Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmrtelný příběh o spící krásce, kterou může z prokletí probudit jen polibek z lásky... Královna Ute se trápí, že s králem Arthurem nemají děti. Jednoho dne se u studny na královském dvoře objeví malá žabka a předpoví královně, že do roka bude mít dceru. Proroctví se splní a celý zámek slaví narození princezny Rosalindy. Král pozval na hostinu nejen své příbuzné, přátele a známé, ale také sudičky, které měly dítěti přinést do vínku rozličné ctnosti a nadání. Sudiček bylo třináct, král měl ale jen dvanáct zlatých talířů, ze kterých měly jíst, a tak musela jedna z nich zůstat doma. Ta třináctá, která pozvání nedostala a musela se od brány zámku potupně vrátit, dítě prokleje. Předpoví, že se o 15. narozeninách píchne o vřeteno a zemře. Poslední sudička, Patia, naštěstí ještě stačila kletbu zmírnit - princezna nezemře, pouze upadne do stoletého spánku. (TV Nova)

(více)

Recenze (8)

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

Jako vždy produkt německé televize dokázal,že němci naprosto neumí natočit pohádku jinak,než že jí totálně zkazí.Všechny pohádky z produkce německé televize jsou odpad. ()

malet odpad!

všechny recenze uživatele

Chtěla jsem dát jednu hvězdu, ale nakonec je z toho odpad. Nesmyslně uondaná, nepěkně obsazená záležitost s děsnými texty písniček, zpívaných falešně.Síla. ()

Reklama

calculus odpad!

všechny recenze uživatele

Tak to bylo tedy něco! Královna dementní, princ chůďa, polovina dvořanů nejspíš homosexuálních a do toho holoubek s fotoaparátem? No jo, pokrok. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tu máme svátek a v bedně.... ejhle... O šípkové Růžence v německé produkci. A zas a opět hrůza. Zase se z toho snažili udělat něco víc, zase se do toho snažili nacpat cosi, co tam nepatří a zase si asi myslí, že jsou originální. A musím vám říct že nejsou. (To vědecké tajtrdlikování, špekulování a vykradenej průvodce s loutnou-narážím na Třísku a černobílou Popelku) no nic, beru čerstvou roli hajzlova papíru a jdu si na onu místnost ulevit. ()

Galerie (23)

Reklama

Reklama