Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější scénky a písničky z legendárního zábavného pořadu Možná přijde i kouzelník. (Česká televize)

Recenze (5)

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo měl rád sérii Možná přijde i ..... tak si přijde na své. Kaiser s Lábusem řádili dlouhé roky na TV obrazovce a řada scének zlidověla. Což je podle mě naprostým důkazem jejich kvality. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že v sestřihu uvidíme třeba dnes již legendární scénku Jiřího Wimmera a Karla Černocha, kdy druhý jmenovaný je učen hře na housle. Také zazní Uďa anebo třeba Němčina Ivana Mládka. Pořad mohl být delší a uvítal bych více scének, ale pro milovníky tohoto pořadu nebo staré dobré zábavy je to dobrý střípek připomnění. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Hudební čísla nesnesitelné, scénky tu lepší, tu horší, ale ve výsledku více než fajn, na spoustu z nich se dá koukat dodnes (Chtěl bych být víc než jen přítel tvůj, Wimmer a Černoch a samozřejmě všechno s hlavní trojicí). 70%. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi podařený výběr z celé řady dílů Možná přišel i kouzelník, ve kterém nejsou tak zcela provařené scénky, ale ty spíše zapomenuté, přesto však důstojně reprezentativní. Struktura Kouzelníka zachována není, chybí ta spousta řečí kolem, jde o čistokrevný sestřih scének s pár písničkami. Po tomto sestřihu ještě vzniklo pár nových dílů v letech 1989-1992. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama