Reklama

Reklama

Gwen Sheperdová žije v rodině, která má mnoho tajemství a zvláštností. Někteří její členové dědí zvláštní gen, který jim umožňuje cestovat v čase. Gwen však tento dar nemá a je za to ráda. Tuto zvláštnost zdědila její sestřenice Charlotte. Když se Charlotte narodila, byly hvězdy v naprosto mimořádné konstelaci. Datum jejího narození vypočítal sám Isaac Newton. Charlotte je díky tomu v samotném centru pozornosti rodiny a je na sebe patřičně pyšná. Celý svůj dosavadní život věnuje přípravě na svou roli cestovatelky v čase. Ke své sestřenici Gwen se chová povýšeně. Když však Gwen začne mít podivné potíže jako motání hlavy a pak se náhle ocitne na londýnské ulici 19.století, je jasné, že to byla Gwen, kdo cestovatelský gen zdědil, ne Charlotte. Její matka Grace přiznává, že se Gwen narodila ve stejný den jako Charlotte, jen doufala, že gen nezdědila a bude mít klid a tak podplatili lékaře v porodnici, aby jí do rodného listu zapsal jiné datum narození.... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (59)

klarajaja 

všechny recenze uživatele

Díky bohu za dabing (nevěděla jsem, že to někdy řeknu :D) ! Protože jsem se snažila na to koukat v původním znění s titulkami a nedalo se to (prostě se mi němčina nepříjemně poslouchá). Film jsem opravdu chtěla vidět, protože jsem před lety celou trilogii četla a moc se mi líbila. Každopádně jsem byla z filmu opravdu příjemně překvapená, dávalo to hlavu a patu. Žádné zpracování postavy mi nevadilo. Za mě krásné 3*. ()

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Film mne zaujal natolik, že si musím co nejdříve pustit jeho pokračování. Nestává se mi to často, že bych byla tak zvědavá, nic mu nevytýkám, právě naopak, celý film chválím. Nechal člověka přemýšlet, úvod do děje několikalogie byl také srozumitelný, i když je pravdou, že zdaleka nevysvětlil všechno a nechal mě na pochybách. Právě proto potřebuji další díl! Já osobně a jenom za sebe film doporučuji, nebylo snad ještě nic podobného, co bych takto hltala pohledem. ()

Reklama

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Toto je čiste fanúšikovský servis a ako taký funguje. Spracovanie je po technickej stránke na vysokej úrovni, pričom zaujímavý je fakt, že strihom i tempom tento nemecký snímok pôsobí autenticky britsky. Scenár potom zachováva všetko podstatné z knihy, niektoré scény dokonca stvárňujúc absolútne presne. Už knihy sú však synonymom MHD literatúry pre násťročných, a tak aj filmová adaptácia je najlepšia len na ukrátenie času a rozhodne nie je pre každého. ()

Blazzinnek 

všechny recenze uživatele

No, jelikož jsem to viděla jen v němčině se španělskými titulkami a ani jeden jazyk jsem se neučila se mi film překvapivě líbil. Z reakcí herců - mimochodem moc dobrých herců, pasovaly mi tam i když na Jennise jako Gideona jsem si musela zvyknout - se dalo odvodit, o co v dané chvíli jde. Taky tomu dopomohla hlavně kniha kterou jsem přečetla ještě předtím, než jsem věděla, že je nějaký film. Ale to je jedno... A teď... PROSBA!!!=== Prosím, nevíte, kde sehnat tenhle film s českými titulkami nebo třeba už i v češtině nebo klidně i angličtině??? Dík °;D° ()

Šošia 

všechny recenze uživatele

Jak debilnim filmem pokazit celkem čtivou knihu: 1) Zásadně obsadte nesympatické herce 2) Scénář upravte tak aby linie nedávala smysl a 3) Vložte do linie scény, které tam nejen nepatří a diváka matou, nebo jsou maximálně trapné 4) Všechny postavy by měly být černobílé 5) Není důležité se držet zajímavého nápadu, ale udělat z filmu typickou teenagerovskou love story - ale ne dobrou (pokud to v tomto žánru vůbec jde)... Taková škoda... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy "Rudá jako rubín" od Kerstin Gier. (jlhgjh)

Související novinky

Gottfried John 1942 - 2014

Gottfried John 1942 - 2014

03.09.2014

Herec Gottfried John zemřel nedaleko Mnichova, kde dožíval svůj život po boku své ženy a kde prohrál svůj boj s rakovinou. Narodil se v Berlíně během bouřlivých dnů války. Otce nikdy nepoznal a… (více)

Reklama

Reklama