Reklama

Reklama

Recenze (7)

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Nudný, předvídatelný a absolutně ničím nezajímavý film. Od půlky jsem ho přetáčel. Díky jakž takž slušné technické stránce to není na odpad, ale na plnou pozornost taky ne.15% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Kdyby to jen nebylo tak křečovité a snímek se tolik nesnažil tlačit na pilu. Možná by to stálo i za to, ale tady není nic na správném místě. Způsob vyprávění a jeho nechronologičnost zde rozhodně neumocňuje zážitek, který je ve skutečnosti jen jednoduchým příběhem zbytečně roztaženým do dvou hodin, kde je chování postav jen těžko uchopitelné a zbytečně předimenzované. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príbeh sám o sebe možno nebol až taký zlý, ale ten scenár naozaj dosť chabý. A nejako som nepochopil akú rolu v tom po celý čas zohrávala tá Doreen? Nech sa snažím akokoľvek v tom celom hľadať súvislosť, tak neúspešne. Už samotné hodnotenia naznačovali, že to nebude ani len priemer, no a veru musím súhlasiť s väčšinou, že tých priemerných drama-thrillerov som už videl kopu, no toto je ešte o úroveň nižšie = 2*. ()

Druury 

všechny recenze uživatele

jednoduchá zápletka bez špetky originálního nápadu, to je asi vše co k tomu povím.. bojlery házet nehodlám. ()

a0001 

všechny recenze uživatele

Až príliš jednoduché, žiadna zápletka, skoro žiadny dej, pochvalu si, ale zaslúži atmosféra a herecký výkon Joe Andreson. ()

Reklama

Reklama