Reklama

Reklama

In Fear

  • Slovensko Labyrint strachu (festivalový název)
Trailer 2

Obsahy(1)

Tom a Lucy sa spoločne vydajú autom na cesty. Po niekoľkých hodinách sa však stratia niekde na vidieckej ceste v lese. Prichádza noc a s ňou aj niečo temné, čo ich začne terorizovať. Ich jedinou obranou je ich auto, v ktorom sa schovávajú spolu so strachom z tmy, obavami z temnoty a postupne aj podozrením voči sebe navzájom. (kubqo)

(více)

Recenze (77)

MareT. 

všechny recenze uživatele

Nazvu to Gulity pleasure! Film tak napinavy, ze jsem fakt nevedel, jestli to vydrzim. Chovani postav je trochu z cesty, ale ta atmosfera vse vynahrazuje. Ten konec me kupodivu ani netrapi. Rozhodne si film asi uz nepustim, je to takova jednohubka, ale za to funguje na jednicku. Bravo! ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

In Fear..Neřekla bych, že to má co do činění s hororem. Protože i když měl tento film spoustu aspektů, které jste mohli vidět, strašidelnost a temnota v něm určitě není. A mimochodem děj odehrávající se v autě, v pustém lese, a s nějakým bláznem..pfff. Takových snímků je tolik, že vás to už ani nemůže bavit, a tím spíš, když je něco takového natočeno, jako právě In Fear. Spíš slabší béčko, které sázelo na půvabnou A. Englert. Jinak absolutně bez emocí. ()

Teabag 

všechny recenze uživatele

Zajímavě znepokojivá atmosféra ředěná zbytečnými klíšé a naprostou absencí záporákova charismatu řadí In Fear do šedého průměru. ()

MatejNosal 

všechny recenze uživatele

Film prakticky o ničom. Zo začiatku načrtnútá príjemná dusivá mysteriozna atmosféra, ale ako ide čas, vo filme sa stále nič nedeje a jedna divná scéna strieda druhú. Tak sa teda aspoň teším na ten záver či si pre nás režisér pripravil nejaký zaujímavý twist, ale nič. Čítať ten scenár muselo byť utrpenie. (49%) ()

Magika82 

všechny recenze uživatele

Další nahánění hrůzy ve stylu: Do lesa nechoďte bez doprovodu rodičů. Nu, sice mé už odrostlé děti na podobné bububu od matinky nějaký čas nereagují, ale jak praví staré přísloví: "Kdo se bojí, nesmí do lesa." Zvláště, když kdysi v něm "strašily" akorát bludičky, baziliškové a hejkalové...a dnes už podle filmových matlů se už snad brzy možná dočkáme i vraždící panenky Barbie od Mattela (Ironie). Film je další ztrátou času, stejně jako v případě Abduction, nebo Exist. ()

Thomas_xxxxx 

všechny recenze uživatele

Márne som čakal, že záver prinesie niečo rozumné, čo by postavilo celý film do nejakého zrozumiteľnejšieho svetla, ale nestalo sa tak. Miestami mi to pripomínalo Lynchov nezrozumiteľný štýl. V podstate 80 minút nudy a čakania na zázrak, ktorý dá tej nude nejaký zmysel. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Zaujimavy namet. Slusne vymeteny typek. Ustredna dvojica...zvlastna. Po dvoch tyzdnoch znamosti ist rovno na road-trip, nuz to je sen asi kazdej nactky a tak skoci do auta k hocikomu, chtiva dobrodruzstva a hotelovej izby. Tak to aspon vyznieva. Vysinutec bol pre mna citatelny uz od objavenia sa na scene. Sice je tam par veci, ktore urcite dokazat nemohol, ale nad tym sa netreba moc zamyslat. Napriek tomu nic extra -slabsi priemer. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Film mal peknu atmosferu a uprsana lesna priroda uz len spravne dokreslovala tu tajuplnost, co sa ukryva za kazdym podozrivym tienom, alebo za niekym, ktory ciha niekde v lese. Moc toho na obrazovke nebolo poskytnute, len neustale cestovanie v aute a bludenie stale dokola bolo obcas nudne, ale z toho vsetkeho ma to vytrhlo von na vyslnie zahadnost, preco sa to tak deje. Nastupom cloveka do auta som hned pochopil, ze to zas nebude take neviniatko, ako sa robil. Tu uz to bolo jednoducho prehladne a uz to napatie trocha opadlo prichodom odkrytia tajnosti v lese. Uz sa to uberalo lahkym rozvazovanim psychopata, ktory este obetiam nahraval do kariet, aby to nemali take tazke uniknut prec od neho. Nakoniec ho zivot omrzel a nechal sa zrazit autom. Nepochopil som, preco to tak urobil. Mozno preto, ze jeho mozog bol taky chory, ze si uz ani neuvedomoval, co robi. Filmu troska chybali napinavejsie sekvencie, kde islo o zivot a nie take akoby lahke preblesknutie zo zapasu medzi psychopatom a Tomom, co vyzeralo akoby spichnute nudnym dojmom od prebehnuteho boja medzi nimi. Chcelo by toho viacej, aby ma to udrzalo v napati, co sa to deje vo filme. Nebol to zly film a celkom to uslo pozriet az do konca bez nutnosti film prekliat az za hrob:) ()

Ben Nevis 

všechny recenze uživatele

Prostředí dobré, herci dobří, ale film se spoléhá jenom na konverzace a sem tam nějakou lekačku, což nestačí. Scénář vypadá jako připravený na found footage, akorát se tvůrci rozhodli, že místo roztřesené ruční kamery bude kamerou "třást" jedoucí auto. Kdybych se nenudila, dám lepší hodnocení. 5/10 ()

KUFI 

všechny recenze uživatele

Zakopavani o bludnej koren mam v hororech moc rad, ale spis ve vztahu k nadprirozenu. Psychous co prehazuje smerovy cedulky mi az tak zajimavej neprijde. Obyc prumer. ()

CharlieSs 

všechny recenze uživatele

Jako dobrý. Ale Alice v hlavní roli mi lezla tak na nervy, že bych ji nejradši vyfackovala. Nejdříve si vybere, že raději ať zemře její kluk místo ní a když se tak stane, řve, jako by jí někdo na nože bral. Bylo tam i pár nelogických věcí, jako třeba auto, které si samo najednou doplnilo benzín a následná najednou lehko nalezetelná cesta ven. Psychopati mi vyhovujou a horory s nimi jsou hodně dobrý, ale ne, když to mnohdy posere hlavní role, která je někdy tak debilní, že to ani není možný. ()

Eventyrer 

všechny recenze uživatele

Psychoš v podaní Allena Leecha bol trochu predvídateľný čo je škoda, to čo nasleduje je zrejme SPOJLER: z jednej skupinky psychošov sa vykľul jeden jediný čo je blbé a málo desivé. Ako sme sa počas filmu dozvedali čo je to za hotel, ako sa k nemu postavy majú dostať atd., bolo to čím ďalej tým viac obyčajné a jednotvárne. Napadlo ma: ,,To len tak hlúpo menil tabule? Ten sa teda riadne nabehal v tom, do tmy zahalenom lese." Alice Englert sa mi ako psychošom týraná obeť veľmi páčila a dokonca som o ňu mala aj strach, čo je pozitívne. Rovnako dobre si počínal aj Iain De Caestecker. Atmosféra ma dostala a miestami som sa fakt bála. Tento film však stráca práve na tej najdôležitejšej postave a to psychicky narušenom chlapíkovi, ktorý bol málo nápaditý a sadomasochysta ukrytý hlboko v mojom vnútri si na In Fear práve preto neulahodil, a bojko na povrchu sa nebál dostatočne na to, aby som film ohodnotila väčším množstvom hviezdičiek. ()

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

In Fear je pre mňa osobne akousi perlou medzi druholigovými thrillerovými sra*kami a vlastne ani presne neviem prečo. Bude to asi dojem, ktorý táto zhovadilosť bez rozumu a deja, vo mne zanechala. Síce rozpačitý, ale predsa. Nedá sa tomu totiž uprieť znepokojivá atmosféra, ktorá je ale jedinou zbraňou čo tento flik má. Aj keď som to pozeral bez titulkov a angličtina "hercov" sa mi zdala príliš írska, tak som horko-ťažko rozumel tak polovici toho, čo tí traja vypotili. Napriek tomu silno pochybujem o tom, žeby tvorcovia skryli do tejto srandy nejaký zmysel/pointu. Ak áno, tak gate dole ruky hore a vzdávam sa. V každom prípade meno Jeremy Lovering asi stojí za povšimnutie. Zvážiac skutočnosť, že dokázal z tak nízkeho rozpočtu a sra*kového scenára vyžmýkať dve kvapky whisky... ()

Alouette 

všechny recenze uživatele

Mladý páreček si vyjede na fesťáček za přáteli a chlapec dostane skvělý nápad cestou přenocovat v krásném hotýlku. Ten ovšem leží v nejzapadlejším prdelákově v Anglii a mládeži zabloudí v lese. Tam na ně čeká pán, který si libuje v psychickém týrání přesně takových kůzlátek, jako jsou tihle dva. Celkem koukatelný, ale do sedačky vás to nepřiková. Napětí, na kterém je film postavený by mohlo být intenzivnější a taky by mohla nějaká ta krev trochu kápnout. Hlavní postavy jsou celkem fajn a padouch je skvělej. Jeho šibalskej smích mě moc pobavil. ()

Amynka 

všechny recenze uživatele

SPOILER:Pokud chtěl ten psychopat spáchat sebevraždu,tak to bylo vskutku originální:-)))Jinak jsem ten motiv jaksi nepobrala...KONEC SPOILERU.Jako film celkem napínavej,ale že by mě to nějak dostalo,to teda nee!Člověk je napnutej,vo co že teda jde a uspokojivého vysvětlení se nedočká,takže pro mě vlastně film o ničem...nevim no,nenudila jsem se,ale už si to nikdy nepustim,takže víc jak tři hvězdy dát nemůžu... ()

intro 

všechny recenze uživatele

Pro mě trochu zklamání. Jo jistou atmosféru snímek má, ale žádná nadstavba. Průměrný film, kterých už byla spousta. Dávám 55%. ()

dzberry 

všechny recenze uživatele

Na metru čtverečním se partička motající se okolo tohohle filmu vydováděla docela dost, to se musí nechat, místy mi bylo stejně úzko jako pět minut před novoročním projevem prezidenta republiky...hmm...pitomin z nesmyslovic ale zbytečně mnoho...a i proto "jen" za příjemně průměrné tři... ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

SPOILER JAKO PRASE!! POZOR!! Tak správně by tento film měl dostat nulu a to čisťounkou jako lilie, neb jsem alergický na filmy bez konce. No dobrá, budiž, opět rohlík, polotovar, který si musí draze platící divák dopéci doma a sám. Ale to, že to nemělo ani žádné vysvětlení celé té peripetie, tím mne dožrali úplně na smrt, a proto hodnocení snižuji o osmdesát kousků. Protože jinak tomu jakési kvality přiznat musím, a také se musím přiznat, že jsem se skoro hodinu nepodíval, kdy bude konec. Jistěže, přidávám i všem třem hercům, krajině a dobré režii, ale taky hned strhávám, za to, jak jsem výše uvedl. Nejvíce se mi líbí, jak někdo bloudí v autě a vpředu má GPS jako kráva. Ale já tomu nerozumím, třeba to zrovna tam nefungovalo. Jinak opravdu nevím. ()

Reklama

Reklama