Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dva mladí surfaři Brady a Mackenzie se dostanou do 60. let, do filmu snů. Než přijdou na to, jak se dostat zpět, musí dělat vše pro to, aby nepůsobili nápadně a do filmu dobře zapadli. Brzy vyjde najevo velká rivalita mezi místními surfaři a motorkáři. Všechno se otáčí naruby, když se dvojice kluků ze současnosti stane objektem zájmu milenecké dvojice dvou hlavních postav filmu, čímž se zásadně naruší původní zápletka. Když se všichni dají do zpěvu a tance a boj mezi motorkáři a surfery vypukne, Brady a Mack se pokoušejí z filmu rychle dostat zpět do současnosti. (hábič)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Americkou premiéru sledovalo 13.5 milionů diváků, čímž se film stal druhým nejsledovanějším originálním filmem Disney Channel. (..Lucas..)
  • Na konci filmu se objeví věnování herečce Annette Funicello, která v 60. letech hrála v mnoha filmech, které se odehrávaly na pláží, tzv. "Beach Party Film". (..Lucas..)
  • Snímek se měl původně jmenovat Teen Beach Musical, ale kvůli podobnosti názvu s filmem podobné tématiky High School Musical (2006) se tvůrci rozhodli k přejmenování. (ZdenekDrgac)

Reklama

Reklama