Reklama

Reklama

Dragonfyre

  • USA Orc Wars (neoficiální název)
Ukázka z filmu

Obsahy(1)

Aby se oprostil od okolního světa, bývalý voják John Norton koupí ranč na odlehlém západě Ameriky, kde je napaden zvláštní skupinou vetřelců včetně nádherné elfí princezny a původního amerického mystika. Když však napadnou jeho majetek orkové, John musí opustit svou izolaci a stát se hrdinou dřív, než orkové obětují jeho nové schopnosti a vypustí na náš svět temnou magii. (eMeMko)

(více)

Recenze (6)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Je to skoro úplně jako Pán prstenu! Tedy kdyby jej napsal náctiletý narkoman, natočila banda bezdomovců z výtěžku týdenního somrování a osadili jej tolik talentovanými, slizkými neherci, kteří ještě nedávno hrdě vypínali svá enormní pohlaví a jiné otvory v nějaké Hustlerovské, lechtivé parodii s názvem The Fuckership of the pink. Vynikající doplněk k bitchování se ostnatým drátem. Co se ale musí fuckt nechat, je, že ti orkové dělali túze krásně "vrrrrrr". ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Kombinace diskontního Pána prstenů s diskontní Temnou věží. Symbolicky neobyčejně bohaté, myšlenkově chudé, ale to je jedno. Čtyřkolka a souboj APC s drakem FTW! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

To už i výstřel z pistole budeme dělat digitálně? Na to, že je to označováno za amatérský film, je rozpočet okolo 1 500 000 dolarů celkem dost. Ano, v Hollywoodu nic moc, ale i s tím se dá něco dělat. Třeba tohle. Strašné efekty, špatní herci a do toho splácaný příběh o tom, jak se lidé postaví orkům. Jedná se o válku, která je přenesena do současnosti. Nápad zajímavý, ale ne zase nijak moc dobrý. Provedení samo o sobě pak špatné. Co se musí nechat, to jdou masky, které se povedly. Jsou ale až příliš podobné těm z "Pána prstenů". Kde je trocha originality? Na čem jiném pak mají amatérské kousky stát? ()

eMeMko 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem zákulisí tohoto filmu sledoval, sháněl informace a posléze samotný film, ale ke zhlédnutí jsem se dostal teprve teď a nutno říct, že jsem trochu rozpačitý. Příběh je samozřejmě šílený a plný filmových klišé, hlavní hrdina nesmrtelný a úmrtnost orků naopak vysoká, nicméně kdy se Vám podaří vidět v jednom filmu vedle sebe orky, draka, obrněné vozidlo, čtyřkolku, katapult a spoustu automatických zbraní? A jelikož "amatérským" filmům fandím, srovnám tento snímek s "profesionálním" a vyhypovaným filmem z české produkce, konkrétně se snímkem Saxana a Lexikon kouzel (2011). Co se týče CGI, vítězí jasně Orc Wars, a to navzdory tomu, že tvůrci disponovali podstatně menším finančním rozpočtem. Herecké výkony bych hodnotil jako plichtu, což je ale celkem smutné, vzhledem k tomu, že v Saxaně hráli "profesionální" herci, z nichž někteří patři mezi legendy české kinematografie. Kamera a střih je asi jediná kategorie, kde Orc Wars prohrává, no a příběh? To nechám na posouzení ostatním. Já se ve finále celkem bavil a i když Orc Wars rozhodně nedosáhnou na Oscary, myslím si, že stojí za povšimnutí. ()

TOPmoovie 

všechny recenze uživatele

je to studentsky natoceny film, -akoze- triky su urobene grafickou kartou z roku 2001 a pocitacom o nieco starsim. prajem prijemny zazitok. ()

parekkoty

všechny recenze uživatele

Hlavne, ze by to nas teply uzivatel Verbalek natocil lepe. Uznavam tu snahu, a to, ze kluci nemeli na efekty nemuzeme odsuzovat, ze. Podle me, filmarsky je to na podminky, zkusenosti a vsechno docela primereny. ()

Reklama

Reklama