Reklama

Reklama

Pohřbeni zaživa

(TV film)
  • Česko Pohřbeni zaživa 2 (více)

Obsahy(1)

Celých deset let už kolují pokojným americkým městečkem podivné pověsti o tom, že Clint Goodman vstal z hrobu, aby zabil svou nevěrnou manželku a jejího milence, doktora, který obstaral jed k jeho otravě. Nyní, jak se zdá, se historie opakuje. Když mladá Laura Riskin zdědí značný majetek, doufá, že s manželem Randym konečně budou tou správnou rodinou. Randy má však zcela jiné plány a společně se svou cynickou milenkou Lauru zavraždí, zmocní se dědictví a společně začnou žít nový život v přepychu. Jenže mrtvá manželka ještě neřekla své poslední slovo. Víko rakve se otevírá a zhrzená Laura se vrací do našeho světa. Na své cestě pomsty potkává i tajuplného cizince, jehož posmrtné zkušenosti jí nyní přijdou obzvlášť vhod. (Řitka video)

(více)

Recenze (17)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Darabontovho príbehu začína takmer tam , kde pôvodný film skončil a menšiu úlohu tu hraje aj hlavná postava z neho.Škoda, že sa tvorcovia nesnažili vytvoriť niečo originálnejšie. Hlavu si príliš nelámali a otrocky okopírovali scenár, vymenili postavy a divák pozerá vlastne to isté. Aké ponaučenie z toho vyplýva? Ak ste videli Darabontov prvý diel, využite svoj voľný čas inak a filmu sa vyhnite. Film 50%. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Sequel ktorý síce neurazí, no na druhej strane neprináša absolútne nič invenčné a iba opätovne prepiera to, čo už ponúkla jednotka, na ktorej dejovú líniu sa navyše snaží dosť neobratným spôsobom nadviazať. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Vcelku slušné pokračování původního filmu. Stejně napínavé a s podmanivou atmosférou, byť vlastně jen znovu přežvýká zápletku prvního filmu, Právě tohle ale vnímám jako pozitivní stránku, i přesto, že ne originální, ta atmosféra tam je pořád. Obsazení je vcelku zajímavé. Sympatickou Ally Sheedy jsem celý film nedokázal zařadit, ale byla mi hrozně povědomá, a ejhle, ona hrála ve Snídaňovém klubu. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Když je pokračování nějakého filmu podařené, respektive když mě baví a dobře se u něho zrelaxuju, nemám pak problém s tím, když je to pokračování zároveň i pouze prachsprosté a nenápadité obšlehnutí/vykradení dílu prvního (což je i tenhle případ). Zvlášť když v něm hraje jedna pěkná hubená zrzka. Pomsta je opět mile sadistická, její podoba tentokrát i o něco uvěřitelnější... I když (SPOILER) rád bych teda viděl, jak by taková hubená zrzka vydrásala dva dospělý lidi z garáže, někam je naložila, převezla a pak ještě přenesla do kajuty na palubě jachty. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Zrejme sa niekto z kompetentných rozhodol ( a viem si aj predstaviť kto ), že nie je fér, aby len ženské boli vo filmoch zobrazované ako zlatokopecké svine a tak sa natočil...remake. Ide síce technicky o pokračovanie, ale takmer do bodky okopírovaný dej prvej časti z neho robí niečo, čomu sa v dnešnej dobe populárne hovorí reboot. Výmena pohlaví z toho neurobila nič lepšie. ()

TO 

všechny recenze uživatele

Ally Sheedy je svým nevěrným manželem a jeho milenkou otrávena a pohřbena. Jed však přestane působit a ona se s pomocí chlápka z prvního dílu vyhrabe a připraví oběma drsnou pomstu, tentokrát na lodi. První díl byl o něco lepší, závěrečná pomsta byla zajímavější, ale na to, že jde o televizní film z 90. let ještě i tenhle skorohoror celkem ujde. Trocha napětí je ve filmu po celou dobu stopáže a ani režie slabého herce Tima Mathesona neurazí. Samozřejmě se nejedná o nic zvláštního, prostě obyčejný tv film, který jsem si v devadesátém sedmém půjčil jen kvůli Ally, ale nenudil jsem se. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Okopírovaný první díl. Takže zatímco v prvním díle zabila manželka s milencem manžela a on to přežil tady zabije manžel s milenkou manželku a ta to přežije. Kopírovaní prvního dílu pokračuje chce ji rychle pohřbít ona se probere v hrobě a dostane se z něj (tady s pomocí týpka z jedničky) a jde se mstit. Oproti prvnímu dílu tohle nemá vůbec koule (ani se o to nesnaží jen parazituje na prvním díle a počet originálních scén je snadno spočitatelný). Navíc zatímco chlapovi v prvním díle tu pomstu bych i věřil (podle chování) tady té ženské ani náhodou. Závěr s lodí je trapný až to bolí. ()

HomeAlone 

všechny recenze uživatele

Hlavnym problemom druheho dielu je , ze neprinasa nic nove a len kopiruje predchodzi diel . No vcelku sa jedna este o slusny tv film , s dobrou atmosferou . Hodnotenie - 55% ()

blues 

všechny recenze uživatele

Atmosféra ano, ale těch ALE je mnohem víc. Navíc ty nepřesvědčivé dramatické výkony hlavních herců, to je hrůza... ()

Deratizer 

všechny recenze uživatele

Navazující pokračování na film Pohřben zaživa z roku 1990. První díl je takový televizní kultík, který diváka přilepí k obrazovce jak lepidlo a pevně drží až do konce filmu. V tomto pokračování se historie opakuje, opět se jedná o otravu jedem, opět ze stejného důvodu jako tehdy, opět v onom městě jako tehdy a aby toho nebylo málo, tak obětí je čirou náhodou kamarádka první oběti. To už je z reálného hlediska poněkud uhozená náhoda ne? Ale berme to jako film a i tento díl má atmosféru a napětí, takže taky slušná podívaná. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Tento thriller má celkem šťávu. Z počátku se zdálo, že to nepřinese nic vyjímečného, ale postupně budující atmosféra vytvářela vcelku zážitek. Tady si televizní tvůrci dali záležet a vytvořili neoriginální dílo, které se nesnaží za každou cenu o hororové scény a zbytečně netlačí na pylu. Dojem kazí občasné úlety některých herců a nelogické části, přesto je to povedený film, jaký se v televizní produkci jen tak nevidí. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Druhe pokracovanie nestalo za nic. Uplne sklamanie, ktore je citit vsade. Mne to nejako nesadlo a bol som z toho sklamany. Pomsta zo strany tej zeny bola nudna a nie moc zdlhava. Nejako mi to rychlo preblesklo a bol coskoro koniec. Pocas celeho filmu sa toho moc neudialo a zakomponovanie hlavnej postavy z jednotky len bola slaba narazka, aby to film dohnalo dopredu k sledovanosti. Nic moc film. Raz pozriet a rychlo na film zabudnut, taky dojem som mal z toho filmu. ()

John80 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie prvé časti tohto filmu s menšou nadväznostou predošlých hlavných predstaviteľov a zároveň opačný dej. 3* ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že první a druhý díl jsou dva různé filmy. Jde zde cítit určitá béčkovost, ale nebylo to vůbec špatné. Zlo bylo potrestáno, předvídatelné to bylo, ale tady šlo trochu o něco jiného. ()

Reklama

Reklama