Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodina Russoovcov si to tentoraz namieri do Toskánska v Taliansku, kde chce navštíviť svojich dlho stratených príbuzných. Alex sa snaží dokázať, že je viac než len bezstarostná kúzelníčka, ktorej na ničom nezáleží. Neúmyselne však vyvolá kúzlo, ktoré z nej stvorí dve bytosti: dobrú a zlú Alex.
Zlá Alex sa pripojí k okúzľujúcemu mladému čarodejníkovi, ktorý sa snaží ovládnuť celý svet, pričom dobrá Alex musí nájsť spôsob, ako svoju rodinu i celé ľudstvo pred nimi zachrániť. Jej úsilie vyvrcholí v monumentálnom súboji medzi jej dvomi verziami, ktorý sa odohrá na samom vrcholku Šikmej veže v Pise. (Tony DiNozzo)

(více)

Recenze (22)

Molikop 

všechny recenze uživatele

Chytila jsem ho jen náhodou, ale velice mile mě překvapil. Filmy od Disney jsou poslední dobou dost dolů a málo z nich se dá vážně sledovat, tenhle vypadá na první pohled jako další tuctový škvár, ale nakonec musím říct, že je velice zábavný, s dobrým efektem kouzel (na rozdíl od všech ostatních filmů "Kouzelníci z Waverly"), a herecký výkon Seleny Gomez taky stoupá nahoru. Zkrátka a dobře, jestli nějaký film ze série Kouzelníků z Waverly, tak tenhle. ()

Anduril 

všechny recenze uživatele

Decká naivná rozprávka... určite ju, prosím vás, nepozerajte nikto nad 15 rokov. A neviem či nezanechá aj trvalé následky na našich mladších generáciách. Je v nej ponúknutá pekná myšlienka, ale prevedenie je desivé, aj hlavná postava (Druhá Montana). Jediné čo stálo za to, boli asi len nízko rozpočtové, ale predsa pekné efekty. A ešte ma povzbudilo to že som naozaj veľa rozumel z dialógov, videl som ju v talianskom dabingu. Teraz neviem neviem či to svedčí o mojom pokroku, alebo že boli naozaj primitívne a stupidné... ()

Reklama

hansel97 

všechny recenze uživatele

Příjemný návrat do mých dob s Disney Channelem v podobě jednoho z nejlepších seriálů z jejich dílny, který mezi těmi průsery docela vyniká. Fajnová oddechovka, bylo to vtipné, i když musím uznat, že občas pár vtipů fakt hraničí s trapností, ale kouzelníci mají fajn postavy, což je půl úspěchu, a hlavně tam nikdo nepřehrává tolik jako třeba v Hannah Montana. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Klečíš před krystaly spravedlnosti za pokus o zničení světa............... Druhý film o kouzelnících od Disneye je pojatý jako sitkom. Prostě, ikdyž se nechcete smát, musíte poslouchat smích zkrytých diváků. Triky jsou dobré, dialogy opět dlouhé a příběh zase dětský. CITÁT - No, až do teď to byla nejlepší pětiminutová dovolená......... Párkrát jsem se zasmál, je to trochu kratčí, ale svůj účel to určitě splnilo. CITÁT - Ještě jednou ten konec. Dobře........................ Alex v černém oblečení je krásná, vypadá úchvatně. CITÁT - Musím nakopat zadek sama sobě!!!!............ ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

WOW! Tak když jsem tohle pustil, nevěda úplně do čeho jdu. Hodně mě překvapil smích publika v pozadí, což očividně naznačuje, že Disney Channel nebude můj oblíbený program. Co mě zaujalo pak, to je skutečnost, že tenhle přetažený díl sitcomu vlastně docela funguje - to znamená, že je vtipný, a to i bez znalosti seriálu a předchozího filmu. Taková blbost na jednu hodinku, z které si asi nic nebudete pamatovat, ale docela vás to pobaví, když nehledáte nic náročného. Nic nečekejte a nebudete zklamáni. Je to jen TV blbina. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Aj napriek tomu, že postava Justina Russoa je vo filme viackrát spomenutá, David Henrie v ňom neúčinkuje, pretože v čase natáčania medzi 22. októbrom a 10. novembrom 2012 natáčal iný film a časovo by to bolo veľmi namáhavé, takže si radšej vybral, že v The Wizards Return: Alex vs. Alex účinkovať nebude. (Tony DiNozzo)

Reklama

Reklama