Reklama

Reklama

Eater

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor
USA, 2007, 18 min

Obsahy(1)

Mladý policista (Emanuel Borria) nedávno nastoupil a právě jej čeká noční šichta. Hlídat nebezpečné vězně – psychopaty, vrahy v liduprázdné policejní stanici mu na klidu moc nepřidá, stejně jako vtípky jeho kolegů. Dnes však zažije nejhorší noční můru svého života. Z jedné cely se dostane nebezpečné „monstrum“, které jak se ukáže, nemůže být člověkem a boj o holý život může začít. (SOLOM.)

(více)

Recenze (3)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Mě tohle bezmyšlenkovítý a neatmosferický pobíhání moc nebavilo. Když to začíná být alespoň trochu zajímavý přichází konec. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Další solidní americký zářez, který by se klidně uchytil jako jeden z dílů Věřte nevěřte či Akta X. Přestože pointa příběhu není zrovna moc originální, já mám filmy s metamorfozními tvory hodně rád. Navíc se tvůrcům podařilo navodit opravdu slušnou porci napětí a i samotné herecké výkony nejsou k zahození. Určitě nejde o ztrátu času, takže v klidu vám tento short můžu doporučit.60% ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Aj keď sa tu nedeje nič, čo by sme už stokrát nevideli, body má za temnú atmosféru a gore. Jednohubka, ktorá neurazí. ()

Reklama

Reklama