Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý upír si celých 400 let nemohl užít s žádnou ženou kvůli prastaré kletbě, ale nyní má šanci vše napravit! (oficiální text distributora)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Šílená oddychovka která se vážně nesmí brát za horor. Hororová postava tu je možná upír který je ale tak trochu jiný. Může chodit ve dne, nevadí mu česnek ani kříže. Ale je to prostě rocker. Já se parádně bavil, a hudba mi celkem i sedla. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jeden by si řekl, že by snad mohlo jít o slušnou upírskou komedii, ale zdání klame. Není to vyložený odpad, ale moc pozitivních věcí tu taky k vidění není. Luca Bercovici se sice nesnažil natočit klasickou upířinu, což bylo na jednu stranu i dobře, ale na tu druhou mi přišlo, že vlastně ani neví, co chtěl točit. Máme tu hodného upíra, kterému nevadí slunce, kříže ani česnek, dokonce vidí vlastní odraz v zrcadle – jenž miluje hudbu a svou matku a zároveň je již několik staletí bezhlavě zamilován do své životní lásky. V tuto chvíli nastupuje na scénu romantická část filmu, která zabírá většinu stopáže. Ona celkově je hororová podstata filmu zatlačena úplně do pozadí a spíš mi to připomínalo takovou variaci na romantický muzikál. Písniček a tanečních čísel je tu dost – některé jsou opravdu povedené a to i díky angažování zpěvačky Toni Basil (která kdysi nazpívala hit "Hey Mickey"…), ale jinak se mi samotný příběh moc nelíbil. Afektovanost hlavního hrdiny a debilita hlavního záporáka mi lezly dost na nervy. O proměně Ralpha v pidi-upíra rovněž mluví za vše. Rockula tak možná potěší milovníky romantických zápletek a nešťastných lásek s dobrým koncem, ale fanda hororového žánru si na tomto kousku zřejmě moc nepochutná. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Upír si chce v dnešní době konečně pořádně užít s ženami. Zamiluje se do zpěvačky a založí rockovou kapelu Rockula. Pěkná pitomost, mizerně natočená. Podřadná rádobykomedie. Snad jen díky tomu, že je chvílemi celkem milá jí nedokážu dát odpad. ()

Reklama

Reklama