Reklama

Reklama

Prsten Věčnosti

(studentský film)
  • angličtina The Ring of Eternity
Trailer 2
Krátkometrážní / Fantasy / Dobrodružný
Česko, 2012, 23 min

Obsahy(1)

V temných dobách plných chaosu a násilí zazářila láska mezi krásnou princeznou a statečným dobrodruhem. Avšak když princeznu unesl ďábelský černokněžník, musí se její vyvolený vydat na strastiplnou cestu, na jejímž konci čeká životní štěstí, nebo smrt. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (8)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Pár neskutečně vtipných momentů, u kterých jsem vzpomínal na ty stovky hodin, které jsem strávil spolu s bezejmenným hrdinou v Gothic I & II, dobře natočený vizuál, bez hany zvládnuté souboje, dobrá kamera i kostýmy, snad jen ti herci by mohli příště hrát lépe než jako členové ochotnického spolku divadelníků v horních Kotěhůlkách (Černý rytíř). Skoro zamrzí, že místo téhle věci nebylo natočeno regulerní pohádkové fantasy, ale což, i takhle je to dobré a pointa je když ne neočekávaná, tak alespoň dobrá a zajímavá. Během psaní tohoto komentáře nebylo zraněno žádné zvíře. Zde sledovat se dá. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Láska bolela, bolí a bude bolet a český student o ničem jiném točit nebude nikdy umět :D Další z těch studentských filmů natočený s dobrým vizuálním zpracováním, technicky spíš průměr, ovšem hodně zdařilá výprava a kostýmy, příběh trochu originální a trochu kýčovitý.Pekař to rozjel výborně, našli se vtipné i vážné scénky, které měli sílu, ale čím víc stopáž ubíhala tím míň Pekař přelíná mezi dvěma světy a konec vyšuměl do prázdna a dal mi pocit zase odbyté a nedotažené práce.V rámci studenských prací to je ale zdařilej kousek.Pro příště vynechte prosím vás to herecké "eso" Balcara, začínám na něj bejt tak trochu alergickej.55% (Klapka 2013). ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Já chci, aby mi Martin Stránský četl pohádky, jinak vážně neusnu. Prolínání dvou úrovní, herní a skutečné, byl moc dobrý nápad. Ta herní mi přišla mnohem lepší než ta reálná. Také jsem tam poznala pár mých oblíbených míst. Naše Jezírko v Prokopáku vypadá moc dobře. Že jsem si ho ještě nikdy nenafotila. Asi pro oči nevidím a nevím, jaké krásy mám za barákem. Hm, a plácek před hradem Okoř neslouží jen na fesťáky se šťávou. Ta zřícenina taky vapadala moc zajímavě. Nedivím se, že si ji filmaři vybrali. Je to dost zvláštní místo. ()

easaque 

všechny recenze uživatele

2* Tenhle studentský film je obsahově na větší úrovni než mnohé vánoční pohádky, i když se s nimi nemůže srovnávat herecky, či ve výpravě. Přesto docela hezky propojuje současnost s historickým přístupem, kdy se za svou vyvolenou sváděl jiný druh boje. Přesto to však nemůže vytáhnout ani na 3 hvězdy [ PŘÍBĚH: 1 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama