Reklama

Reklama

Vesmírní piráti

(neoficiální název)
  • USA Space Raiders (více)
Trailer

Obsahy(1)

Velmi citlivý příběh z budoucnosti, popisující osud desetiletého chlapce, jenž je z domova omylem unesen bandou pirátů vesmírnou lodí. (Karlos80)

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Slušné béčkové scifíčko, které vidět někdy v 10-12ti, tak si sednu asi na prdel, a společně s malým klučinou v hlavní roli (omylem uneseným vesmírnými piráty) prožíval nádherné vesmírné dobrodružství, ale to by tady do té doby nesměly být fimy jako "Stars Wars" nebo třeba Cormanovka "Beyond the Stars" (záleželo by ale také v jakém pořadí bych ty filmy viděl že!), ze kterých film hodně čerpal, a dokonce používal i některé ze speciálních a zvukových efektů (druhý film), navíc pod oběma byl podepsán stejný autor hudby James Horner. Hezký, milý film, slušný příběh, pěkná scéna, kdy jeden ze členů posádky, učí malého kluka střílet meteority, finále je docela smutné. Nízkorozpočtový, ale jinak velmi zábavný film, slušný, svým způsobem kouzelný, koukatelný, ale zase nic pamětihodného:-) Ani se mi nechce věřit že zatím stojí amíci, spíš bych to tipoval na Italy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý sa dá nazvať výrazom "recycle". Požičiava si totižto celé zábery z ´´trhákuˇ´ SADOR, VLÁDCA VESMÍRU a ešte aj Hornerovu hudbu z toho istého filmu. Dávam mu však 3* za snahu baviť a z nostalgie, v detstve ma to totižto celkom bavilo. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Sympaticke nizkorozpoctove scifi becko....vlastne skor cecko. Napriek slabym trikom, maskam a kulisam je to svizne a zabavne (chcene i nechcene- zbrane strielajuce "prskavky" fakt pobavili... take triky by nespravil ani Ed Wood :). Ked sa spoji naivita 80. rokov s Hornerovymi fanfarami nemoze to dopadnut zle. Teda, ako u koho :) Ja som sa v ramci moznosti bavil. 55% ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Pekne scifi becko pro deti. Osmdesatkova muzika, mimozemstani a roboti jsou herci v maskach. Zadne CGI! :))) P.S: videno s rychlodabingem. ()

Reklama

Reklama