Reklama

Reklama

Grand Theft Auto: Rise

všechny plakáty
Krátkometrážní / Akční / Thriller
USA, 2012, 6 min

Recenze (7)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Na šesti-minutovou stopu docela unylost. Ale ať nežeru konečky copů, tak akční scéna na silnici za orchestru řvoucího BMW a smršti kulek je zpracovaná na můj vkus dost kvalitně, já bych rozhodně lepší nevytesal. Ale fakt, na šest minut celkem nuda. Zpracování jako takové je však slušné. 3/10 ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele

Kdo někdy hrál GTA IV kde je hlavní postava právě Niko Bellic, tak mu bude od začátku celá ta atmosféra proti srsti a vlastně i kdyby to s GTA nemělo nic společného, tak je z celého snímku cítit, že se autoři spíše pokoušeli zaujmout publikum kvůli ohlasu a né kvůli svému vlastnímu zájmu k dané věci(tématu). .... HODNOCENÍ: 30% (2*) ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Na to, že ide o akčný film, tak je to dosť nudne prevedené....niektoré zábery sa však podarili viac než dobre, i keď ich bolo pomenej. */** ()

PlutisMovie 

všechny recenze uživatele

Taková blbůstka...Film je dá se říct jen honička na silnici a pár vteřin v autobuse. Jediné co vychytali byla kamera při chůzi. Film má být podle GTA 4 a hlavní postava je Niko Bellic . ()

vojacekr 

všechny recenze uživatele

Pokud jde o "vedlejšák" ze hry GTA IV, jak se nám celou dobu snaží film nastínit, nemám nic proti Nico Bellicovi. Efekty a technická stránka filmu je na budgetový snímek díky střihu a kameře až nadmíru vydařená, ale... Ale ti herci. Ti měli mít za domácí úkol prolézt Liberty City skrz naskrz, aby věděli, jaké byly ve hře Nicovy začátky s bratrancem Romanem a jeho nesnesitelným kámošem Bruciem. Ocenil bych ve filmu i takový detail, jako je ve např. hudba z rádia "Vladivostok" nebo jakoukoliv jinou spojitost se hrou. Tohle mělo dobrý potenciál, ale ne pokud jde jmenovitě o GTA IV ()

Reklama

Reklama