Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejúspěšnější scénky a písničky z legendárního zábavného pořadu Možná přijde i kouzelník. (Česká televize)

Recenze (5)

otík 

všechny recenze uživatele

Velmi podařený výběr z celé řady dílů Možná přišel i kouzelník, ve kterém nejsou tak zcela provařené scénky, ale ty spíše zapomenuté, přesto však důstojně reprezentativní. Struktura Kouzelníka zachována není, chybí ta spousta řečí kolem, jde o čistokrevný sestřih scének s pár písničkami. Po tomto sestřihu ještě vzniklo pár nových dílů v letech 1989-1992. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Hudební čísla nesnesitelné, scénky tu lepší, tu horší, ale ve výsledku více než fajn, na spoustu z nich se dá koukat dodnes (Chtěl bych být víc než jen přítel tvůj, Wimmer a Černoch a samozřejmě všechno s hlavní trojicí). 70%. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdo měl rád sérii Možná přijde i ..... tak si přijde na své. Kaiser s Lábusem řádili dlouhé roky na TV obrazovce a řada scének zlidověla. Což je podle mě naprostým důkazem jejich kvality. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Pravdou je, že v sestřihu uvidíme třeba dnes již legendární scénku Jiřího Wimmera a Karla Černocha, kdy druhý jmenovaný je učen hře na housle. Také zazní Uďa anebo třeba Němčina Ivana Mládka. Pořad mohl být delší a uvítal bych více scének, ale pro milovníky tohoto pořadu nebo staré dobré zábavy je to dobrý střípek připomnění. ()

Reklama

Reklama