Reklama

Reklama

Tajné hrátky

Trailer 1

Rachel je matka v domácnosti frustrovaná svým středostavovským životem. Jelikož se nudí, rozhodne se zajít do striptérského baru, kde se setká s McKennou, krásnou striptérkou. Ve snaze "zachránit" ji si McKennu najme jako chůvu... Rachel je něco málo přes třicet a má všechno, o čem mladá žena sní – oddaného, úspěšného a hezkého manžela, překrásného syna, skvělý dům v Silver Lake v Los Angeles. Přesto je však nespokojená a nemůže si sama pomoct. Jen tak z nudy jednou zajde do striptérského baru, kde se seznámí s teprve devatenáctiletou striptérkou McKennou. Pravděpodobně ve snaze zachránit další zmařený mladý život, nabídne McKenně práci chůvy a nastěhuje si ji k sobě do domu. Od té chvíle se její rodinný život obrátí vzhůru nohama. Skvělé komediální drama oceněné za nejlepší režii (Jill Solowayová) na festivalu v Sundance. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (46)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Zase jedna žena, co má menší krizi věku a rozhodne se ji vyřešit tím, že po návštěvě strip klubu vytáhne holku, která já udělala lap dance, ze srabu a nalajnuje jí lepší život. Jenže tahle žena s krizí středního věku poměrně rychle pozná, že svět je trochu jiný, než si ho ona představuje a ne všechno, co chce, je takové, jaké by být mělo. Alespoň podle jejích představ. Film má svou sílu a přirozené herecké výkony. Je docela fajn vidět Joshe "jak jsem poznal vaši matku" Radnora i někde jinde a zjistit, e sice hraje pořád stejně, ale že to stačí. ()

mat.ilda 

všechny recenze uživatele

Po klopotném začátku, který jsem si prostě musela protrpět, než přišel na scénu strip bar a s ním perfektní Juno Temple, aby mě zhypnotizovala masáží nohou tak, že v nějaký další čarovný zážitek bych se neodvažovala doufat, dokud skutečně nepřišel - jako omračující a opojné prolínání mužského a ženského světa, z kterého, musím přiznat, vyšli chlapi lépe (fantasticky vedený mužský casting), i tak to pro mě, jako jedinci ženského druhu, bylo přínosem, cítím se teď taková... mimořádná? A tak po dnešku nemám důvod pochybovat o existenci žen, jež jsou se svými prázdnými životy opravdu tak tragické, protože všechno ostatní je v tomto snímku zobrazeno maximálně realisticky... Jill Soloway do mě promítla svoje pocity a já je s radostí prožila a možná jsem bohatší o zkušenost, že někdy není od věci si doprostřed života hodit bombu, sice nadělá nevratné škody, zato dokáže probrat z letargie a otevřít možnosti pro změny. Líbilo se mi to, hodně... ()

Reklama

Marqta 

všechny recenze uživatele

Trochu zvrhlejší a zdánlivě psychologicky hlubší variace na téma Pretty Woman. Film postrádal nějaký smyl, pointu úplně mi unikal záměr tvůrců, nemám tušení co chtěli tímhle filmem ukázat. Takové nemastné neslané o ničem více méně a to i přes celkem slibně se tvářící začátek. Pokud to stojí za vidění, tak jedině kvůli Juno Temple, ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Rozhodně je to pozoruhodný film! Děj nutí diváka k mnoha úvahám a myšlenkám. Je to hlavně o morálce a to mnohdy falešné, pokrytecké. Je to také o emancipaci žen. Nedovedu si představit, že by podobnou debatu, jakou vedla dámská sešlost ke konci filmu, vedly naše matky či babičky. Probírá se tu počet potratů, aniž by se za to některá styděla nebo jestli při orgasmu mají otevřené oči, či ne. Je to ale také o tom, že přes všechna dodržování konvencí se lidé řídí obyčejnými pudy. Stačí, aby do pánské společnosti, hrající poker a popíjející drinky byla vpuštěná mladá a povolná dívka a všechny zábrany jdou najednou stranou. Zajímavý film, který možná někomu půjde na nervy (mě občas také), ale celkově má svou hodnotu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Film o tom, že kurva zůstane kurvou a nesympatická pička ve středním věku zůstane nesympatickou pičkou.Film, který je prakticky o ničem, který vám nedá žádný pocit, žádnou pořádnou zápletku ani nějakou výraznější pointu.Miluju nezávislé filmy z USA, ale tohle bylo tak mocinky moc nezávislý až mám pocit, že všichni tvůrci na něčem byli závislí.Ted Mosby na totálně vedlejší koleji a vlastně díky bohu za Radnora, který tuhle podprůměrnou komedii o ničem vytáhl na komedii o něčem, ale nevím o čem.Juno Temple fajn.50%. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama