Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Anthony Edwards (Pohotovost) a Linda Fiorentino (Muži v černém) hrají hlavní role v této napínavé komedii. Jonathan Moore (Edwards) je plachý student zvěrolékařství na Kalifornské univerzitě. Zároveň je šampiónem ve školní paintballové hře Dostanu tě. Na prázdninách v Západním Německu podlehne svodům starší ženy, erotické a tajemné Sashi (Fiorentino). Z té se ovšem záhy vyklube opravdový špion! Když se Jonathan vrátí domů do Los Angeles, má v batohu podezřelou roli filmu a za zády agenty KGB! Rázem se ocitá v realistické verzi své oblíbené hry Dostanu tě! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (23)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Docela příjemná špionanážka, poměrně slušný dějový zvraty.Navíc cesta do NDR, byla i má cesta do minulosti a ještě že ta doba je za námi.Přechod hlavního hrdiny přes německo - německé hranice, byl skvělej ! No a mlaďounká Linda , je krásná stejně jako v současné době.Slušně udělaná atmosféra východního Berlína. Slovo akční zde není moc na místě, spíše bych řekl špionážní komedie s romantickým nádechem,ale docela to funguje a může tě to dostat , jak tvrdí název filmu. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud o nesmělého studenta zavadí svým svůdným pohledem vyzrálá kráska, tak je jasné, že mladý muž začne přemýšlet svým ztopořeným orgánem a splní jí každé přání. Takže vzhůru s batohem do východní části Berlína a následně s paintballovou pistolí na agenty všech světových agentur. Tohle prostě nelze brát vážně, ale jistou dávku zábavnosti a ženské krásy jsem v tom určitě našel. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

takový roztomilý "špionážní" film, který se odehrává nejen NDR :-) je to úsměvné a určitým způsobem zábavné. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Lehce akční, lehce romantická, lehce špionážní a jen občas komedie o tom jak se hra "na vraha" nečekaně může změnit v nepříjemně nebezpežnou realitu. Ve své době slušná zábava na jeden večer, která se s přimhouřenýma očima dá vidět i dnes. ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Tak se kazí mladí nadějní muži. A ženy to ví, tak jich zneužívají. Ty mazané, ty chytré, ty hravé, ty co jdou po zážitcích a penězích. Chudák chlapec! ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Další nacionalisticky téměř nepříjemná záležitost, kterak chrabrý americký studentík zvítězí nad profesionálními agenty KGB. KOUSEK DĚJE: tím, že je postřílí uspávací pistolí. Navíc samozřejmě skončí v náručí s americkou špionkou a ne někde v zaostalé Evropě s dívkou z jakéhosi prapodivného Československa. /15. 5. 11:/ ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Linda Fiorentino je v tomto filme strašne sexi. Ona a hraničné napätie vo východnom Berlíne je môj hlavný dôvod, prečo sa mi tento film skutočne páči. 6/10 ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Miesto spionážneho akčňáku sa nám tu dostáva cesta nadržaného mladíka do Európy za dobrodružstvom - samozrejme erotickým...ako vystrihnuté z nejakej teenedžerskej komédie. Chýba atmosféra (prechod cez strážené hranice bohužiaľ nestačí), chýba silnejšia pointa a dostavia sa aj scenáristické prešľapy (napr. prehľadávanie bytu CIA, pašovanie zbraní sovietskych agentov cez hranice na Západ a pod). Ešte k tomu tá škaredá prespatá agentka, naviac ostrihaná na chlapca. Keby v tom aspoň nebolo toľko tej komédie. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Příjemná 80's romantická špionská oddechovka, který bohužel trvá poměrně dlouho, než se rozjede a na nějakou větší akci prakticky nedojde, ale na druhou stranu ani nijak výrazně nenudí, příběh je vcelku povedenej a ústřední duo sympatický. Příjemná je i návštěva východního Berlína, která dodává na špionské atmosféře. ()

Yardie 

všechny recenze uživatele

Takových lepších 50%. Komedií bych to rozhodně nenazval. K zasmání tam byly 2-3 scény. V podstatě je to asi takový film pro mládež, kdy se student dostane do složité a nepříjemné situace a musí se z ní dostat ven. Na špionážní film to bylo moc prosté, na komedii málo zábavné, akční taky moc ne, spíše dobrodružné a malinko romantické. Každopádně koukat se na to dalo a nenudilo to. Krásně se dívalo na Lindu Fiorentino a i kulisy a nálada v různých zemích byla povedená. Na jedno kouknutí OK, ale žáden zázrak. Howgh! ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ptákovina na entou, ale zábavná! Většinou dávám takovýmto věcem maximálně jednu hvězdu, ale tohle byl takovej masakr, u kterýho jsem se bavil od začátku do konce, že nemohu jinak. S akčním filmem to v podstatě nemá moc společného, jedná se o čistou komedii, která se nebere vážně. Plus krásná Linda Fiorentino a ta úplně závěrečná střela do zadečku vnadné studentky, to jsem se mohl pochcat smíchy. PS. Znáte ten o tom vysokoškolském studentovi, co sám dostane 4 agenty KGB? Ne? Tak koukněte na Gotcha! ()

Santino7 

všechny recenze uživatele

Nie príliš známa "špionážka" spomedzi jednoduchších, kde nie sú nijak príliš vyhrotené či emotívne zvraty, celé sa to nesie v takom pokľudnejšom tempe. To však plynule súvisí aj s tým, že to v podstate nemá akúkoľvek možnosť nejak výraznejšie zaujať a spadá to teda do kategórie oddychoviek, kde však taktiež nijak nevyniká. Ak to mala byť najmä komédia, tak tých humorných prvkov tam bolo príliš málo a vlastne ani neboli dostatočne humorné, čo sa týka romantickej línie, tak tam platí prakticky to isté, no a ako plnohodnotný špionážny film sa to brať proste nedá, to mi musíte dať za pravdu. Každopádne ak sa zmierime s tým, že ide o akýsi mix tohto všetkého, pozerať sa na to ešte relatívne dá, i keď to nie je nič extra a kvôli tej všadeprítomnej naivite (študent poľahky prekabáti ako agentov KGB, tak aj CIA) som sa viackrát musel chytiť za hlavu, čo sa nám to zasa snažia vtlačiť do hlavy... Film na jedno použitie. 2/5 ()

_aandyy_ 

všechny recenze uživatele

Ne příliš obvyklý námět, když vezmu v potaz téma východní Německo, ale určitě se z toho dalo vytěžit víc. Na 101 minutový film příliš nudné... ()

maxnot 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem viděl na "betě" (něco jako VHS, ale lepší) jako náctiletý a když jsem to znovu viděl na Nově, tak jsem zavzpomínal. Je to příjemná akční komedie se špionážní tématikou... GOTCHA! :-) ()

Reklama

Reklama