrocková. Mám slabosť pre túto americkú karate tigricu. Takže mi to nedalo a zohnal som si aj prvú časť "Misia spravodlivosti" (Martial Law), ktorá bola natočená v roku 1991. Bolo to v podstate to isté ako dvojka, akurát o malú hviezdičku kvalitnejšie. Tak si teda hovorím, že si musím kuknúť aj diel s poradovým číslom tri, z roku 1992. Bol som zvedavý, ako to do tretice roztočí nekompromisná drsňáčka Cynthia Rothrock. Ťažko tu však môžem opísať moje sklamanie, keď som zistil, že vždy silne kladnú hrdinku Cynthiu v tomto akože treťom pokračovaní nahradila nesympatická lesbo záporáčka Brigitte Nielsen. ** ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle Martial law je asi muj nejoblibenejsi skvele zakonceni serie vylepsene nadstavbou v podobe souboje Wincott vs Hues opravdova lahudka pro vsechny fandy techto nekompromisnich masakratoru ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

S hodnocením to ani tady nebudu přehánět, byť je třeba říct, že co do choreografie, byl tohle asi nejpovedenější díl z celé série. Zápletka sice tradičně prachbídná, takový ten klasický poker s vyloženými kartami hned od počátku a jde jen o to, kdy se Hues konečně popere s Wincottem a jestli Nielsenová ukáže kozy. Na rozdíl od předešlých dvou dílů byl tenhle třetí konečně konzistentní a veškerá nanicovatost nenaznávala větších výkyvů. Finální fight sice opět nebyl žádnou velkou ozdobou, ale rozhodně to bylo lepší než minule a ulička odvahy s tyčkami měla i náležitosti skutečného bojového umění, a to údajně Wincott tenhle způsob boje vůbec neovládal a před natočením scény si vzal jen jednu hodinu výcviku. Slušný výkon a u mě zase za tři. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

A máme tu další díl týhle oldschoolový pecky Martial Law. Hodnotím stejně supr jako dvojka. Tentokrát se Wincott utká s Huesem a Lewem, což mě dost potěšilo přítomnost těchto béčkových záporáků. Rothrock už tu sice není, ale to mi ani nějak moc nevadilo místo ní je tu Sheperd, která taky předvede pár supr čupr kopanců. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Najednou mě zničehonic chytil brutální Brigittenielsenovský absťák a tak jsem ho musel ukojit. Brigitte je jedna z mála hereček, u níž je mi naprosto u řiti zda vůbec a jak hraje. Bohatě mi stačí, že ve filmu prostě je. To je prostě ikona sama o sobě. A Martial Law 3 je překvapivě velmi slušná dávka klasické devadesátkové mlátičky. 3,5* ()

matestlust 

všechny recenze uživatele

nejlepší z celé serie zaručeně.Jeff Wincott perfektní,Matthias Hues klasicky nařvaný záporák,překvapivě dobrá Brigitte Nielsen..Celkove moc dobrý B akčnák,který rozhodne pobaví. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uroven tejto serie sa netypicky postupne zlepsuje. Hned na zaciatok prezradim, ze tento diel to dotiahol rovno na cisty priemer a aj dnes celkom slusne obstoji a ked si ho pustite, tak neutrpite ziadnu ujmu na zdravi. Zapletka tentoraz dava zmysel a je aj celkom zabavna. Obsadenie je skvele a tentoraz aj dobre vyuzite. Asi najviac prekvapi Jeff Wincott, ktory predvadza najlepsie bitky zo vsetkych filmov, ktore som s nim videl. Zeby bol masivne zaskakovany kaskaderom Jeffom Pruittom, alebo sa tentokrat viac snazil? No to je jedno. Vyzera to dobre. Dokonca aj Matthias Hues predvedie nieco viac ako len obligatne svaly. Jeho bitka s Wincottom je dost slusna. Choreografia bitiek je taky ten priemerny dobry standard, ale ich prevedenie je dost drsne a mate pocit, ze hercov bolela kazda rana. Takisto su prehladne natocene a vyvaruju sa zaberov v ktorych by bolo prilis ocividne, za sa kope do vzduchoprazdna. Preto zamrzi, ze v tomto diely odmietla hrat Cynthia Rothrock. Ale po skusenostiach s minulymi castami sa jej nedivim. Nahradila ju dalsia svetova sampionka v karate Karen Sheperd. Nie je sice tak pekna ako Cynthia, ale kope jej to minimalne rovnako dobre. Vysledkom je solidne videobecko, ktora ma sancu zaujat aj dnesneho fanusika MA filmov. edit 2022: Funguje to stále. Hlavne tá bitka v garáži a tá s paličkami stoja za to. 6/10. ()

Terva odpad!

všechny recenze uživatele

Spravedlivě se přiznám...po půl hodině jsem to vypnul. Ani že to bylo natočeno v roce 1992 mi nebrání dát tomu odpad. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

k tomuto filmu sa toho príliš vela napísať nedá. takže klasický karate-akčňák, ničím originálny, celkom slušné akčné scény (a je ich tu celkom dosť), slabý herci (tá brigitte je mi dosť nesympatická a chvíľkami primomína i chlapa, a matthias hues to ja kapitola sám o sebe), no jednoducho stačí vidieť raz a potom možno ešte raz, ale až za šesť rokov:-) ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Moj prvy Steve Barnett a veruze odviedol na hovno pracu. Rezia je slaba, Wincott sa sice vedel bit, ale dej je nehorazne predvidatelny a herecke vykony su priserne. 5 % ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tretia časť je asi najlepšia. Po scenaristickej stránke je to lepšie ako predchádzajúce diela. 4/10 ()

c.tucker 

všechny recenze uživatele

Je to nemastné neslané béčko, sice Jeff Wincott je docela ranař, ale nic víc. Příjde mi, že to s Martial Law nemá nic moc společného i se to jinak jmenuje. Je to opravdu dost slaboduché a Brigitte Nielsen mě dosti iritovala. ()

Luk80 

všechny recenze uživatele

Velmi rád bych strávil nějaký čas o samotě s dokrorkou Larkinovou, hehe. Jeff Wincott zdobil přední strany videokazet po všech čertech. V té době spolu se Speakmenem, Dragonem Wilsonem a Lamasem tvořili big 10 akčního video karate. Hues si v té době coby záporák liboval taky na každém písečku. James Lew jakbysmet a to i s jeho dabingem Jana Přeučila :-) Film se mi líbil. Mněl napětí, pěkné bitky a hudba na správném místě. ()

lskala 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl trilogie. Jeff Wincott má charisma a souboj s bandou maniků podél žíněnky je nezapomenutelný. Možná jeden z nejlepších v bojových filmech vůbec. 55% - 3*** ()

Reklama

Reklama