Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skutečný příběh George Malloryho (Ewan McGregor), který byl posedlý tím, aby dosáhl vrcholu Everestu dříve, než kdokoli jiný. Zkusil to v letech 1921, 1922 a 1924, v roce, kdy zmizel. Jeho tělo bylo objeveno v roce 1999, ale není známo, zda se nakonec dostal na vrchol. (TommyZR)

Diskuze

Uživatel ambron smazal svůj příspěvek.

Uživatel krysik smazal svůj příspěvek.

Popinodan

Popinodan (hodnocení, recenze)

Tak už to vypadá že vznikající oba snímky Everest budou bez účasti Batmanovských hrdinů. Ani Hardy a ani Balle na Everest zřejmě nepolezou. Nevím jak daleko je to s tímto filmem,zato konkurenční Everest už je zřejmě dotočen a premiéru by měl mít 26.2.2015. Což je za chvilku. Za režií je B.Kormákum,s neméně zvučnými hereckými jmény jako např....S.Worthington,J.Gyllenhaal,J.Brolin,K.Knightley a R.Wright. Je fááákt na co se těšit!

7711

7711 (hodnocení, recenze)

Hardy jako G.L.Mallory,...těším se.Kdo si zahraje pana Irvina tak to jsem zvědav.

Uživatel 7711 smazal svůj příspěvek.

robbieno

robbieno (hodnocení, recenze)

ale aka nahodicka... :D milujem filmy s horolezeckou tematikou a moji najoblubenejsi herci su HARDY a BALE.. :D  uz sa tesim.. 

Uživatel Anarvin smazal svůj příspěvek.

Popinodan

Popinodan (hodnocení, recenze)

Kvalitních filmovích příběhů z prostředí horských velikánů je pomálo.Proto jsem na Everest už teď natěšenej,a navíc s Tomem Hardym....snad to nebude zklamání,ale velký filmoví zážitek.

Související novinky

Filmový Splinter Cell má režiséra

Filmový Splinter Cell má režiséra

21.03.2014

Videoherní adaptace zatím mnoho úspěchů neslavily, rozhodně se ale nevzdávají. V budoucnu nás čekají filmové verze Uncharted, The Last of Us, Warcraftu, Assassin's Creedu nebo Deus Ex, velmi výrazně… (více)

Reklama

Reklama