Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Russoovcov si to tentoraz namieri do Toskánska v Taliansku, kde chce navštíviť svojich dlho stratených príbuzných. Alex sa snaží dokázať, že je viac než len bezstarostná kúzelníčka, ktorej na ničom nezáleží. Neúmyselne však vyvolá kúzlo, ktoré z nej stvorí dve bytosti: dobrú a zlú Alex.
Zlá Alex sa pripojí k okúzľujúcemu mladému čarodejníkovi, ktorý sa snaží ovládnuť celý svet, pričom dobrá Alex musí nájsť spôsob, ako svoju rodinu i celé ľudstvo pred nimi zachrániť. Jej úsilie vyvrcholí v monumentálnom súboji medzi jej dvomi verziami, ktorý sa odohrá na samom vrcholku Šikmej veže v Pise. (Tony DiNozzo)

(více)

Recenze (22)

MMR 

všechny recenze uživatele

Můj bratranec MMJ pěkně kecá. Na film se mohl těžko těšit, když ani nevěděl, že existuje. Kdybych mu to nepustil, tak by nevěděl. Co se týče mě, já jsem spokojen a doufám, že přijdou ještě nějaké filmy s kouzelníky. I když nejspíš už nebudou. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Bohužel nepřesahuje úroveň celého předcházejícího seriálu. Naivně jsem doufala, že by tento závěrečný film mohl být kvalitou o krepet lepší, ale působí to spíš jen jako delší speciální díl k seriálu. Max je snad ještě debilnější než normálně (když nad tím přemýšlím, zdá se, jakoby i v průběhu seriálu upadala jeho stupidita čím dál hlouběji) a vtipných scén je tam pomálu. Na druhou stranu bylo fajn vidět Selenu ještě jednou v roli Alex a pár úsměvných okamžiků se tam taky našlo (Ryan Gosling :D). Tohle za mě pomohlo dotáhnout hodnocení aspoň na tu minimální okrajovou úroveň, kdy dokážu dát tři hvězdičky, ale bylo to hodně těsné. Na své si přijdou pouze fanoušci seriálu, jinak to absolutně nemá smysl vidět. ~(2,5)~ ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný návrat do mých dob s Disney Channelem v podobě jednoho z nejlepších seriálů z jejich dílny, který mezi těmi průsery docela vyniká. Fajnová oddechovka, bylo to vtipné, i když musím uznat, že občas pár vtipů fakt hraničí s trapností, ale kouzelníci mají fajn postavy, což je půl úspěchu, a hlavně tam nikdo nepřehrává tolik jako třeba v Hannah Montana. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Klečíš před krystaly spravedlnosti za pokus o zničení světa............... Druhý film o kouzelnících od Disneye je pojatý jako sitkom. Prostě, ikdyž se nechcete smát, musíte poslouchat smích zkrytých diváků. Triky jsou dobré, dialogy opět dlouhé a příběh zase dětský. CITÁT - No, až do teď to byla nejlepší pětiminutová dovolená......... Párkrát jsem se zasmál, je to trochu kratčí, ale svůj účel to určitě splnilo. CITÁT - Ještě jednou ten konec. Dobře........................ Alex v černém oblečení je krásná, vypadá úchvatně. CITÁT - Musím nakopat zadek sama sobě!!!!............ ()

Molikop 

všechny recenze uživatele

Chytila jsem ho jen náhodou, ale velice mile mě překvapil. Filmy od Disney jsou poslední dobou dost dolů a málo z nich se dá vážně sledovat, tenhle vypadá na první pohled jako další tuctový škvár, ale nakonec musím říct, že je velice zábavný, s dobrým efektem kouzel (na rozdíl od všech ostatních filmů "Kouzelníci z Waverly"), a herecký výkon Seleny Gomez taky stoupá nahoru. Zkrátka a dobře, jestli nějaký film ze série Kouzelníků z Waverly, tak tenhle. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

WOW! Tak když jsem tohle pustil, nevěda úplně do čeho jdu. Hodně mě překvapil smích publika v pozadí, což očividně naznačuje, že Disney Channel nebude můj oblíbený program. Co mě zaujalo pak, to je skutečnost, že tenhle přetažený díl sitcomu vlastně docela funguje - to znamená, že je vtipný, a to i bez znalosti seriálu a předchozího filmu. Taková blbost na jednu hodinku, z které si asi nic nebudete pamatovat, ale docela vás to pobaví, když nehledáte nic náročného. Nic nečekejte a nebudete zklamáni. Je to jen TV blbina. ()

Lilloos 

všechny recenze uživatele

Přestože se jedná o speciální díl seriálu, který neznám, nebylo těžké se v postavách a ději zorientovat. To mohlo být způsobeno za a) tím že je film dobře natočený, nebo za b) že seriál je o ničem a tak mi ani nemají jaké souvislosti chybět. Jo, ta druhá možnost vypadá pravděpodobnější. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Decká naivná rozprávka... určite ju, prosím vás, nepozerajte nikto nad 15 rokov. A neviem či nezanechá aj trvalé následky na našich mladších generáciách. Je v nej ponúknutá pekná myšlienka, ale prevedenie je desivé, aj hlavná postava (Druhá Montana). Jediné čo stálo za to, boli asi len nízko rozpočtové, ale predsa pekné efekty. A ešte ma povzbudilo to že som naozaj veľa rozumel z dialógov, videl som ju v talianskom dabingu. Teraz neviem neviem či to svedčí o mojom pokroku, alebo že boli naozaj primitívne a stupidné... ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Já nevím, oproti prvnímu filmu se toho moc nezměnilo, Gomez se tam chová opět jako fracek, myslela jsem, že to bude mít trochu větší potenciál. Ale komu se to líbí, tak se na to dívá. ()

iwusha17 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne som čakala od toho viac. Oproti prvému filmu to bolo veľmi slabé, no aj tak sa dá na tom zasmiať. Dúfam že ak ešte dačo bude tak to bude dlkšie a viac prepracované. Toto bolo ako keby robené veľmi na rýchlo a bolo to moc detské. ()

mokrasek odpad!

všechny recenze uživatele

Fanoušky Gomez tohle určitě potěší, ale já bych neztrácet čas, kdybych věděl, že to bude tak hrozně nudné a ještě ve formě sitcomu s trapně zakonzervovaným smíchem, který u hodně scén nebyl vůbec na místě. ()

malyLibor 

všechny recenze uživatele

Film Kouzelníci z Wacerly mne perfektně pobavil, ale u tohoto pokračování jsem se smál asi ještě víc. Film byl krátký, očividně laciný, přesto dokázal přinést zajímavou zápletku a dobrou náladu na celý den. Jsem moc rád, že jsem si ho pustil, jinak bych s mýma poraněnýma nohama celý den jen ležel a byl naštvaný na celý svět. Díky Alex a její rodině mám dobrou náladu a jdu zkusit najít další filmy s úžasnou Selenou Gomez. ()

clarinetist 

všechny recenze uživatele

Fakt spatny. Tzv. akcni sceny byly herecky dost prehrany a vizualne taky trapny. Jednu hvezdicku davam jenom kvuli tomu humoru, ktery je mi sympaticky. ()

DDCC 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, že tvůrci mají v zásobě tolik vtipných hlášek po 4. sériích seriálu. Já se nasmál, perfektní hodinový díl, který nádherně dovrší celý seriálový děj. Nechápu, jak to mohlo někoho bavit, když neviděl seriál, protože se v tomto speciálu objevilo opravdu nepřeberné množství narážek ze seriálu (snad v každé třetí větě). Škoda, že se už ničeho podobného se Sel v hlavní roli nedočkáme. :( ()

mpet odpad!

všechny recenze uživatele

Seriál byl docela slušný, první film mě pak docela slušně pobavil, ale tohle už nemělo spatřit světlo světa. Nuda nad nudu, která kromě pár opravdu slušných hlášek nepřinesla vůbec nic zajímavého. Bohužel na šedesátiminutovou stopáž filmu připadne asi jen pět nebo šest opravdu vtipných situací a asi tak sto nebo dvě stě opravdu trapných či nudných chvilek. Pro mě absolutní zklamání. ()

Reklama

Reklama