Reklama

Reklama

Tajné hrátky

Trailer 1

Rachel je matka v domácnosti frustrovaná svým středostavovským životem. Jelikož se nudí, rozhodne se zajít do striptérského baru, kde se setká s McKennou, krásnou striptérkou. Ve snaze "zachránit" ji si McKennu najme jako chůvu... Rachel je něco málo přes třicet a má všechno, o čem mladá žena sní – oddaného, úspěšného a hezkého manžela, překrásného syna, skvělý dům v Silver Lake v Los Angeles. Přesto je však nespokojená a nemůže si sama pomoct. Jen tak z nudy jednou zajde do striptérského baru, kde se seznámí s teprve devatenáctiletou striptérkou McKennou. Pravděpodobně ve snaze zachránit další zmařený mladý život, nabídne McKenně práci chůvy a nastěhuje si ji k sobě do domu. Od té chvíle se její rodinný život obrátí vzhůru nohama. Skvělé komediální drama oceněné za nejlepší režii (Jill Solowayová) na festivalu v Sundance. (Cinemax)

(více)

Diskuze

petr.c17

petr.c17 (hodnocení, recenze)

Tlachající ženy bohatých manželů, znuděné i frustrované a jedna z nich chce "vyzvednout" z "horších poměrů" mladé kotě...a je vlatně v šoku, že kotě to baví, baví ji zapíchat si s chlapama, udělat někomu masáž. V podstatě myšlenka je v tom filmu hluboká: jak se bohatá civilizace se svými opulentními vymoženostmi odcizuje přirozené jednoduché radosti ze své "tělesnoti" Možná mi na tom vadila ta téměř dokumentaristická reálnost. 

Uživatel petr.c17 smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Prod1gy

Prod1gy (hodnocení, recenze)

sundejte ten trailer z úvodní stránky, vypadá to jak kdybych byl místo čsfd na Redtube :D

na příspěvěk reagoval Earl_23

Související novinky

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

Nejlepší filmy roku podle Tarantina

09.10.2013

Ještě ani naplno nevypukla „oscarová sezóna", ale bývalý šílenec z videopůjčovny už se vytasil s prozatímní TOP 10 nejlepších filmů, které letos viděl. Proč by to mělo svět zajímat? Protože Tarantino… (více)

Reklama

Reklama