Reklama

Reklama

A teď něco úplně jiného

  • Velká Británie And Now for Something Completely Different (více)
Trailer

A teď něco úplně jiného je jedinečná kolekce těch nejlepších scének z prvních dvou řad oblíbené televizní šou Monty Pythonův létající cirkus. Režisér Ian MacNaughton se snaží ukočírovat hysterické dovádění Johna Cleese, Grahama Chapmana, Michaela Palina, Erica Idleyho, Terryho Jonese a Terryho Gilliama. Uvidíte zverimex, kancelář manželského poradce, podivné londýnské ulice, hňupy z vyšší třídy, staré dámy na motorkách, rvačku mlékařů, bankovní lupiče, špinavé vidláky a především smrtící vtípky. Stejně jako v televizní šou jsou jednotlivé scénky propojeny zajímavými animacemi. Oblíbeným terčem Monty Pythonových vtípků je jako vždy armáda, policie, britská vláda, soudy a televizní reportéři. (Cinemax)

(více)

Recenze (158)

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Takové best of Monty Python. Skvělé, odzbrojující, švihlé skeče a nekončící fantazie animací Terryho Gilliama. Trochu mi tam sice chyběla scénka ministerstvo švihlé chůze, ovšem gang patníků Odbočujte vlevo to plně vynahrazuje :D. And now... ()

cinci 

všechny recenze uživatele

Dokonalost. Sice bylo pár skečů slabších...ale "How not to be seen" nebo "The Upper Class Twit of the Year" to bohatě vynahradí. Ve výsledku krásných 85% ()

grerar 

všechny recenze uživatele

Musím objasnit mé hodnocení. Samozřejmě jsem skalní fanoušek, na druhou stranu přiznávám, že Flying cirkus je lepší (jako celek, už z toho důvodu, že vznikl dříve, že?). Jenže Tohle bylo moje první setkání s MP, takže To nemůže dostat míň než 5*. :) ()

TomasKotlant 

všechny recenze uživatele

Netradiční pohled na využité filmového média. Velmi inspirativní originální humor, nápady a animace, jako celek to však nějak významně nepůsobí. *** Ve zkratce: Je lepší umřít schován za keřem nebo po přečtení vtipu? ()

Caine 

všechny recenze uživatele

Pokud se nepletu, tak to není sestřih přímo ze seriálu (alespoň ne úplně celé dílo), protože některé scénky jsou udělané v novém kabátě. Dávám 5*, protože mi tento typ humoru sedí. Rozhodně chápu oponenty, ale nerozumím jim! :-D ()

Chino 

všechny recenze uživatele

Cirkusy měly tu výhodu, že trvaly jen 30 minut, takže jste u nich byť těsně, ale přece jenom neumřeli na smích. V případě téhle "kompilace" už to štěstí mít nebudete. Téměř 90 minut toho největšího HC jakého jsou monty pythoni schopni, roztrhá na kusy bez milosti každého. ()

Gumby 

všechny recenze uživatele

Nejslabší co MPFC udělali, přesto bez diskuze pět hvězd. Na rozdíl od jednotlivých epizod ze kterých je film poskládán, mu chybí - drajv? ()

agassi68 

všechny recenze uživatele

Dosť nesúrodý výber scénok. Pri niektorých sa váľate od smiechu, pri iných sa nudíte a nechápete, čo je na tom vtipné. O druhoch humoru sa tu sporiť môžeme, no neuveriteľná fantázia a kreativita sa týmto pánom uprieť nedá. ()

Ukubumbahoo 

všechny recenze uživatele

Skvělé seskupení skečů. Pro zkušeného Pythonovce nejspíš žádná nová podívaná, ale i tak nepostrádá ducha tohoto šíleného britského humoru a mě baví dokola a dokola. Say no more, say no more! ()

Illioplius 

všechny recenze uživatele

Mám rád takýto absurdný humor a preto som sa viackrát príjemne pobavil. Avšak nemám rád, keď humor prekročí istú hranicu, ktorá je nepochybne celkom subjektívna. Malo to za následok, že v niektorých chvíľach som sa nudil a občas mi vtipy pripadali trápne. Celkový smer či druh humoru však mimoriadne oceňujem. ()

FeriusParfax odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jestli jsem o Policajtovi z Beverly Hills napsala, že to bylo trapné cosi, tak se musím kát a stydět. TOHLE bylo trapné cosi. Většinu stopáže jsme zkoukli zrychleně a celou tu dobu jsem se zaobírala otázkou, ČEMU se může někdo smát. Až jsem se občas z těch trapných scének červenala. No bylo to fakt děsný. Obzvlášť, když jsem se na konci a po plejádě nadávek na tuhle trapnost dozvěděla, že se jedná o výcuc toho nejlepšího. Jsem ráda, že je tento otřesný zážitek za mnou. ()

Biopler 

všechny recenze uživatele

Humor mi príde strašne starý a miliónkrát otrepaný. V každej scénke sa točia tí istí herci, ktorí hrajú afektovane a nezaujímavo. ()

Hraboshka 

všechny recenze uživatele

Není to tak vtipné jako MPFC. Asi by se daly vybrat i lepší skeče (jen místo některejch - pár z těch nejlepších tady bylo, to ne že ne). A ty dobrý tady byly useknutý. Nebo prostě tyhle verze nebyly tak vtipný jako v cirkusu. Možná mi tu taky trochu chyběly "smíchy" - u skečů už jsem si tak nějak zvykla, že když Pythoni řeknou nebo udělaj něco vtipnýho, ozve se smích, a tady jsem se smála jenom já. Ale stejně tomu dám za 5. Protože je mám ráda. Protože jsem se smála. A protože i ty slabší montypythonovský skeče jsou vtipnější než co jinýho. A protože nemá chybu, když Cleese řekne and now for something completely different. ()

godspeed 

všechny recenze uživatele

dokoukáno na dvakrát. včera večer jsem u toho usnul. jak již psali ostatní, ve filmu se střídají více a méně vydařené scénky. takže trojčička. ()

Reklama

Reklama