Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Recenze (158)

Flynn 

všechny recenze uživatele

Klasika klasik, skvěle namíchaný koktejl Pythonovského humoru, svkělé skeče. Kdo je nezná a nemá třeba chut koukat na celý seriál tak tohle ho snad dostane na stranu humoru z které už není návratu. ()

MarekT 

všechny recenze uživatele

Sice jen sestřih, ale bylo to moje první setkání s překrásnou komikou z dílny Monty Python, takže nemám důvod nedat pět hvězd. Ale musí se uznat, že scénky v originále - tj. v Létajícím cirkusu - jsou působivější. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Velice nudna podivana ( snad jen scenka s " valecnym " vtipem a vystup na Kilimandzaro stoji za 1 hvezdicku ), misty zcela trapna, hlavne vsak vubec vtipna... Nejvice me bavi hlasy intelektualniho lidu, kteri tvrdi, ze Monty Python je " jejich " humor a ti co jej neuznavaji jsou hloupi:-))! Priradit tomuto snimku barvu, dam sedou. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Pokud znáte Monty Pythony, tak zase tak moc "completely different" to není. Je to vlastně jen kompilace skečů z jednotlivých sérií prošpikované neskutečně velkým množstvím animací. Skeče jsou to hlavně ty, o kterých během let zjistíte, že jsou to ty nejúspěšnější, nejvíc opakované a nejčastěji vysílané/promítané/přehrávané. To ale neznamená, že jsou také nejvtipnější. Nebo spíš - po těch letech už to není tak dobré, jak poprvé. Za to vše mluví můj komentář z roku 2007: "Absolutní špička všech chrstaček světa. Sedíte, čumíte a ksicht vám rudne smíchy, div vám nepraskne lebzna." Dnes už tak nadšenej nejsu, takže alespoň o 1 hvězdu snižuju. ()

SoolenJV 

všechny recenze uživatele

Upravene verze slavnych (ale asi ne nejlepsich) skecu slavne petice. I kdyz puvodni verze jsou zabavnejsi. Plusem je napadite spojeni jednotlivych scenek. ()

MJMilan 

všechny recenze uživatele

Nemůžu říct, že bych se stoprocentně bavil celou délku pořadu, avšak když už jsem se bavil, tak už to stálo zato. Jako hlavní scénku bych uvedl prodejce ve zverimexu, který čelí reklamaci mrtvého papuška. Prodejce se snaží vysvětlit kupujícímu, že papoušek odpočívá, i když je evidentně tuhý :-) Klasická Monty Pythonovka, která nesmí chybět ve sbírce každého jejich fanouška. ()

plechulka 

všechny recenze uživatele

Pořád nastandartní, ale "vypulírování" jednotlivých skečů trochu ubralo.... můj oblíbený o "unaveném" papouškovi je rozhodně lepší v původním provedení! ()

Blacks 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoci, ale tohle mě opravdu většinu času nebavilo - asi nejsem většinou schopný pochopit tenhle druh humoru. Občas vtipné, ale většinou trapné a nějaký rapidní rozdíl oproti zavrhovaným českým komedii nevidím - snad jen že je to slavný Monty python. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ačkoliv jsem milovník britského humoru, Monty Pythoni jsou příklad toho, že tohle fakt nedávám. Některé scénky jsou perfektní a ani já bych se je nebál označit za přímo geniální, některé jsou podivné a trapné a ty bohužel v druhé polovině převažují. A ani předěly Terryho Gilliama mi nikdy nebyly extra sympatické, totéž tedy samozřejmě platí i zde. John Cleese je neskutečný génius, ostatní členové jsou jen výborní. Tři hvězdy si film taky nezaslouží, protože prostě není ničím průměrný, ale i tady je to v mém případě těsně a u úplně všech ostatních čistě o osobním kusu. Tímhle filmem asi s Pythony už definitivně končím. 70%. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Skeče super, nicméně srážím hvědu za to, že je to jenom výběr toho nejlepšího z létajícího cirkusu. U spousty se prostě přetočením redukovala kvalita. No... ()

kurcatovium 

všechny recenze uživatele

Výborná snůška skečů, které ovšem vytržené ze svého kontextu (je vůbec možné tohle v souvislosti s Monty Pythony říct??) působí poněkud suše. I u skečů samotných došlo bohužel na zkracování, což nemůžu ohodnotit jinak než hvězdičku dolů. Bylo to dobré, ale mohlo být lépe. ()

gjjm 

všechny recenze uživatele

Po dost podprůměrném Svatém grálu a příšerném Životě Briana mi tahle surrealisticky spojená série sketchů, parodující všechno možné od televizních reality show po sport jako takový, trošku zlepšila můj názor na pythonovskou tvorbu. Některé scénky byly perfektní (to s vybuchujícími sousedy, Lumberjack Song, The Funniest Joke, Blackmail, maďarská konverzační příručka), některé docela trapné (manželská poradna, Hell's Grannies, Dead Parrot, expedice na Kilimandžára, všechny spojovací čmáranice) a nic mezi tím. Celkově vzato se mi to docela líbilo a je to docela vtipné, ale úroveň vtipů je dost nevyvážená a ty kresbičky mezi tím mně vážně štvaly. Těžiště pajtnovské tvorby, totiž skeče, je rozhodně lepší než to, co se z ní pak vyvinulo (tj. filmy), přestože ani u skečů bych asi neměl nervy na sledování celého Létajícího cirkusu. Každopádně z Británie asi budu dávat přednost čemukoliv jinému před Monty Pythony. Prostě Pythoni mně těsně minuli. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Nanovo natočené a pozliepané skeče z Lietajúceho cirkusu. Osobne mám výhrady k príliš veľkému priestoru venovanému animáciám, ktorým som nikdy nevedel príjsť na chuť (nič proti Terrymu Gilliamovi, ale myslím, že to tam iba zbytočne brzdia a vôbec nie sú vtipné). No a ďalej ma trochu zarazil výber skečov, ale to je iba môj subjektívny názor, pretože každý má svoje vlastné best of... ()

squader 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jistej, jestli je to opravdu to nejlepší z 1. a 2. série, ale pořád to nemá chybu. Vždyť bůh stvořil Monty Pythony a televize začala přinášet lidem radost. ()

BetuSKA 

všechny recenze uživatele

Šílenost... vražedná, naprosto pošahaná :) A proto mě to tak bavilo. Až na některé opravdu až moc stupidní scénky, ale teď něco úplně jiného. ()

Reklama

Reklama