Reklama

Reklama

Paul Voigt, úspešný zamestnanec agentúry Happy End , ktorá pomáha párom rozísť sa rýchlo a dôstojne aj v komplikovaných situáciách, si nečakane skomplikuje svoj vlastný život, keď zachraňuje zúfalého klienta pred samovraždou a zároveň príde o vlastnú priateľku Natalie. Zrazu sa musí zamyslieť nad zmyslom svojej práce a kariéry, o svojej vlastnej láske a vzťahu. Paul snaží pomôcť svojmu klientovi Totovi Kuhlmannovi, s ktorým sa rozišla priateľka Kati a vyhodila ho na ulicu. Paul prichýli čerstvého bezdomovca Tota v svojom dome a zamestná ho ako šoféra v agentúre. Keď Toto zachráni Paulovi život pred streľbou rozzúreného otca nešťastnej klientky, stanú sa z nich priatelia, ale vzájomná úprimnosť a následne odhalené tajomstvá im prevrátia profesionálne aj súkromné životy hore nohami. Do hry sa opäť vracajú ich bývalé priateľky Natalie a Kati s jej dcérkou Jenny. Obaja musia prehodnotiť svoje súkromné životy a znova popremýšľať o svojich stratených láskach a vzťahoch. (TV JOJ)

(více)

Recenze (16)

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Jeden dobrý přítel mi řekl: "Láska není nic pro zbabělce." ...Jak se s někým rozejít v klidu a hlavně s citem zařídí rozchodová agentura Happy End. Občas se to sice neobejde bez modřin a pořádný dávky adrenalinu, ale to už je riziko povolání. Milan Peschel v roli citlivýho, mírně praštěnýho Tota, učitele tance a experta na vztahy neměl chybu. :-) Němci opět příjemně a vtipně zaperlili. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Schweighöfer se rád staví o role cool mladíka, který zrovna prochází životní proměnou, na jejíž konci vyjde jako člověk, který si začíná uvědomovat pravé hodnoty naplněného života. Jeho průvodcem a (samozřejmě nevědomým) „učitelem“ je tentokrát Milan Peschel představujícího člověka tak upřímného a přímého, až to hraničí s mentální zaostalostí. Snímek je nejen příběhově, ale též formálně prost jakékoliv snahy o individualitu, či vlastní přístup k látce. Jen těžko tak zbudí větší než vlažný zájem. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Vtipná i vážná pohodovka, ze které sálá optimistický náboj.;Podobná německá komedie, jaké točí Til Schweiger. Působila na mě trochu jako Všechno nejlepší!. Říkám jim film s blbecm (případně opruzem), je to něco na způsob Blbce k večeři. Zkraje byla vtipnější; scéna se špekounkou, lezbičkama a autem byla trochu přehnaná. Ale jsem moc rád, že Matthias Schweighöfer. podobně jako třeba Til Schweiger, ukazují, že německá nenáročná tvorba nemusí vypadat jako ty braky, co plodí Pilcherová. # A mimochodem, ve filmu není ani zmínka o Paulových rodičích, jak tu tvrdí Jocker94. # [viděno: monitor, 5.1, EN sub] # příběh *** | hudba **** | humor * | akce * | napětí – | pustil bych si znovu *** ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Paul svědomitě vykonává práci zaměstnance agerntury, která pomáhá párům bezbolestně ukončovat vztahy. Celkem se mu daří, až do chvíle, kdy narazí na Tota, který se s rozchodem se svou vyvolenou a s náhlou samotou nehodlá smířit. Pověsí se na Paula a rozjede tak kolotoč více nebo méně komických situací. Nejzábavnější a nejvtipnější je přibližně první třetina příběhu, pak už to s humorem jde trochu z kopce, i když jsou oba hlavní přestavitelé opravdu velcí sympaťáci. Možná by filmu slušela o něco kratší stopáž. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Výborná německá komedie o přátelství dvou rozdílných lidí. Skvěle jsem se bavila a výběr herců se mi taky moc líbil. Určitě jsem tenhle film neviděla naposledy. 85%. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie s fajn hudbou. Přeložil jsem k ní titulky, pokud byste měli někdo z negermanistů zájem. :) ()

Holubicqa 

všechny recenze uživatele

Výborná, vtipná komedie s vážnými momenty. Německá tvorba se vážně zlepšuje, Matthias předvádí skvělý herecký výkon, když se rozzlobí, jde z něj vážně strach. :)) Milan Peschel a jeho psí oči dostanou snad každého a je krásně ulítlý. Bavila jsem se od začátku do konce, sice trochu předvídatelného, ale i tak velmi milého. ()

Jocker94

všechny recenze uživatele

Zaměstnanec profesionální agentury, která se snaží dopomoci párům k rozvodu, musí zvládnout těžkou životní situaci, když za ním s prosbou o pomoc přijdou jeho rodiče... ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Neviem,ze ako to Nemci robia,ale oni vedia velmi casto pohladit moju dusu a podarilo sa im to aj v tejto komedii,vtipna,mila,pohodova a aj trosku dojemna zalezitost so sympatickym Matthiasom Schweighoferom,ale i podarenym Milanom Peschelom,obaja boli skvela dvojka,ktora ma vyborne pobavila aj napriek tomu,ze som to videl s titulkami,kedze s dabingom sa mi to nepodarilo najst,spokojnost nadovsetko...:-) ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Asi takhle: Til Schweiger točí své ulítlé komedie, obsadí se do hlavní role a ještě sám sebe režíruje. Jeho kamarád Matthias Schweighöfer to zkusil také. Vzali námět z filmu (K)lamač srdcí, ale bez přidané originality je výsledek je poněkud rozpačitý. Matthias Schweighöfer hraje sice výborně, ale je v tomto filmu ( a s tímhle ulízlým účesem) neskutečně podobný Lady Brien z Tarthu z GoT, až to působilo značně rušivě ()

jigsaw44 

všechny recenze uživatele

Chcete sa rozíst, či rozviest s partnerom a neviete ako mu to máte povedat a tak predíst nepríjemným emociam spojených s týmto rozhodnutím? Nezúfajte! Mattias Schwieghofer to urobí za vás a to ešte k tomu štýlovo - on a tým totiž živí. Občas trochu prehnané, občas originálne a tiež vtipné. Každopádne to bol lepší priemer. Proste oddychová polokomedia s romantickým koncom. Je to Schweighoferov film v ktorom si nielen zahral ale i režíroval, a možno práve to sposobilo, že niektoré scény sa dali zrežírovat i lepšie. Jocker94 pridal nepravdivý popis, pretože Paulovi rodičia vo filme vobec nie sú. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Príjemná romantická komédia postavená na rozdielnosti charakterov. Paul Voigt je profesionálny manažér rozchodov neschopný sa zamilovať. Toto je zasa romantik. Oboch ich samozrejme spája rozchod. Príbeh je síce prostý ale Paul a Toto ho jeden druhému navzájom komplikujú. Vzniká z toho množstvo komických situácií ale zasa až taká veľká zábava to nie je. Produkcia je dobrá a herci svoje úlohy zvládajú so šarmom. Prostota a vypočítateľnosť deja spojená s krkolomnosťou situácii maria ich úsilie. Film ani záverom neprekvapí a je korunovaný šťastným koncom ako sa na tento žáner patrí. 65% ()

worknroll 

všechny recenze uživatele

shlédnuto náhodou v letadle během letu ze srí lanky. chtěl jsem zabít čas, z databáze filmů jsem namátkou vybral tenhle, nic jsem o něm nevěděl a tim pádem nic nečekal. dočkal jsem se milý oddychový komošky, která příjemně pobavila, párkrát jsem se od srdce nahlas zasmál. ()

Mates Hradecky 

všechny recenze uživatele

Překvapení od našich sousedů - vtipná komedie v osmdesátkovém stylu (včetně části soundtracku). Obsahuje i nádherně nasnímané německé turistické cíle. ()

MarnieR 

všechny recenze uživatele

Koukala jsem na jiný film, než Jocker94-čekala jsem 100 minut, než mi došlo, že žádní rodiče za halvním hrdinou už nepřijdou. I přes několik opravdu blbých fórů je to snesitelná oddechová komedie.70% ()

Reklama

Reklama