Reklama

Reklama

Kiiroi zô

všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Manželé Cumari a Muko žijí spokojeně mimo rušný život velkoměsta, zdá se jako by se u nich čas zastavil. Jenomže jejich poklidný život se změní, když Mukovi přijde dopis z jeho minulosti... (Zíza)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (2)

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Mladý manželský páreček Muko a Tsuma žije běžným poklidným životem - ona je v domácnosti, on pracuje v "pečovateláku" a zároveň je spisovatelem. Jeho žena Tsumo je kapánek neobvyklá, řekl bych přecitlivělá a mimo jiné rozmlouvá se zvířaty i rostlinami. Ale i Muko ve svém srdci chová jisté bolístky z minulosti. Celým filmem se linou různé střípky událostí a příběhů, ať už minulých či současných. A právě pod jejich tíhou se jejich vztah začíná pomalu hroutit. Bohužel film jako celek zkrátka nefunguje, z mého pohledu celkem dost těžko stravitelné a nezajímavé drama, stopáž je též trochu přestřelená. Tedy i přes přítomnost kouzelné Aoi a nějaké ty zábavné momenty jsem spokojen nebyl, ač její úsměv je jako obvykle odzbrojující. P.S. Hned na počátku vyběhne úplně nahá Aoi z koupelny - upřímně nedokáži říct, jestli je dobře či špatně, že z ní není skoro nic vidět, mám ji totiž ukrutně moc rád :-) ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Přišlo mi, že se dali dohromady dva lehce mentálně nestabilní lidé (ačkoliv tak Mukai ze začátku vůbec nepůsobil), zamilovali se, bylo jim spolu dobře. Ale pak se vynořila manželova minulost, jeho „tížení“ ho dohnalo v plné míře a zapůsobilo na klid domácnosti. Celé to bylo poklidné, jako klavírní sonáta, bez zbytečných vytáček. Jenomže oba dva mi přišli jako sebelítostivý hlupáci a ty já mám hrozně nerada. Navíc to mělo hrozně přepálenou stopáž, takže celá ta pomalost na mě působila uspávacím dojmem. Kiiroi zó se řadí k nevýrazným filmům, které když neuvidíte, nic se nestane, protože nikdo nic úchvatného nepředvedl. Všechno je to takové uťáplé, uspořádané. Možná to někomu přijde neobvyklé v tom, že hlavní hrdinka mluví se všemi možnými zvířaty i rostlinami a vypadá to, že jí i odpovídají. Ale i to působí takový obyčejným dojmem. Čili pokud chcete něco, co vám nebude drásat nervy… ()

Reklama

Reklama

Reklama